Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Μπιλ Γκέιτς: Έτσι θα αλλάξει το DNA σας - Το «εργαλείο» που βοηθά να «διορθώσουμε τα λάθη» βίντεο


Μπιλ Γκέιτς: Έτσι θα αλλάξει το DNA σας - Το «εργαλείο» που βοηθά να «διορθώσουμε τα λάθη»

Το νέο βίντεο που δημοσίευσε ο Μ.Γκέιτς και «άναψε φωτιές»

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είναι μέτοχος σε πολλές εταιρείες που παράγουν εμβόλια για τον κορωνοϊό, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στην πλατφόρμα του «gatesnotes», στο οποίο αναφέρεται στο «Crispr».

Όπως υποστηρίζει στο βίντεο το «Crispr» είναι ένα εργαλείο το οποίο θα μπορούσε να «σώσει πολλές ζωές αλλάζοντας λάθη στο DNA τα οποία προκαλούν ασθένειες».

Είναι ένα περίεργο βίντεο, καθώς έρχεται την ίδια στιγμή που πολλοί υποστηρίζουν ότι τα mRNA εμβόλια μπορούν να αλλοιώσουν το DNA των ανθρώπων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το νέο βιβλίο του Walter Isaacson “το σπάσιμο του Κώδικα”, λέει μια καταπληκτική ιστορία. Είναι για το πως η Jennifer Doudna και άλλοι επιστήμονες, ανακάλυψαν έναν νέο τρόπο επεξεργασίας του dna.

Η επεξεργασία του DNAμε ακρίβεια, ήταν το ιερό δισκοπότηρο για τους επιστήμονες εδώ και δεκαετίες.

Το DNAφυσικά κωδικοποιεί όλες τις βιολογικές λειτουργίες και έτσι κάποια λάθη στο DNA προκαλούν ασθένεια, γενετική ασθένεια.

Εάν μπορούσαμε να μπούμε μέσα και να διορθώσουμε αυτά τα λάθη, θα μπορούσαμε να σώσουμε πολλές ζωές και να απαλλαγούμε από αυτές τις ασθένειες.

Το “Crispr” είναι πολύ συναρπαστικό εργαλείο, για να καταλάβετε ένα μέρος της ακολουθίας του DNA, που θέλετε να αλλάξετε».

Δείτε το βίντεο

Μπιλ Γκέιτς: Έτσι θα αλλάξει το DNA σας - Το «εργαλείο» που βοηθά να «διορθώσουμε τα λάθη» | Pronews