Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Δύο εμβολιασμένα αδέλφια πέθαναν με διαφορά δύο μηνών από ανακοπή καρδιάς - Διατάχθηκε έρευνα


 Συνεχίζεται η «πανδημία» των αθλητών, καθώς δύο εμβολιασμένα αδέλφια από την Ιταλία, τα οποία αγωνίζονταν ως ποδοσφαιριστές έχασαν τη ζωή τους. 

Η 23χρονη ποδοσφαιρίστρια Vittoria Campo πέθανε στο Παλέρμο από καρδιακή ανακοπή την 1η Νοεμβρίου, μόλις δύο μήνες αφότου ο 25χρονος αδερφός της Alessandro πέθανε μόλις δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer για τον COVID-19.

Και οι δύο δεν είχαν υποφέρει ποτέ από κάποια ασθένεια και ήταν υγιείς και δραστήριοι αθλητές σύμφωνα με την οικογένεια και τους φίλους. Το Sky News Italy αναφέρει ότι ένας εισαγγελέας στο Παλέρμο διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας στο σώμα της Vittoria.

Αλεσάντρο Κάμπο

Ο Alessandro Campo, 25 ετών, φοιτητής νομικής και μανιώδης ποδοσφαιριστής, πέθανε την 1η Σεπτεμβρίου μετά την πρώτη του δόση του εμβολίου Pfizer για τον COVID-19. Η αυτοψία αποκάλυψε ότι είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του στο σπίτι του στη Favignana. Σύμφωνα με τους φίλους του, έλαβε το εμβόλιο 2 ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Για να προσθέσει στη θλίψη τους, η οικογένεια Campo γνώρισε σύντομα μια άλλη τραγωδία. Δύο μήνες αργότερα, η αδερφή του Allesandro, η 23χρονη Vittoria Campo φέρεται να υπέστη επίσης μια ανεπιθύμητη ενέργεια στον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Η Vittoria πέθανε στο νοσοκομείο Ingrassia στο Παλέρμο μετά από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή την 1η Νοεμβρίου.

Η Palermo FC, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος στον οποίο έπαιζε η Vittoria, έγραψε σε ένα αφιέρωμα:

«Καμία λέξη δεν μπορεί ποτέ να περιγράψει τον πόνο και την απογοήτευση για την πρόωρη απώλεια μιας νεαρής γυναίκας και ποδοσφαιριστή. Η σκέψη μας είναι με τους γονείς που πρέπει να ζήσουν με αυτόν τον νέο και αμέτρητο πόνο. Vittoria, είσαι και θα παραμείνεις πάντα στις καρδιές μας. Ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που μας χάρισες».

Ο αιφνίδιος θάνατός της διερευνάται ακόμη.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ