Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

14 ἱερεῖς σέ ἀργία στή Ζάκυνθο, ἐπειδή ἀρνήθηκαν νά ἐμβολιαστοῦν.

Ἀδελφοί, «εἰδότες τὸν καιρόν, ὅτι ὥρα ἡμᾶς ἤδη ἐξ ὕπνου ἐγερθῆναι»! (Ρωμ. ΙΓ΄,11).

Ἡ δαιμονική χουντοδεσποτοκρατία κυριολεκτικά αποθρασύνεται!

Εύγε στους Έλληνες ορθόδοξους της Ζακύνθου που αντιστέκονται !!

Μεγαλύτερους δυνάστες από τους δεσποτάδες δεν έχω συναντήσει!  

Μπορεί να είναι καρτούν κείμενο που λέει "ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ! NA, ΟΡΙΣΤΕ! ΦΟΡΑΩ KI ΕΓΩ ΜΑΣΚΑ! H"
Κατάντια και ξεπεσμός των

 επισκόπων  πρωπορευομένων της

 Ζακύνθου

                   ΔΙΩΓΜΟΣ! 

14 ἱερεῖς σέ ἀργία στή Ζάκυνθο, ἐπειδή ἀρνήθηκαν νά ἐμβολιαστοῦν. 

 Τό πῦρ εἶναι πραγματικά ὁμαδόν πλέον, ἐκ μέρους τῶν ψευτοδεσποτάδων τῆς πλάνης καί τῆς ἀποστασίας. Κυριολεκτικά, δέν τούς προλαβαίνουμε πιά!

σχολιο: Εύγε στους Έλληνες ορθόδοξους της Ζακύνθου! Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι απ' άκρη σε άκρη της χώρας. Αρκετά με τους αντίθεους μητροπολίτες. Ο λαός του Θεού  είναι το σώμα της Εκκλησίας μαζί με τους άξιους ιερείς. Έξω οι ΑΝΑΞΙΟΙ, αντίθεοι και συμμετέχοντες ενεργά σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας! 

Ως εδώ και μη παρέκει!

Λυκούργος Νάνης είπε...

Προτιμά, δηλαδή, ο οικείος μητροπολίτης να αφήσει ενορίες και χωριά χωρίς ιερείς επειδή οι τελευταίοι δεν έστερξαν να εμβολιασθούν;
Συνιστά κάτι τέτοιο στοιχείο ποιμαντικής ευθύνης και σοβαρότητας;
Μακάρι να έδειχνε τον ίδιο, τουλάχιστον, ζήλο και για τα φαινόμενα οικουμενιστικού συγκρητισμού και εκκοσμίκευσης που απειλούν το εκκλησιαστικό πλήρωμα...
Γενικά πάντως, βιώνουμε ημέρες σταλινοφασισμού και συλλογικής παράνοιας...


Τελεσίγραφο απηύθυνε ο μητροπολίτης


 Ζακύνθου, καλώντας τους ανεμβολίαστους

 ιερείς της μητρόπολής του να εμβολιαστούν για

 κορονοϊό άμεσα αλλιώς τους προειδοποιεί ότι

 θα τους επιβάλλει αυστηρές κυρώσεις.Ο κ. Διονύσιος ξεκαθάρισε ότι μέχρι τις 25 Νοεμβρίου οι 14 ανεμβολίαστοι ιερείς θα πρέπει να έχουν κάνει το εμβόλιο κορονοϊού. Σε διαφορετική περίπτωση θα τεθούν σε αργία και δεν θα μπορούν να λαμβάνουν τον μισθό τους.

Το τελεσίγραφο του μητροπολίτη έχει προκαλέσει αντιδράσεις από μικρή μερίδα πιστών στους συγκεκριμένους ιερείς, οι οποίοι απειλούν τον μητροπολίτη ότι "ευχή μας είναι να μην αναγκαστούμε κι εμείς να ενεργήσουμε κατά τον ίδιο τρόπο με αυτόν".
Μητροπολίτης Δωδώνης: Ψεκασμένοι οι ανεμβολίαστοι ιερείς

Την ίδια ώρα, λήγει μέσα στην εβδομάδα η διορία των δέκα ημερών που έχει δώσει στους ιερείς του ο Μητροπολίτης Δωδώνης για να εμβολιαστούν.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο κ. Χρυσόστομος είπε πως οι ανεμβολίαστοι ιερείς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του, για δεύτερη φορά. Τους χαρακτήρισε «ψεκασμένους» και αιτιολογώντας είπε ότι, οι συγκεκριμένοι υποστηρίζουν ότι αν κάνουν το εμβόλιο «θα μπει μέσα τους ο σατανάς».

«Πεθαίνει ο κόσμος κι αυτοί δεν εμβολιάζονται», είπε σχετικά και εκτίμησε πως η ίδια άρνηση θα υπάρξει και με την απογραφή.


Ερωτηθείς γιατί μερίδα των ιερέων συμπεριφέρεται με τον τρόπο αυτόν, απάντησε: «γιατί δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους και θέλουν να γίνουν γνωστοί».

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης πρότεινε υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό όχι μόνο των ιερέων, αλλά όλων των δημοσίων υπαλλήλων.

«Ποιος θα ελέγχει στις εκκλησίες;» σημείωσε αναφορικά με τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από Δευτέρα και τόνισε πως «είμαστε κοντά στην κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό». «Είναι αδιανόητο να βλέπεις τον άλλον να πεθαίνει και να σφυρίζεις αδιάφορα», κατέληξε.