Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Forbes O Γενικός Εισαγγελέας του Tέξας μηνύει τη Pfizer. H ένεση ενός βιολογικού όπλου σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους


Pascal Najadi> Κορυφαίος Ελβετός Τραπεζίτης ζητά τη σύλληψη του Klaus Schwab (WEF)

-Δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος…

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι μήνυσε τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer για παραπλάνηση των Τεξανών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 και «προσπάθεια λογοκρισίας της δημόσιας συζήτησης».

Βy Pendulum

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η Pfizer παραβίασε τον Νόμο για τις Παραπλανητικές Εμπορικές Πρακτικές του Τέξας κάνοντας «ψευδείς, παραπλανητικές και παραπλανητικές πράξεις και πρακτικές κάνοντας αστήρικτους ισχυρισμούς» σχετικά με το εμβόλιο και ότι διεξήγαγε μια «εκστρατεία για να εκφοβίσει το κοινό να λάβει το εμβόλιο ως απαραίτητο. μέτρο για την προστασία των αγαπημένων τους προσώπων».

Ο Paxton υποστήριξε ότι το εμβόλιο της Pfizer δεν ανταποκρίνεται στη μέτρηση αποτελεσματικότητας 95% που προωθούσε, λέγοντας σε ένα δελτίο τύπου ότι “τα κρούσματα αυξήθηκαν μετά από ευρεία χορήγηση εμβολίων” και ότι “ορισμένες περιοχές είδαν μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων” μεταξύ των εμβολιασμένων από τους μη εμβολιασμένους.

Ο Paxton αναφέρει στη μήνυση ότι αφού το εμβόλιο απέτυχε να ανταποκριθεί στην αποτελεσματικότητα που προωθήθηκε, η Pfizer άρχισε να εκφοβίζει και να λογοκρίνει τους επικριτές λέγοντας ότι οι άνθρωποι που διαδίδουν «παραπληροφόρηση» είναι «εγκληματίες», όπως είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer σε συνέντευξή του το 2021.

Η μήνυση αναφέρει δύο περιπτώσεις στις οποίες ο Paxton ισχυρίζεται ότι ο Scott Gottlieb, πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Τροφίμων & Φαρμάκων και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Pfizer εκείνη την εποχή, επικοινώνησε με άτομα στο Twitter σχετικά με «αντιληπτές παραβιάσεις της πολιτικής του Twitter» από χρήστες που έκαναν tweet με σκεπτικισμό σχετικά με το εμβόλιο.

Ο Paxton ζητά περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια σε αστικά πρόστιμα και από το δικαστήριο να απαγορεύει στην Pfizer να σχολιάζει δημόσια την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, σύμφωνα με την αγωγή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, ο Paxton αντιτάχθηκε στη χρήση εμβολίων και μασκών ως απάντηση στον Covid-19, οδηγώντας σε μήνυση κατά της διοίκησης Biden σχετικά με την απαίτηση εμβολιασμού των ομοσπονδιακών υπαλλήλων Head Start. Ο σκεπτικισμός για τα εμβόλια και τη δημόσια υγεία δεν περιορίστηκε στο Paxton ή στο Τέξας, καθώς αυξήθηκε σε εθνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ron DeSantis, υπέβαλε αίτηση για τη διερεύνηση εγκλημάτων και αδικημάτων που διαπράχθηκαν κατά των κατοίκων της Φλόριντα που σχετίζονται με το εμβόλιο για τον COVID-19.

To σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο Forbes>

-Δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος…

Ελβετός αξιωματούχος και τραπεζίτης ζήτησε τη σύλληψη του Klaus Schwab και άλλων ελίτ της παγκοσμιοποίησης με κατηγορίες για «δημοκτονία».



Ο κορυφαίος τραπεζίτης Pascal Najadi ένωσε τις δυνάμεις του με την Dr. Astrid Stuckelberger, μια εξέχουσα εμπειρογνώμονα στον τομέα της υγείας από τη Γενεύη, για να απαιτήσει ποινικές διώξεις όσων βρίσκονται πίσω από τους θανατηφόρους πυροβολισμούς Covid, τους οποίους περιγράφουν ως «βιοόπλα».

Ο Najadi και ο Stuckelberger περιγράφουν λεπτομέρειες του ισχυρισμού τους σε ένα νέο ντοκιμαντέρ-βόμβα με τίτλο «Cutting off the Head of the Snake»-

Στην ταινία, εμβαθύνουν στο σκοτεινό υπόβαθρο των παγκοσμιοποιητικών οργανώσεων που έχουν την έδρα τους στη Γενεύη της Ελβετίας-διαβάζουμε στον ιστότοπο amazonios.net

Ο Najadi εστιάζει συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο ο αείμνηστος πατέρας του, Hussain Najadi, φέρεται να συνίδρυσε μαζί με τον Πρόεδρο Klaus Schwab.

Ο Hussain Najadi δολοφονήθηκε το 2013…. Ο Pascal Najadi είναι ένας συνταξιούχος Ελβετός επιχειρηματίας τραπεζίτης που ασκεί σημαντική επιρροή σε όλο τον κόσμο. Η δουλειά του ήταν να συμβουλεύει χώρες και αρχηγούς κρατών για την οικονομική κατεύθυνση της χώρας.

Σε ένα παράδειγμα της εξουσίας του, ο Najadi ήταν υπεύθυνος για την πρόσφατη παραίτηση του προέδρου της Ελβετίας Alain Berset. Η παραίτηση ήρθε μετά την υποβολή ποινικής μήνυσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας κατά του Berset.. Κατηγόρησε τον Berset ότι έκανε ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA του Covid. Ως αποτέλεσμα της υπόθεσης του Najadi, ο Berset θα παραιτηθεί πλέον ως ηγέτης του έθνους στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Pascal NAJADI: "Το κεφάλι του φιδιού βρίσκεται στη Γενεύη και πρέπει να κοπεί”

Στο ντοκιμαντέρ, ο Najadi αποκαλύπτει την περιφρόνηση του αείμνηστου πατέρα του για το WEF που εδρεύει στη Γενεύη. Ο Hussain Najadi έφυγε από την οργάνωση στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αφήνοντας τον Klaus Schwab στο τιμόνι.

«Ό,τι κακό στον κόσμο σχετίζεται με τη δημοκτονία προέρχεται δυστυχώς από τη Γενεύη», είπε ο Najadi.

«Έχετε WHO [Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας] στη Γενεύη, έχετε GAVI [τη Συμμαχία Εμβολίων του Βill Gates], μετά έχετε το WEF, του οποίου ο πατέρας μου ήταν συνιδρυτής και άφησε τον Klaus Schwab (o οποίος έχει διπλωματικό ασυλία) από αηδία στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

«Εγώ, ως Ελβετός πολίτης εδώ, δηλώνω τώρα ότι το WEF δεν είναι πλέον επιλέξιμο για διπλωματική ασυλία», είπε ο Najadi. Προέτρεψε μάλιστα τις ελβετικές αρχές να συλλάβουν τους υπεύθυνους για την υποστήριξη μιας «παγκόσμιας ένεσης που είναι βιοόπλο».

Σημειώνει ότι ο ίδιος και η μητέρα του είναι θύματα των «βιοόπλων» και λέει ότι και οι δύο «πεθαίνουν» μετά τη λήψη των ενέσεων.

«Καλώ τις ελβετικές αρχές και την ασφάλεια να συλλάβουν αμέσως αυτούς τους ανθρώπους.

“Γιατί? Το WEF, το WHO, το GAVI, η Big Pharma, η Big Tech και ο Bill Gates υποστήριξαν μια παγκόσμια ένεση με ένα βιοόπλο που εγχέει νανολιπίδια σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

«Και εμείς οι Ελβετοί τους φιλοξενούμε. Αυτό είναι απαίσιο.

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε οποιαδήποτε οντότητα που προωθεί ένα δηλητήριο να εγχέεται στην ανθρωπότητα.

«Αλλά το έχεις κάνει. Είμαι το θύμα.

«Πεθαίνω από αυτό, και η μητέρα μου επίσης.

«Είναι μια δημοκτονία και θα κριθεί», είπε.

«Θα διορθωθεί στο όνομα της ανθρωπότητας».

Η Δρ Astrid Stuckelberger, από την άλλη, συζητά ένα σύνδρομο που επηρεάζει όχι μόνο τη Γενεύη, αλλά και τα Ηνωμένα Έθνη. Αναφέρει έναν απτό φόβο μεταξύ των ανθρώπων, που οδηγεί σε μια σιωπή που πιστεύει ότι είναι επιζήμια για την παγκόσμια συνειδητοποίηση και δράση.

Η Δρ. Stuckelberger επισημαίνει ότι η ελβετική κυβέρνηση χορήγησε ασυλία στην Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό (GAVI) του Gates. Η ιατρική εμπειρογνώμονας προτρέπει το κοινό να αναζητήσει αυτές τις πληροφορίες στην ελβετική βάση δεδομένων. Περιέγραψε μάλιστα την πίεση για πυροβολισμούς Covid ως πραξικόπημα.

«Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ένα κίνημα «Εμείς οι άνθρωποι» που είναι πολύ παγκόσμιο, κάτι εντελώς διαφορετικό», λέει ο Stuckelberger.

«Αλλά αυτό που συμβαίνει στη Γενεύη είναι το αντίθετο».

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει δικαίωμα σε ποιον να δώσει εντολές, να υπαγορεύσει σε όλο τον κόσμο όπως έκαναν.

«Και η Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό Εμβολιασμού (GAVI) απέκτησε πλήρη ασυλία από την ελβετική κυβέρνηση».

«Αυτό είναι πραξικόπημα. Σαφώς, είναι μια παγκόσμια σκηνή εγκλήματος και προσφέρουμε μικρά αποδεικτικά στοιχεία στους ανθρώπους με ταπεινότητα.

«Επειδή στην επιστήμη έχεις πάντα αμφιβολίες. Είναι μια υγιής αμφιβολία και νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική στάση».

Η έκκλησή τους για δράση είναι ξεκάθαρη και προτρέπει σε όλο το ντοκιμαντέρ: τα άτομα να σηκωθούν, να αναζητήσουν την αλήθεια και να αμφισβητήσουν το status quo, υπό το λάβαρο της φύλαξης της ανθρωπότητας από τον παρόντα και σαφή κίνδυνο που πηγάζει από τη Γενεύη.

Συγκεντρώνονται για μια συλλογική αφύπνιση, προτρέποντας τις μάζες να ξεσηκωθούν ενάντια στις αδικίες που διαιωνίζονται από μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές.
[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

“Ποτέ ξανά. Το snakehead είναι στη Γενεύη», είπε ο Najadi.

«Το αποκαλώ άμεσο, σαφή και παρόντα κίνδυνο για τον ελβετικό πληθυσμό.

«Αλλά μπορώ να σας πω ότι κόβεται».

«Αν έχετε ένα χαρτοφυλάκιο, και αυτό είναι ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα ενός εγκληματία, ένα χαρτί θα το τραβήξει η δικαιοσύνη και ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο καταρρέει.

«Αλλά από ελπίδα και μόνο, δεν γίνεται.

«Όλοι πρέπει τώρα να αλλάξουν πνεύμα.

«Και όλοι οι εμβολιασμένοι, οι ενέσιμοι, γνωρίζοντας ότι είναι δηλητηριασμένοι… Είμαστε οι μάζες.

«Είμαστε δισεκατομμύρια άνθρωποι.

«Ας σηκωθούμε όρθιοι και ας πούμε Stop. Δεν θα συμμορφωθούμε».

The Geneva Syndrome

Geneva: The Head of the Snake

Analysis by Dr. Joseph Mercola

Ο Pascal Najadi, γιος του συνιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Hussain Najadi, καλεί τις ελβετικές αρχές να συλλάβουν τους ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της GAVI, που έχουν την έδρα τους στη Γενεύη της Ελβετίας ως στελέχη της Big Tech και της Big Pharma, για την ένεση ενός βιολογικού όπλου σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους

Το 2022, ο Najadi υπέβαλε ποινικές διώξεις κατά του Ελβετού προέδρου Alain Berset για παραπλάνηση του ελβετικού λαού σχετικά με τους πυροβολισμούς του COVID
Ο Najadi έχει επίσης καταθέσει αγωγή κατά της Pfizer στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης για βλάβη που του προκάλεσε η ένεση Pfizer για τον COVID.

O Najadi υποστηρίζει ότι πεθαίνει εξαιτίας των 3 δόσεων του εμβολίου της Pfizer.

Η GAVI, που ιδρύθηκε από τον Βill Gates έχει διπλωματική ασυλία στην Ελβετία και οι ρήτρες ασυλίας της υπερβαίνουν ακόμη και αυτή των διπλωματών. Η ασυλία της GAVI καλύπτει όλες τις πτυχές της δέσμευσης, συμπεριλαμβανομένων των εγκληματικών επιχειρηματικών συναλλαγών. Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς επιπτώσεις. Η GAVI απαλλάσσεται επίσης πλήρως από τον φόρο
Ένας άλλος οργανισμός που ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Gates και εδρεύει στη Γενεύη – το Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS, της Φυματίωσης και της Ελονοσίας – έχει επίσης διπλωματική ασυλία

«Ό,τι κακό στον κόσμο, που σχετίζεται με τη δημοκτονία… προέρχεται από τη Γενεύη».

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από τον Pascal Najadi, έναν πρώην τραπεζίτη και γιο του συνιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Hussain Najadi, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του έφυγε από το WEF “από αηδία” στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Σύμφωνα με τον Najadi, οι «κακές» οργανώσεις που ασχολούνται με την  δολοφονία ανθρώπων από την κυβέρνηση – περιλαμβάνουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας-WHO, την Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβολιασμό Εμβολίων (GAVI) και το WEF, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας.

Αυτός είναι ο λόγος που αποκαλεί τη Γενεύη «το κεφάλι του φιδιού».

Ο Najadi καλεί τώρα τις ελβετικές αρχές να συλλάβουν τους ηγέτες αυτών των οργανώσεων, μαζί με στελέχη της Big Tech και της Big Pharma, επειδή:

«… το WEF, ο WHO, η GAVI, η Big Pharma, η Big Tech και ο Bill Gates υποστήριξαν όλοι για μια παγκόσμια ένεση στον παγκόσμιο πληθυσμό με ένα βιοόπλο — την έγχυση νανολιπιδίων (τα οποία ταξινομούνται ως τοξικά) σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Και εμείς Οι Ελβετοί τους φιλοξενούμε; Αυτό είναι τρομερό. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε οποιαδήποτε οντότητα που προωθεί το δηλητήριο να εγχέεται στην ανθρωπότητα».

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Najadi είναι τόσο ανένδοτος στο να θεωρεί υπεύθυνους αυτούς τους οργανισμούς είναι επειδή εμπιστεύτηκε τις πληροφορίες που δόθηκαν είναι επειδή ο ίδιος έλαβε τρεις δόσεις mRNA της Pfizer το 2021 και τώρα πεθαίνει από τις επιπτώσεις. «Είναι μια δημοκτονία και θα κριθείτε», λέει. «Θα διορθωθεί στο όνομα της ανθρωπότητας».

Najadi Goes After Swiss Government and Pfizer

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Najadi υπέβαλε ποινικές διώξεις κατά του Ελβετού προέδρου Alain Berset (πρώην Ελβετός υπουργός Υγείας) για παραπλάνηση του Ελβετού λαού σχετικά με τους πυροβολισμούς COVID.5

Μεταξύ των ψευδών δηλώσεων που υπογράμμισε ο Najadi ήταν ο ισχυρισμός του Berset ότι τα εμβολιασμένα άτομα δεν ήταν μεταδοτικά και δεν μπορούσαν να μεταδώσουν τον ιό — ένας ισχυρισμός που πρέπει να ήξερε ότι ήταν αναληθής τη στιγμή που το είπε- 27 Οκτωβρίου 2021.

Πρώτα απ ‘όλα, η Pfizer δεν διεξήγαγε ποτέ δοκιμές για τον προσδιορισμό της μεταδοτικότητας μεταξύ των εμβολιασμένων, επομένως δεν είχαν δεδομένα.

Επιπλέον, τρεις μήνες νωρίτερα, στις 3 Αυγούστου 2021, η Ελβετική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας (FOPH) είχε ανακοινώσει ευρήματα που έδειχναν ότι «οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούν να μεταδώσουν τον κορωνοϊό εξίσου συχνά με τους μη εμβολιασμένους».

Οι ποινικές κατηγορίες περιλαμβάνουν επίθεση, σωματική βλάβη και κατάχρηση εξουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορίες βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση.

Τον Μάρτιο του 2023, κατέθεσε επίσης αγωγή εναντίον της Pfizer και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης στο Manhattan για βλάβη που του προκάλεσε ο πυροβολισμός της Pfizer COVID.

Κατηγορίες σχηματίστηκαν και σε βάρος των δύο γιατρών που «του έκαναν ένεση τοξικής ουσίας»

The Geneva Syndrome

Σύμφωνα με το βιογραφικό της η Astrid Stuckelberger «είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας σε θέματα που σχετίζονται με την αξιολόγηση της επιστημονικής έρευνας για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, ιδίως στην αξιολόγηση της υγείας και της καινοτομίας, στην εκπαίδευση διαχείρισης πανδημιών και έκτακτης ανάγκης και στη βελτιστοποίηση της υγείας και ευημερίας του ατόμου και του πληθυσμού. .”

Είναι επίσης  συγγραφέας, με δώδεκα βιβλία στο ενεργητικό της, καθώς και περισσότερα από 180 επιστημονικά άρθρα, έγγραφα πολιτικής και κυβερνητικές και διεθνείς εκθέσεις.

Μεταξύ 2010 και 2020, η Stuckelberger ήταν επίσης καθηγητής στα Πανεπιστήμια Εφαρμοσμένης Επιστήμης στην Ελβετία και ανώτερος λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Λωζάνης. Όταν άρχισε να μιλάει ενάντια στην αφήγηση του COVID-19, οι θέσεις της στο πανεπιστήμιο ακυρώθηκαν.

Η Stuckelberger αναφέρεται σε αυτό που αποκαλεί «σύνδρομο της Γενεύης».

Αυτό που εννοεί είναι ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτούς τους οργανισμούς που εδρεύουν στη Γενεύη δεν καταλαβαίνουν προς τι εργάζονται και όσοι καταλαβαίνουν φοβούνται πολύ να μιλήσουν επειδή η δύναμη που ασκούν αυτές οι οντότητες είναι τόσο μεγάλη.

Αντίθετα, μιλούν κωδικοποιημένα ή προσπαθούν να αφυπνίσουν τους ανθρώπους για την πραγματικότητα αυτού που σχεδιάζεται με έμμεσους τρόπους. Αυτό που σχεδιάζεται, φυσικά, είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα κυβερνάται από ένα μη εκλεγμένο στέλεχος τεχνοκρατών.

Η ατζέντα που έχει γίνει εμφανής τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στα σκαριά εδώ και δεκαετίες, αλλά πάντα υπήρχε κάποια ομοιότητα νόμου και τάξης, κάποιοι έλεγχοι και ισορροπίες. Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ότι τα εμπλεκόμενα άτομα έχουν γίνει τόσο τολμηρά που δεν τους νοιάζει καν ότι οι άνθρωποι μπορούν να τους δουν να παραβιάζουν τους κανόνες και να τους αλλάζουν για να ταιριάζουν στους δικούς τους στόχους.

Ο ΠΟΥ-WHO, για παράδειγμα, δεν έχει την εξουσία να υπαγορεύει εντολές στον κόσμο, ωστόσο αυτό έκαναν. Τώρα, απλώς προσπαθούν να «νομιμοποιήσουν» και να μονιμοποιήσουν την αρπαγή της εξουσίας τους μέσω της εφαρμογής μιας νέας συνθήκης για την πανδημία, των τροποποιήσεων στους διεθνείς κανονισμούς υγείας και της One Health – καμία από τις οποίες δεν μπορεί να ψηφιστεί από το κοινό.

Γιατί οι οργανώσεις του Gates απολαμβάνουν διπλωματική ασυλία;

H Stuckelberger ήταν η πρώτη που επισήμανε δημοσίως ότι η GAVI, η συμμαχία εμβολίων που ιδρύθηκε από τον Bill Gates, έχει διπλωματική ασυλία στην Ελβετία.

Πιο συγκεκριμένα, η GAVI έχει «ειδική διπλωματική ασυλία», κάτι που είναι περίεργο, δεδομένου ότι ο οργανισμός δεν έχει πολιτική εξουσία- αυτό θα το δικαιολογούσε.

Το πιο περίεργο είναι ότι οι ρήτρες ασυλίας του GAVI υπερβαίνουν ακόμη και αυτές των διπλωματών. Η ασυλία της GAVI καλύπτει όλες τις πτυχές της δέσμευσης, συμπεριλαμβανομένων των εγκληματικών επιχειρηματικών συναλλαγών.

Η GAVI είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση που επιτρέπεται να λειτουργεί χωρίς να πληρώνει φόρους, ενώ έχει και πλήρη ασυλία για οτιδήποτε κάνει λάθος.

Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς επιπτώσεις.

Εξίσου περίεργο, η GAVI είναι εντελώς αφορολόγητη. Έτσι, για να συνοψίσουμε, η GAVI είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) που επιτρέπεται να δραστηριοποιείται στην Ελβετία χωρίς να πληρώνει φόρους, ενώ έχει επίσης πλήρη ασυλία για οτιδήποτε κάνουν λάθος, ηθελημένα ή μη.

Ένας άλλος οργανισμός που ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Gates και εδρεύει στη Γενεύη — το Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS, της Φυματίωσης και της Ελονοσίας — έχει επίσης διπλωματική ασυλία, «απαραβίαστο» των χώρων και των αρχείων τους.

Κανένας πράκτορας της ελβετικής δημόσιας αρχής δεν μπορεί να εισέλθει ή να τις αναζητήσει χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του εκτελεστικού διευθυντή του οργανισμού. Δεν επιτρέπεται η έρευνα στα αρχεία τους, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους, και «κατά τη διεξαγωγή των εργασιών τους», οι οργανισμοί «απολαμβάνουν ασυλίας από κάθε μορφή νομικής διαδικασίας και επιβολής».

Το μόνο πρόσωπο που μπορεί να άρει αυτήν την ασυλία είναι ο ίδιος ο εκτελεστικός διευθυντής ή ένας εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος. Αλλά εάν εμπλέκεστε σε εγκληματική δραστηριότητα, θα άρετε την ασυλία σας για έρευνα, κατάσχεση και δίωξη;

Η συμπερίληψη αυτού του άρθρου και μόνο αποκαλύπτει τόμους. Είναι αυτό που θα θέλατε αν ξέρατε ότι αυτό που κάνετε θα μπορούσε να σας φέρει σε νομικά προβλήματα, αργά ή γρήγορα. Μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις από τη σιδερένια ρήτρα ασυλίας είναι η αστική ευθύνη για ζημιές που προκαλούνται από όχημα που ανήκει στην επιχείρηση.

Το έθνος-κράτος των πυλών

Στην κατάθεσή της το 2021 στη γερμανική εξωκοινοβουλευτική επιτροπή έρευνας για τον κορωνοϊό, η Stuckelberger εξέθεσε επίσης την εξαιρετικά ασυνήθιστη συμφωνία μεταξύ του ΠΟΥ, της Gates και της Swissmedic (Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων της Ελβετίας).

Σύμφωνα με την Stuckelberger, ο Gates ζήτησε να είναι μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του ΠΟΥ το 2017, φαινομενικά επειδή είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του. Ουσιαστικά, ως άτομο, επιδίωκε να αποκτήσει την ιδιότητα του κράτους μέλους!

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Gates έλαβε ποτέ αυτό το καθεστώς, αλλά μπορεί να έχει ακόμα περισσότερη εξουσία στον ΠΟΥ από ό,τι του παρέχει ήδη η χρηματοδότησή του.

Ουσιαστικά, φαίνεται ότι όταν δεν ψηφίστηκε ως έθνος ενός ανθρώπου (!), ο Gates δημιούργησε τριμερείς συμβάσεις με τα κράτη μέλη και τον ΠΟΥ αντ’ αυτού, τοποθετώντας ουσιαστικά τον εαυτό του στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΟΥ.

Σύμφωνα με την Stuckelberger, ένα από αυτά τα συμβόλαια τριών κατευθύνσεων είναι μεταξύ του Gates, του ΠΟΥ και της Swissmedic.

Αυτή η διευθέτηση είναι ένα ακόμη στοιχείο απόδειξης ότι οι εταιρικές σχέσεις ιδιωτικού-δημόσιου τομέα έχουν παραβιαστεί από ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία απολαμβάνουν επίσης την ίδια ή και μεγαλύτερη προστασία ευθύνης από τα εθνικά κράτη!

Χτίζοντας ένα παγκόσμιο κίνημα «Εμείς οι άνθρωποι».

Ο Najadi επιμένει ότι η Ελβετία πρέπει να επιστρέψει στις ουδέτερες ρίζες της. «Η ελβετική ουδετερότητα πρέπει να αποκατασταθεί», λέει, και αφού αποκατασταθεί, η χώρα δεν πρέπει ποτέ ξανά να επιτρέψει σε θεσμούς όπως το WEF, ο WHO και το GAVI να αποκτήσουν έδαφος.

«Το κεφάλι του φιδιού είναι στη Γενεύη», λέει ο Najadi. “Το αποκαλώ άμεσο, ξεκάθαρο και παρών κίνδυνο για τον ελβετικό πληθυσμό. Μπορώ όμως να σας πω ότι κόβεται. Εάν έχετε ένα χαρτοφυλάκιο… μιας εγκληματικής οντότητας...ένα φύλλο τραβηγμένο από τη δικαιοσύνη και όλο το χαρτοφυλάκιο καταρρέει.

Αλλά μόνο με την ελπίδα δεν γίνεται. Όλοι πρέπει τώρα να αλλάξουν πνεύμα. Όλοι οι εμβολιασμένοι,  γνωρίζοντας ότι είναι δηλητηριασμένοι – είμαστε οι μάζες. Είμαστε δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ας σηκωθούμε και ας πούμε «Σταμάτα. Δεν θα συμμορφωθούμε.» Γιατί είμαστε οι φύλακες της ανθρωπότητας και το φως μας εξαφανίζει το σκοτάδι του κακού-Because we are the guardians of humanity and our light obliterates the darkness of evil».

Mητσοτάκης-Τσίπρας> Πίεσαν αφόρητα τους Έλληνες πολίτες να λάβουν τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

Η συνέχεια στο  https://kourdistoportocali.com/news-desk/forbes-gt-o-genikos-eisaggeleas-toy-texas-minyei-ti-pfizer-h-enesi-enos-viologikoy-oploy-se-5-7-disekatommyria-anthropoys/

https://www.triklopodia.gr/forbes-o-