Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Μετά τα βίαια αιματηρά επεισόδια και τον ξυλοδαρμό από τους Ναζί του σχισματικού Επιφανίου, ο Μητροπολίτης Τσερκάσι Θεοδόσιος της κανονικής Ουκρανικής Εκκλησίας διαγνώστηκε με εγκεφαλική διάσειση επίσης 10 ενορίτες του καθεδρικού ναού νοσηλεύονται. βίντεο

 Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ενεργειών του Νατοϊκού εντολοδόχου κ. Βαρθολομαίου και των συν αυτώ.

  Κύριοι, Βαρθολομαίε (Κωνσταντινουπόλεως), Ιερώνυμε (Αθηνών), Γεώργιε (Κύπρου), Θεόδωρε (Αλεξανδρείας) και οι ακολουθούντες υμάς, τα χέρια σας στάζουν αίμα! 

       

Δ


Η Μητρόπολη ανέφερε ότι «περισσότεροι από 10 ενορίτες του καθεδρικού ναού νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή με τραύματα διαφορετικής σοβαρότητας».

Στις 19 Οκτωβρίου 2024, έγινε γνωστό ότι ο Μητροπολίτης Τσερκάσι και Κανίβ κ. Θεοδόσιος διαγνώστηκε με διάσειση μετά τον ξυλοδαρμό του από εκπροσώπους της OCU του Επιφάνιου κατά την κατάληψη του καθεδρικού ναού, ανέφερε το γραφείο Τύπου της επισκοπής Τσερκάσι.

«Κατά τη βίαιη κατάληψη του καθεδρικού ναού στο Τσερκάσι, ο Μητροπολίτης Θεοδόσιος ήταν μεταξύ των θυμάτων. Διαγνώστηκε με διάσειση, εγκαύματα κερατοειδούς πρώτου βαθμού και στα δύο μάτια και εγκαύματα στο δέρμα», έγραψε το γραφείο Τύπου της Μητρόπολης Τσερκάσι.

Αυτή τη στιγμή στον Μητροπολίτη Θεοδόσιο έχει πάρει θεραπεία και αυστηρή ανάπαυση στο κρεβάτι.

Η μητρόπολη ανέφερε επίσης ότι «περισσότεροι από 10 ενορίτες του καθεδρικού ναού νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή με τραύματα διαφορετικής σοβαρότητας και αρκετές δεκάδες ενορίτες υποβάλλονται σε θεραπεία εξωτερικών ασθενών».

Το γραφείο Τύπου της Μητρόπολης ζήτησε «να μην εμπιστευτείτε την παραπληροφόρηση των «αληθινών» ΜΜΕ ότι φέρεται ότι δεν νοσηλεύτηκε ούτε ένας πιστός και οι ενορίτες του Καθεδρικού Ναού προσπάθησαν να «αρπάξουν» τον ναό από τους εαυτούς τους».

«Εμπιστευτείτε την κοινή λογική και τα μάτια σας, ευτυχώς υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν αυτό το πιο βάναυσο, αιματηρό έγκλημα κατά των πιστών πολιτών της Ουκρανίας», έγραψε η επισκοπή.

Νωρίτερα, η ΕΟΔ έγραψε ότι η SBU απαιτεί να ενισχυθούν οι όροι κράτησης του Μητροπολίτη Θεοδόσιου.

Union of Orthodox Journalists


Πηγή Union of Orthodox Journalists

O Μητροπολίτης Θεοδόσιος της Ουκρανικής Εκκλησίας διαγνώστηκε με εγκεφαλική διάσειση. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

=========================================

    ΣΧΟΛΙΑ: π. Αριστείδης

 Κύριοι, Βαρθολομαίε (Κωνσταντινουπόλεως), Ιερώνυμε (Αθηνών), Γεώργιε (Κύπρου), Θεόδωρε (Αλεξανδρείας) και οι ακολουθούντες υμάς, τα χέρια σας στάζουν αίμα! 

Με τις υπογραφές σας   τα δικά σας χέρια είναι αυτά τα οποία δέρνουν τον κανονικό Μητροπολίτη Θεοδόσιο και τους πιστούς. 

Όλα τα δεινά που επιφέρατε με την συναινεσή σας  στα κελεύσματα του ΝΑΤΟϊκού Βαρθολομαίου και της αντίχριστης αμερικανικής πολιτικής στην Εκκλησία της  Ουκρανίας, θα λάβουν εκδίκηση.

    Φοβάμαι ότι αυτός ο άδικος ξυλοδαρμός που υφίσταται ο ομολογητής Μητροπολίτης Θεοδόσιος (βλέπετε βίντεο) για λόγους πίστεως θα έρθει ημέρα, και ήδη πλησιάζει, που θα έχετε την ίδια τύχη, αλλά δίκαια, όταν  οι πιστοί θα σας  πετάξουν έξω από την Εκκλησία τους Ελλαδίτες, και Κυπρίους δεσποτάδες που εξακολουθούν να συναινούν ένοχα με τον Βαρθολομαίο στο σχίσιμο της κανονικής Εκκλησίας της Ουκρανίας υποστηρίζοντας και αναγνωρίζοντας τον αχειροτόνητο Επιφάνιο Ντομένκο, πιόνι του Ναζιστή Ζελένσκι.

Ντροπή στον κλήρο και τον Λαό που σας ακολουθεί, σας μνημονεύει, σας προσκυνάει ακόμα και μένει απαθής. ΝΤΡΟΠΗ!!!
                                           π. Αριστείδης