Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Αντιδράσεις για την επίσκεψη του κ. Βαρθολομαίου στη Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άγιο Δημήτριο και Αργυρούπολη. Διατράνωσαν "Δεν είσαι πατριάρχης είσαι αιρεσιάρχης"

     

           Οικουμενικός μόνον ο Χριστός


Ο άγιος Νικόδημος ερμηνεύοντας τον ΚΗ Κανόνα της Δ Οἰκουμενικῆς Συνόδου στις σημειώσεις αναφέρει σχετικά με τον τίτλο ‟Οικουμενικός” ότι «ου λέγεται ποτέ Οικουμενικός ο Κωνσταντινουπόλεως, αλλ’ ουδέ ο Ρώμης, η άλλος τινάς, ειμή μόνον ο Χριστός, ο της οικουμένης όλης αληθώς Πατριάρχης, ω εδόθη πάσα εξουσία εν ουρανώ και επί γης».


ΑΡΚΕΤΆ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΟΙ ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΠΑΤΟ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ
Ν.Λ.

      

Φυλλάδιο για τον πατρ. Βαρθολομαίο που κυκλοφόρησε σήμερα σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άγιο Δημήτριο και Αργυρούπολη.


          ==============================   
«Ο Φαναριώτης κληρικός Βαρθολομαίος Αρχοντώνης χρησιμοποιεί «δισσόν στάθμιον» και «δόλιο ζυγό» στα χέρια του κρατά» 

                   



«Άνθρωπος σκληρός και πονηρός εν επιτηδεύμασιν και, άνθρωπος κυνικός» ο δίγλωσσος επίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος, με αφορμή την πολεμική σύρραξη στη «γη της επαγγελίας» δήλωσε ότι: «δεν μπορεί να δει τη βία ως μέρος της δημιουργίας του Θεού και ότι δεν εγκρίνει τη χρήση βίας για την επιδίωξη της ειρήνης»!!!

«βδέλυγμα κυρίῳ δισσὸν στάθμιον καὶ ζυγὸς δόλιος οὐ καλὸν ἐνώπιον αὐτοῦ»
.
Μέτοικος
======================
 Ενώ υποκρίνεται τον ειρηνιστή, με τις ενέργειές στην Ουκρανία  ο κ. Βαρθολομαίος προκάλεσε σχίσμα και χύνεται  ποταμηδόν αδελφικό αίμα, γιατί όρισε τον αχειροτόνητο σχισματικό Επιφάνιο να αλώση την Ορθόδοξη Εκκλησία,  στην οποία ηγείται  ο κανονικός Αρχιεπισκόπος Ονούφριος, εκτελώντας εντολές των ΗΠΑ δια του Πράκτορος Τζέφρι Πάιατ.