Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Δαιμονίστηκε ο εμβολιαστής "αρχιεπίσκοπος" Κύπρου το όργανο του οικουμενισμού. Διώκει 12 ευλαβέστατους Ιερείς επειδή δεν εμβολιάσθηκαν. Οι Κύπριοι θα το ανεχθούν;


 12 ανεμβολίαστοι ιερείς της Αρχιεπισκοπής σε αργία από την Τρίτη. «Πρωτάκουστο να μην υπακούουν» λέει ο Αρχιεπίσκοπος


«Εάν δεν αλλάξουν γνώμη είναι εκτός Εκκλησίας. Δεν μπορούν να μην αναγνωρίζουν τον Επίσκοπό τους»


30.01.2022 

Σε τρίμηνη αργία από την Τρίτη 12 ανεμβολίαστοι ιερείς της αρχιεπισκοπικής περιφέρειας – Πρωτάκουστο να μην υπακούουν τον Αρχιεπίσκοπό τους, δήλωσε ο Πρωθακήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας – Έκανε λόγο για άλλα κίνητρα ο Αρχιεπίσκοπος

Δώδεκα ιερείς της αρχιεπισκοπικής περιφέρειας θα τεθούν σε τρίμηνη αργία από την επόμενη Τρίτη, καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.

Από τους εκατόν-είκοσι-τρεις ιερείς της αρχιεπισκοπής, οι είκοσι-επτά είναι ανεμβολίαστοι. Από αυτούς, δέκα-πέντε εμβολιάστηκαν ή εξασφάλισαν εξαίρεση για ιατρικούς λόγους.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δήλωσε στο ΡΙΚ πως οι περισσότεροι είναι και θεολόγοι και ότι παρασύρουν πιστούς να μην εμβολιαστούν.

Στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι πρωτάκουστο να μην υπακούουν τον Αρχιεπίσκοπό τους, τόνισε ότι οι τρεις μήνες εκτός Εκκλησίας, μπορεί να γίνουν έξι, ή μπορεί και να καθαιρεθούν.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε, επίσης, την άποψη ότι υπάρχουν και άλλα κίνητρα πίσω από τη στάση μερικών ιερέων, εκμεταλλευόμενοι, όπως είπε, την κλονισμένη υγεία του.

Πηγή: ΡΙΚ