Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Γκρεμίζετε την Ιερά Παράδοση. Διώχνετε τους ευλαβείς πιστούς από τις Εκκλησίες. Έρχεται η οργή του Θεού

Ντροπή σε όποιον αποτολμήσει αυτό το πράγμα
 στο Ναό του, ντροπή και σε όποιον
 λαϊκό επικροτήσει με οιονδήποτε τρόπο αυτήν την κατάσταση.
Ο Λοχίας Μουλατσιώτης και ο"Στρατηγός"Της Φωκίδας  


Ο Μουλατσιώτης προσκυνάει τους Σχισματικούς της Ουκρανίας 

Τι κάνει νιάου στα κεραμμύδια; Ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης στο ΣΚΑΙ.

Ήθισται ο Παπαροκάς Νεκτάριος Μουλατσιώτης να καταθέτει στις θεραπαινίδες της τηλεοράσεως σ.σ.

Η Σύνοδος της Ελλαδικής Εκκλησίας αν και δεν υποχρεώνει διαγνωστικά τεστς για την είσοδο στους Ναούς, το ότι «προτρέπει πατρικώς» να διενεργούνται, άνοιξε την όρεξη της κυβέρνησης. Τα σουπερμάρκετς όμως δεν «προτρέπουν πατρικώς» τους πελάτες τους να κάνουν διαγνωστικά τεστς για να εισέλθουν να ψωνίσουν, η διοικούσα Εκκλησία προτρέπει! Τι σημαίνει αυτό το εξωφρενικό; Σημαίνει ότι η διοικούσα Εκκλησία και η Πολιτεία προχωράνε αγκαζέ σ’ αυτό το εγχείρημα και ότι την εξέλιξη με τα διαγνωστικά τεστς που ανήγγειλε ο Μητσοτάκης την είχανε μελετήσει από πριν.

Αν παρατηρήσει κανείς θα δει ότι κάθε φορά κάνουν μισό βήμα ο καθένας για να μοιραστούν το κόστος και, γιατί όχι, να μην συνδεθεί κανείς τους απόλυτα με τις αποφάσεις που παίρνονται. Ας θυμηθούμε την διοικούσα Εκκλησία που «προτρέπει πατρικώς», και ας θυμηθούμε τον Μητσοτάκη να λέει «αυτό άλλωστε προβλέπει και η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου». Η διοικούσα Εκκλησία έφτασε μέχρι την προτροπή, ο Μητσοτάκης παρέλαβε την σκυτάλη από την προτροπή και την πήγε στην υποχρεωτικότητα.

Σημαντικό ρόλο παίζουνε οι διάφοροι «λαγοί», δουλειά των οποίων είναι να δυναμιτίζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την κατάσταση προς την κατεύθυνση που θέλουν. Έτσι φέρνουν στο προσκήνιο διάφορες αντίχριστες πολιτικές που ξηλώνουν την Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας. Στην προκειμένη περίπτωση ο «λαγός» είναι η Μητρόπολη Φωκίδος.

  1. Η Μητρόπολη Φωκίδος έστειλε έγγραφο στην Αστυνομία στο οποίο ζητούσε να γίνονται έλεγχοι στους Ναούς και στα Μοναστήρια για την τήρηση των μέτρων. Το έγγραφο αυτό «διέρρευσε» και κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα.
  2. Λίγο αργότερα ο Μητσοτάκης αναγγέλλει ότι για να εισέλθουν στους Ναούς «οι πιστοί που δεν έχουν εμβολιασθεί θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ» το οποίο θα το ελέγχουν οι επίτροποι.
  3. Αμέσως μετά ο Πρωτοσύγγελος της Μητροπόλεως Φωκίδος π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ για να ακούσει την παρουσιάστρια να λέει: «Τώρα έχετε και την ομπρέλα της Πολιτείας προκειμένου να διεξάγονται οργανωμένα και σωστά οι έλεγχοι, παρ’ όλα αυτά πραγματικά αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Μητρόπολή σας που λειτούργησε δυναμικά.»

Τί κάνει νιάου στα κεραμμύδια; Είναι τόσο προφανές που προκαλεί αναγούλα. Ένα στημένο θεατράκι και ο Καισαροπαπισμός και ο Σεργιανισμός στο απώγειό τους.

Επειδή ο μπολιασμένος δεσπότης κόλλησε! λέει, θα πρέπει «να διεξάγονται οργανωμένα και σωστά οι έλεγχοι», δηλαδή να λειτουργούν οι Εκκλησίες σαν τα μπαράκια με «φουσκωτούς» στις εισόδους τους! Οι Εκκλησίες κύριοι δεν είναι μπαράκια, καταλάβατε; Δεν είναι ο Ναοί του Θεού ιδιωτικά κλαμπάκια για τους «υγειονομικά σωφρονισμένους» του Καίσαρα. Βγάλατε τον Χριστό από τις Εκκλησίες και βάλατε τον ΚαίσαραΑυτό κάνατε. Ντροπή σε όποιον αποτολμήσει αυτό το πράγμα στο Ναό του, ντροπή και σε όποιον λαϊκό επικροτήσει με οιονδήποτε τρόπο αυτήν την κατάσταση. Να πληρώνουν κοντά έναν μισθό οι οικογένειες για να πάνε να εκκλησιαστούν τις Κυριακές, δηλαδή να μην πάνε καθόλου, επειδή μας λέει ο π. Μουλατσιώτης ότι όλοι οι μπολιασμένοι της Μητροπόλεως πέσανε του θανατά με ευθύνη των ανεμβολίαστων! Που τα πουλάτε αυτά τα παραμύθια;

Γκρεμίζετε την Ιερά Παράδοση. Διώχνετε τους ευλαβείς πιστούς από τις Εκκλησίες.

Έρχεται η οργή του Θεού στα κεφάλια σας αντίχριστοι.

-https://www.youtube.com/watch?v=oJBNioc3X-0


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ