Ούτε τώρα έτσι; Διαβάστε την είδηση της μέρας
Στη Γαλλία, ένας πλούσιος, ηλικιωμένος επιχειρηματίας από το Παρίσι λέγεται ότι πέθανε ως αποτέλεσμα ένεσης κορωνοϊού. Προηγουμένως, είχε συνάψει ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής αξίας εκατομμυρίων προς όφελος των παιδιών και των εγγονιών του, σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΜΜE .
Αν και ο εμβολιασμός αναγνωρίζεται ως αιτία θανάτου από τους γιατρούς και τις ασφαλιστικές αρχές, η ασφάλεια δεν καταβάλλει το ασφάλιστρο. Ο λόγος είναι φοβερός: Οι παρενέργειες των τσιμπημάτων του κορωνοϊού είναι γνωστές και δημοσιευμένες. Ο εκλιπών έλαβε μέρος σε πείραμα με δική του ευθύνη!
Ασφάλιση: Ο πειραματικός εμβολιασμός που καταλήγει σε θάνατο μοιάζει με αυτοκτονία
Η ασφαλιστική εταιρεία αιτιολόγησε την άρνηση πληρωμής στην οικογένεια δηλώνοντας ότι η χρήση πειραματικών φαρμάκων ή θεραπειών, συμπεριλαμβανομένων των ενέσεων κορωνοϊού, εξαιρείται ρητά από το ασφαλιστικό συμβόλαιο. Η μετέπειτα μήνυση της οικογένειας κατά της ασφαλιστικής εταιρείας ήταν ανεπιτυχής.
Δημοσιεύτηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες - επομένως δικός σας κίνδυνος
Το δικαστήριο φέρεται να δικαιολόγησε την απόφασή του ως εξής: «Οι παρενέργειες του πειραματικού εμβολίου δημοσιεύονται και ο αποθανών δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τίποτα γι' αυτό όταν έκανε οικειοθελώς το εμβόλιο. Δεν υπάρχει νόμος ή εντολή στη Γαλλία που να τον υποχρέωνε να εμβολιαστεί. Ως εκ τούτου, ο θάνατός του είναι ουσιαστικά αυτοκτονία». Δεδομένου ότι η αυτοκτονία δεν καλύπτεται από το συμβόλαιο εξαρχής, η ασφαλιστική εταιρεία έχει καθαριστεί με αυτό.
Σκανδαλώδης ετυμηγορία: ανάληψη θανατηφόρου κινδύνου νομικά αυτοκτονία.
«Το δικαστήριο αναγνωρίζει την κατάταξη του ασφαλιστή που, ενόψει των ανακοινωθέντων παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, θεωρεί νομικά τη συμμετοχή στο πείραμα της τρίτης φάσης, του οποίου η αποδεδειγμένη ακίνδυνη κατάσταση δεν δίδεται, ως εκούσια ανάληψη θανατηφόρου κινδύνου που δεν καλύπτεται από το συμβόλαιο που καλύπτεται και αναγνωρίζεται νομικά ως αυτοκτονία. Η οικογένεια άσκησε έφεση. Ωστόσο, η υπεράσπιση του ασφαλιστή αναγνωρίζεται ως βάσιμη και συμβατικά δικαιολογημένη, καθώς αυτή η δημόσια γνωστή ανάληψη θανατηφόρου κινδύνου θεωρείται νομικά αυτοκτονία, καθώς ο πελάτης έχει ενημερωθεί και έχει συμφωνήσει να αναλάβει οικειοθελώς τον κίνδυνο θανάτου χωρίς να είναι υποχρεωμένος ή υποχρεωμένος να κάνε το όντας»..................
«Πᾶνος»