Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Γιατί έχει δοθεί τόσο μεγάλη έμφαση στον μαζικό εμβολιασμό ως τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο επιστροφής στην κανονικότητα;

σ.σ. Ο Αρχιμ. Χριστόδουλος Αγγελόγλου και ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι μια ωραία πρωία ο Αντίχριστος θα γυρίσει τον διακόπτη και η σκλαβιά του θα εγκατασταθεί αυτομάτως παντού. Δεν θα έχει προηγηθεί καμμία ενέργεια. Όλα θα γίνουν δια μαγείας! εκείνη τη στιγμή. Οι άνθρωποι την αμέσως προηγούμενη ημέρα δεν θα έχουν την παραμικρή υποψία! Οι μελισσούλες θα πετούν από λουλουδάκι σε λουλουδάκι… και τα κατσικάκια θα χοροπηδούν στο καταπράσινο λειβαδάκι. 

Βέβαια καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ και δεν μπορεί να γίνει έτσι. Για αυτήν την «μοιραία» συνάντηση του ανθρώπου με το απόλυτο σύστημα της σκλαβιάς έχει προηγηθεί μία μεγάλη διαδρομή. Πολλά πράγματα θα έχουν ήδη ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, άλλα θα έχουν ήδη ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ και ο μέσος άνθρωπος θα έχει μετατραπεί σε ένα ποντικάκι του εργαστηρίου. Ειδικά ως προς το τελευταίο ας κοιτάξουμε σήμερα γύρω μας να δούμε πόσο πολύ έχει προχωρήσει το εν λόγω εγχείρημα.

 Κάποιος να πει στον Αρχιμ. Χριστόδουλο και στον π. Νεκτάριο ότι θα γραφτεί στο βιβλίο της Ζωής πως στα «ώριμα» χρόνια του γήινου βίου τους έπαθαν κατολίσθηση και βρέθηκαν στην λάθος πλευρά της ιστορίας, και πρωταγωνίστησαν στα πρώιμα στάδια της εγκατάστασης του ολοκληρωτικού συστήματος του Αντιχρίστου ΜΕΣΑ στον άνθρωπο.


Ο δρ McCullough λέει την αλήθεια (Μέρος 16).  (Περιγραφή / μεταφρασμένο βίντεο από τον Ασκητή)

Γιατί τόση πίεση να εμβολιαστούν όλοι.

Μια συνέντευξη του  Peter A. McCullough, MD, MPH ( Καθηγητή Ιατρικής και Αναπληρωτή Διευθυντή  Ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Baylor στο Dallas, στο Texas των Η.Π.Α. ) απο τον John Leake και επαναδημοσιεύθηκε απο τον Chad O. Jackson .


Νομίζω ότι έχει να κάνει με το τι σημαίνει το εμβόλιο και η Whitney Webb παίρνει τα εύσημα γι’ αυτό. Τον Απρίλιο είπε Α, το κατάλαβα. Αυτό περίμεναν οι παγκοσμιοποιητές.

Περίμεναν έναν τρόπο για να μαρκάρουν τους ανθρώπους. Όπου κάνοντας το εμβόλιο μαρκάρεσαι σε μία βάση δεδομένων και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το εμπόριο, τις αγοραπωλησίες, την τροποποίηση της συμπεριφοράς. Για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς.

Και το είδατε και εδώ στο Ντάλας όπου ανακοίνωσαν ότι δεν μπορείς να πας να δεις τους Ντάλας Μάβερικς (επαγγελματική ομάδα καλαθοσφαίρισης) αν δεν έχεις εμβολιαστεί. …

Είχατε Κολλέγια σήμερα που ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν την φυσική ανοσία.

Όλοι οι επιστήμονες στον κόσμο γνωρίζουν ότι η φυσική ανοσία είναι απείρως καλύτερη από την ανοσία των εμβολίων.

Αφού πρόκειται για τον κόβιντ, γιατί όσοι έχουν αναρρώσει από κόβιντ δεν μπορούν να πάνε στους αγώνες των Μάβερικς; Γιατί όσοι έχουν αναρρώσει από τον κόβιντ δεν μπορούν να πάνε ελεύθερα στο Κολλέγιο;

Γιατί πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στην ελαττωματική ανοσία του εμβολίου και η φυσική ανοσία να μην μετράει;

Βλέπετε λοιπόν ότι αυτά τα πράγματα με κάνουν να πιστεύω ότι η Γουίντεΰ Γουέμπ έχει δίκιο. Πρόκειται για το μαρκάρισμα.

Το εμβόλιο είναι ένας τρόπος να μαρκάρεις τους ανθρώπους, είναι ένας τρόπος εκκίνησης των προσπαθειών για να επέλθει συμμόρφωση, έλεγχος της συμπεριφοράς. Μην ξεχνάτε ότι το εμβόλιο είναι μόνο η αρχή. Θα υπάρξουν αναβαθμίσεις, ενισχυτικές δόσεις. Προετοίμασαν τον κόσμο για αυτό.

Οι κατασκευαστές των εμβολίων είναι όλοι συνδεδεμένοι. Είναι όλοι τους νομικά καλυμμένοι. Ποιό ιατρικό προϊόν έχει νομική ασυλία και όταν σου συμβεί κάτι δεν μπορείς να κάνεις προσφυγή;

Ξέρετε, μία γυναίκα που εμβολιάζεται -μία έγκυος γυναίκα- δεν έχει δικαιώματα εγκύου. Αν συμβεί κάτι σε αυτήν ή στο μωρό της δεν προστατεύονται.

Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν οι Αμερικανοί. Είναι εντελώς απίστευτο αυτό που μας επιβάλλουν τώρα.

 

πηγη