Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Πρώην ειδικός του Π.Ο.Υ δήλωσε ότι οι εμβολιασμένοι τον χειμώνα πρέπει να μπουν σε καραντίνα!

 «Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι επικίνδυνοι. Οι εμβολιασμένοι είναι επικίνδυνοι για τους άλλους." 

«Οι εμβολιασμένοι πρέπει να μπουν σε καραντίνα και πρέπει να απομονωθούν από την κοινωνία».

17Αυγούστου, 2021

Ο Καθηγητής Κριστιάν Περόν, πρώην Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων Ανοσοποίησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είπε εχθές ότι όλοι οι εμβολιασμένοι πρέπει να μπουν σε καραντίνα τους χειμερινούς μήνες, διαφορετικά κινδυνεύουν να νοσήσουν σοβαρά.

Ο Περόν ειδικεύεται στα τροπικά νοσήματα και στις αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Μεταδοτικών Ασθενειών του Ανωτάτου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας.

Ο ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες επιβεβαίωσε την ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης στο Ισραήλ και στο Ηνωμένο Βασίλειο και δήλωσε: «Οι εμβολιασμένοι πρέπει να μπουν σε καραντίνα και πρέπει να απομονωθούν από την κοινωνία».

Συνέχισε λέγοντας: «Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι επικίνδυνοι. Οι εμβολιασμένοι είναι επικίνδυνοι για τους άλλους. Έχει πλέον αποδειχθεί στο Ισραήλ –βρίσκομαι σε επαφή με πολλούς ιατρούς στο Ισραήλ– όπου αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα. Τώρα οι σοβαρές περιπτώσεις στα νοσοκομεία είναι μεταξύ των εμβολιασμένων. Και στο Ηνωμένο Βασίλειο που είχατε μεγαλύτερο πρόγραμμα εμβολιασμού υπάρχουν επίσης προβλήματα.»

Αναφέρθηκε ότι η σημερινή ομάδα εργασίας για την πανδημία του ΚΟΒΙΝΤ-19 στη Γαλλία ήταν «εντελώς πανικοβλημένη» όταν έλαβε την είδηση, φοβούμενη πανδαιμόνιο εάν ακολουθήσει τις οδηγίες των ειδικών.

Ο Ισραηλινός ιατρός Κόμπι Χαβίβ είπε στο Νέα Κανάλι 13 : «Το 95% των βαρέως ασθενών είναι εμβολιασμένοι. Οι πλήρως εμβολιασμένοι αποτελούν το 85-90% των νοσηλειών. Ανοίγουμε όλο και περισσότερες πτέρυγες ΚΟΒΙΝΤ. Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μειώνεται ή εξαφανίζεται».

ΒΙΝΤΕΟ

Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Πηγή americasfrontlinedoctors.org