Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Dr Luc Montagnier - Stephanie Seneff (MIT ) - Οι γενετικοί οροί κατά του covid μπορούν να προκαλέσουν νευροεκφυλιστικές ασθένειες που προκαλούνται από τα prions (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής, καθηγητής Luc Montagnier, κλήθηκε να συμμετάσχει στους υποστηρικτές των προσφυγών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και να εκθέσει τις σκέψεις του ενώπιον της επιτροπής του Επιμελητηρίου του Λουξεμβούργου. Μίλησε για τα εμβόλια Covid, με τη γενετίστρια Alexandra Henrion Caude επίσης παρούσα.

Ο Luc Montagnier είπε στην ομιλία του:

Και στην πραγματικότητα μαθαίνουμε τώρα ότι πρόκειται για εργασία που δημοσιεύθηκε πριν από ένα χρόνο και ότι αυτά τα mRNA περιέχουν μια περιοχή που μπορούμε να ονομάσουμε πρίον, η οποία είναι μια περιοχή που μπορεί να εισάγει πρωτεϊνικές αλλαγές με απρόβλεπτο τρόπο".

Τα τρία εμβόλια Pfizer, AstraZeneca, Moderna περιέχουν μια αλληλουχία, η οποία έχει προσδιοριστεί από τη βιοπληροφορική ως μια αλληλουχία που μπορεί να μετατραπεί σε πρίον. Συνεπώς, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία".

Ο νομπελίστας ευχαρίστησε αρχικά για την πρόσκληση να συμμετάσχει σε μια τόσο σημαντική συνάντηση, η οποία, όπως είπε, δεν είναι σημαντική μόνο για το Λουξεμβούργο και την Ευρώπη, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόσθεσε ότι ως γιατρός ήταν ακόμη πιο σημαντικό γι' αυτόν "να υπάρξει μια συζήτηση για την ιατρική ηθική που να λαμβάνει υπόψη την ιπποκρατική αρχή "Primum non nocere", πρώτα, μην κάνεις κακό, δεσμευόμενος από τον όρκο που δίνουμε".

"Πρέπει να σεβόμαστε την ιατρική δεοντολογία που γιατρεύει και θεραπεύει, αλλά αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι το εντελώς αντίθετο".

Ο καθηγητής Montagnier κατήγγειλε ενώπιον των βουλευτών του Λουξεμβούργου το γεγονός ότι ο επιστημονικός, πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος υπόκειται σε μια "μεγάλη εκστρατεία μάρκετινγκ" από μεγάλους φαρμακευτικούς ομίλους, αποφασισμένους να πουλήσουν και να επιβάλουν έναν ορό κατά του Covid 19, μιας "αρκετά ήπιας ασθένειας" που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με την "πανούκλα ή τη χολέρα".

Η Laura Ingraham του Fox News στις 14/01/2021 παίρνει συνέντευξη από τη Stephanie Seneff, ανώτερη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), στο Εργαστήριο Επιστήμης Υπολογιστών και Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία έχει επικεντρώσει τα ενδιαφέροντά της στη βιολογία για περισσότερο από μια δεκαετία, ερευνώντας τη σχέση μεταξύ γλυφοσάτης, αυτισμού και καρκίνου.

Από το 2011, η Stephanie Seneff έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 30 άρθρα μαζί με συναδέλφους της σε διάφορα ιατρικά περιοδικά με κριτές και περιοδικά που σχετίζονται με την υγεία, σε θέματα όπως οι σύγχρονες ασθένειες (π.χ. Αλτσχάιμερ, αυτισμός, καρδιαγγειακές παθήσεις), η ανάλυση και η έρευνα βάσεων δεδομένων φαρμάκων, οι παρενέργειες με τη χρήση τεχνικών NLP και οι επιπτώσεις των διατροφικών ελλείψεων και των περιβαλλοντικών τοξινών στην ανθρώπινη υγεία.

Η επιστήμονας δήλωσε ότι η χορήγηση σε νέους ανθρώπους εμβολίων κατά του Covid είναι πιθανό να προκαλέσει "ανησυχητική αύξηση πολλών σημαντικών νευροεκφυλιστικών ασθενειών".

"Είναι εξωφρενικό να εμβολιάζονται οι νέοι για το Covid, επειδή έχουν πολύ χαμηλό κίνδυνο να πεθάνουν από τον ιό".
"Όταν εξετάζετε τη δυνητική βλάβη αυτών των εμβολίων, δεν έχει κανένα νόημα", δήλωσε η Seneff.
"Και οι επαναλαμβανόμενες δόσεις θα είναι πολύ καταστροφικές μακροπρόθεσμα. Είναι πολύ ενοχλητικό".

"Η επιστήμη δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι αρκετά συναρπαστικό", είπε στην Ingraham. "Όταν το εμβόλιο εγχέεται στον βραχίονα, τα μυϊκά κύτταρα ενεργοποιούνται πολύ έντονα. Τα κύτταρα του ανοσοποιητικού φτάνουν στο σημείο της ένεσης και απορροφούν τα ίδια το εμβόλιο, λαμβάνοντας τα νανοσωματίδια".

"Τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος αρχίζουν να παράγουν πρωτεΐνες ακίδας. Τα σωματίδια ουσιαστικά κάνουν τα κύτταρά σας να παράγουν γρήγορα πολλές πρωτεΐνες ακίδας. Η ακίδα είναι το πιο τοξικό μέρος του ιού", εξήγησε ο Δρ Seneff.

"Αυτά τα ανοσοποιητικά κύτταρα σπεύδουν στη συνέχεια στο λεμφικό σύστημα. Πολλά από αυτά καταλήγουν στον σπλήνα, όπου θέλουμε να βρίσκονται για να παράγουν αντισώματα".

"Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα βλαστικά κέντρα στον σπλήνα είναι πραγματικά το κεντρικό σημείο όπου αναπτύσσεται η νόσος του Πάρκινσον και πιθανώς πολλές άλλες νευροεκφυλιστικές ασθένειες", δήλωσε ο Δρ Seneff.

"Για τη νόσο του Πάρκινσον έχει περιγραφεί πολύ καλά ότι λαμβάνεις πρωτεΐνες που μοιάζουν με prion, ακόμη και από λοιμώξεις στο έντερο. Τα ανοσοκύτταρα τα οδηγούνται στον σπλήνα σε αυτά τα βλαστικά κέντρα και στη συνέχεια αρχίζουν να εκκρίνουν εξωσώματα. Πρόκειται για μικρά σωματίδια λιπιδίων που απελευθερώνονται από το κύτταρο, απορρίπτοντας την τοξική πρωτεΐνη και μεταφέροντάς την κατά μήκος του πνευμονογαστρικού νεύρου στον εγκέφαλο. Αυτό είναι γνωστό για τη νόσο του Πάρκινσον και είναι το μοντέλο που χρησιμοποιώ. Μου φαίνεται ότι αυτό είναι το κατάλληλο πλαίσιο για αυτό".

 Δημιουργεί αυτοάνοση φλεγμονή και μπορεί να φτάσει στον εγκέφαλο".

Αυτό το τελευταίο θέμα, είπε ο Seneff, είναι "πολύ βολικό για τους κατασκευαστές εμβολίων, οι οποίοι θα αποκομίσουν τεράστια κέρδη από την ατυχία μας, τόσο από την πώληση των ίδιων των εμβολίων όσο και από το υψηλό ιατρικό κόστος της θεραπείας όλων αυτών των εξουθενωτικών ασθενειών".

 
 
 
«Πᾶνος»