Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Προωθείται η ατζέντα εξίσωσης ανθρώπου και ζώου. Μην νομίζει κανείς ότι η συγκέντρωση στο Σύνταγμα για έναν κακοποιημένο σκύλο είναι τυχαία. (φωτο)

(σ.σ.) Κυνάρια υποδοχής στο "κυνοκομείο Μαξίμου",  τα σκυλάδικα, οι κίναιδοι, οι ΜΚΟ και το ανθρωποκτονιών μετετράπη σε κυνοκτονιών,  στη κοινωνία της Ελλάδος όπου επιχειρείται ο *«ἄνθρωπος ἐν τιμῇ ὢν οὐ συνῆκε,  παρασυνεβλήθη τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς»..Τα δημιουργήματα του Θεού τα αγαπάμε όλοι μας και είναι αυτονόητο πως δεν επιθυμούμε τον βασανισμό τους. Όταν βλέπουμε όμως να κινητοποιείται κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών για έναν σκύλο που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου, όταν ακούμε στην τηλεόραση για «την δικηγόρο του Όλιβερ» (του σκύλου) και για τον «μπαμπά του Όλιβερ» (του σκύλου), κάτι πάει δεν πάει καθόλου καλά. Ομοίως κάτι δεν πάει καθόλου καλά όταν βλέπουμε το συγκεκριμένο πολιτικό καθεστώς που προωθεί τις εκτρώσεις να ψηφίζει νόμο ο οποίος χαρακτηρίζει την κακοποίηση των ζώων που οδηγεί στον θάνατο «κακούργημα».

Δεν υποστηρίζουμε εδώ την αδιαφορία της Πολιτείας μπροστά σε τέτοια φαινόμενα και την ατιμωρησία. Άλλο αυτό. Εδώ το πρόβλημα είναι ότι τα πράγματα γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συγχέεται ο άνθρωπος με το ζώο. Και χρησιμοποιούνται κάποιοι άνθρωποι με ιδιαίτερες ευαισθησίες, οι οποίοι «κινητοποιήθηκαν», προφανώς από τα κοινωνικά δίκτυα, για να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα και εμμέσως πλην σαφώς να δικαιολογήσουν στον γενικό πληθυσμό την «περίεργη» θέση της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα που στα κανάλια ακούμε για «την δικηγόρο και τον μπαμπά του Όλιβερ» και έχει ξεσηκωθεί το ανθρωποκτονιών να ερευνήσει την υπόθεση, δύο σκυλιά στην Θεσσαλονίκη κατασπάραξαν μία μητέρα δύο ανήλικων παιδιών μπροστά στο σπίτι της!

Η «αναβάθμιση» των ζώων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον άνθρωπο, είναι στην ατζέντα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η σκέψη της νέας τάξης είναι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν παραπάνω αξία από τα ζώα. Σύντομα, πρώτα ο Θεός, θα παρουσιάσουμε το σχετικό υλικό.

Σύμφωνα με νεότερη εξέλιξη, το ανθρωποκτονιών που διερεύνησε την υπόθεση, μετά από επανεξέταση των μαρτυριών, εκταφή του σκύλου και εξέτασή του από τον κτηνίατρο, συμπέρανε ότι ο θάνατος του σκυλιού προήλθε από αγέλη σκύλων που βρέθηκε στο ίδιο σημείο! Διερωτώμεθα εάν οι «ζωόφιλοι» που βγήκαν στο Σύνταγμα συνεχίζουν να επιθυμούν την σύλληψη των «δραστών».

Το «μασάζ» στην κοινωνία πάντως έγινε…

Το «ανθρωποκτονιών» ενεπλάκη στην διαλεύκανση του θανάτου ενός σκύλου και οι «ζωόφιλοι» μπήκανε και επισήμως στην λίστα των χρήσιμων ηλιθίων.

πηγή: ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ  10 Δεκεμβρίου, 2023

Επιμέλεια Φωτογραφίων από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
*Ψαλ.48,13 καὶ ἄνθρωπος ἐν τιμῇ ὢν οὐ συνῆκε, παρασυνεβλήθη τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς.
13 Ταλαίπωρος άνθρωπος! Ενῷ έχει τιμήν και αξίαν, ως λογικόν δημιούργημα του Θεού, δεν κατενόησε τούτο. Αλλά ήλθε και ετάχθη εις την θέσιν των ανοήτων κτηνών, έγινεν όμοιος με αυτά κατά την ανοησίαν και την ζωήν.

             "Κυνοκομείον Μαξίμου"

Κυνάρια υποδοχής στο κυνοκομείον Μαξίμου