Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Κύριοι, Βαρθολομαίε, Ιερώνυμε, Γεώργιε, Θεόδωρε και οι ακολουθούντες υμάς, τα χέρια σας στάζουν αίμα! Με τις υπογραφές σας, τα δικά σας χέρια, είναι αυτά τα οποία δέρνουν τον Μητροπολίτη Θεοδόσιο και τους πιστούς (βίντεο)



     Κύριοι, Βαρθολομαίε, Ιερώνυμε, Γεώργιε, Θεόδωρε και οι ακολουθούντες υμάς, τα χέρια σας στάζουν αίμα! 
Με τις υπογραφές σας   τα δικά σας χέρια είναι αυτά τα οποία δέρνουν τον κανονικό Μητροπολίτη Θεοδόσιο και τους πιστούς. 
Όλα τα δεινά που επιφέρατε με την συναινεσή σας  στα κελεύσματα του ΝΑΤΟϊκού Βαρθολομαίου και της αντίχριστης αμερικανικής πολιτικής στην Εκκλησία της  Ουκρανίας, θα λάβουν εκδίκηση.
    Φοβάμαι ότι αυτός ο άδικος ξυλοδαρμός που υφίσταται ο ομολογητής Μητροπολίτης Θεοδόσιος (βλέπετε βίντεο) για λόγους πίστεως θα έρθει ημέρα, και ήδη πλησιάζει, που θα έχετε την ίδια τύχη, αλλά δίκαια, όταν  οι πιστοί θα σας  πετάξουν έξω από την Εκκλησία τους Ελλαδίτες, και Κυπρίους δεσποτάδες που εξακολουθούν να συναινούν ένοχα με τον Βαρθολομαίο στο σχίσιμο της κανονικής Εκκλησίας της Ουκρανίας υποστηρίζοντας και αναγνωρίζοντας τον αχειροτόνητο Επιφάνιο Ντομένκο, πιόνι του Ναζιστή Ζελένσκι.

Ντροπή στον κλήρο και τον Λαό που σας ακολουθεί, σας μνημονεύει, σας προσκυνάει ακόμα και μένει απαθής. ΝΤΡΟΠΗ!!!
                                           π. Αριστείδης

Στις 19 Οκτωβρίου 2024, το γραφείο Τύπου της επισκοπής Τσερκάσι της UOC δημοσίευσε στο κανάλι Telegram  βίντεο με ξυλοδαρμό του Μητροπολίτη Θεοδοσίου από υποστηρικτές της OCU κατά την κατάληψη του καθεδρικού ναού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ της UOC στο Τσερκάσι.

Union of Orthodox Journalists