Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑΝ

Λεζάντα Φωτογραφίας: Ο Ψευδο-Πατριάρχης Κιέβου κ. Φιλάρετος και ο Ψευδο-Αρχιεπίσκοπος Ουκρανίας κ. Μακάριος. Ο πρώτος έχει σύζυγον και τέκνα και ο δεύτερος δεν έχει ιερωσύνην καθώς έλκει την χειροτονίαν του από αυτοχειροτόνητον! Σύμφωνα με ποίον Ιερόν Κανόνα ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος τους αποκατέστησε;

Γράφει ο κ. Οδυσσεύς Μακρυγιάννης
Επανάληψις εις τας σφαγάς
της φρικτής νυκτός
του Αγίου Βαρθολομαίου;
Είναι γνωστή παγκοσμίως η φρικτή νύκτα του «Αγ. Βαρθολομαίου», όταν εν μια νυκτί στο Παρίσι, οι Παπικοί εσφαγίασαν 30.000 Προτεστάντες (Ουγενότους), κατά την εορτή του Αγ. Αποστόλου Βαρθολομαίου, στις 24 Αυγούστου 1572.
Σημειωτέον ότι, ο τότε Πάπας, Γρηγόριος ιγ , χαιρέτησε τη σφαγή, και διέταξε δημόσιες προσευχές ευχαριστίας προς τον Θεό.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά ως τραγωδία και τη δεύτερη ως φάρσα.
Δέκα τρεις ξένοι Επίσκοποι
θέλουν να αποφασίσουν
για 250 εκατομμύρια πιστούς
Ο κ. Βαρθολομαίος, αντικανονικώς εμπλέκεται στις Φυλετικές (Ρώσων-Γερμανοπολωνών), στις Πολιτικές (Δημοκρατών-Ναζιστών) διαμάχες της Ουκρανίας. Στις σκοτεινές γεωστρατηγικές συγκρούσεις, στα… 1600 χιλιόμετρα μακριά από την Κωνσταντιούπολη.
Σημειωτέον ότι, στην πολυδιασπασμένη χώρα της Ουκρανίας, οι κατέχοντες Ρωσική συνείδησι δεν επιθυμούν την αποκοπή τους από την Ρωσική Εκκλησία. Το αντίθετο προσπαθούν οι υποστάντες Γερμανοπολωνική συνείδησι. Οι κινουμένης άμμου συνειδήσεις δεν γνωρίζουν τι επιθυμούν. Γενικώς η αναφερομένη ως «Ουκρανική Συνείδησις» αποτελεί ένα τεχνικό δημιούργημα των πολιτικών μεταβολών του 20ου αιώνος.
Ο κ. Βαρθολομαίος λοιπόν, νομίζει ότι αποφασίζει για ξένη Εκκλησία αναρμοδίως, με διορισμένη, επιλεγμένη και ενδημούσα Ι. Σύνοδο, 12 Επισκόπων (τινών Τιτουλαρίων), εχόντων ποίμνιο 2-3 εκατοντάδων χιλιάδων πιστών. Προσπαθεί να δώση Αυτοκέφαλο σε δύο Επισκόπους Καθηρημένους και Αναθεματισμένους. Τον κ. Φιλάρετο Ντονισένκο, πατέρα τέκνων 4, εκτός γάμου, με δημοσιευμένο βιβλίο από την κόρη του, και τον Μακάριο Μαλέτιτς, χειροτονίας αμφιβόλου.
Επεμβαίνει κατά παράβασι όλων των βασικών Ιερών Κανόνων εις Αυτοκέφαλο Εκκλησία, η οποία σύγκειται από 450 Επισκόπους και 250 εκατομμύρια πιστούς, με πλήθος Ιερών Μονών και μυριάδες Κληρικών και Μοναχών.

Ναζισταί εις το Κίεβον
δημιουργούν ψευδαίσθησιν ελευθερίας
Για να αντιληφθούμε το διαχρονικό μέγεθος του σκανδάλου καταγράφουμε το εξής γεγονός. Κατά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο, οι Φασίστες του Χίτλερ εισήλθαν στην Ουκρανία.
Τα αλήστου μνήμης Γερμανοναζιστικά στρατεύματα κατέλαβαν το Κίεβο στις 19 Σεπτεμβρίου του 1941, και μετά από δέκα ημέρες δολοφόνησαν απάνθρωπα χιλιάδες Ρώσους και πάνω από 30.000 Εβραίους.
Γενικώς, η Ρωσία, η τότε Σοβιετική Ένωσις (Ε.Σ.Σ.Δ), έχασε περίπου 25 εκατομμύρια ανθρώπους, δηλαδή το 14% του πληθυσμού της, …
Ωστόσο, η Ναζιστική Κυβέρνησις που εγκατεστάθη στο Κίεβο, δεν ήθελε να μοιάζη με τύραννο στα μάτια του λαού, που υπέφερε όλα εκείνα τα χρόνια από τον κομμουνισμό. Προσεπάθησε λοιπόν να δημιουργήση μία ψευδαίσθησι ευημερίας και ελευθερίας. Ανάμεσα στα πολλά μέτρα οι Ναζιστές ηθέλησαν να δημιουργήσουν Αντιρωσική και Γερμανοπολωνική συνείδησι.
Ναζισταί ετέλουν «χειροτονίας»
με το χέρι νεκρού Ιερού Λειψάνου
Απαραίτητο γι’ αυτό να καταστήσουν δικούς τους Επισκόπους στην κατακτημένη περιοχή. Να «χειροτονήσουν» δηλαδή νέους Χιτλερικούς Επισκόπους. Αλλά δεν διέθεταν Επισκόπους να τελέσουν τις απαραίτητες χειροτονίες, διότι, ήδη άπαντες οι Επίσκοποι της Ουκρανίας, κατέφυγαν στην κυρίως Ρωσία.
Οι Ναζισταί λοιπόν, συνεκέντρωσαν τους επιλεγέντες υποψηφίους κληρικούς των στον Ιερό Ναό, όπου βρισκόταν το Ιερό Λείψανο του πρώτου Επισκόπου Κιέβου, του Αγίου Μιχαήλ, του προ χιλίων ετών κοιμηθέντος. Λοιπόν, έκαναν χειροτονίες «επισκόπων» με εντελώς πρωτότυπο τρόπο, φυσικά άκυρες και αντικανονικές. Εδιάβαζαν τις ευχές της χειροτονίας εις Επίσκοπον, και συνάμα τοποθετούσαν το χέρι του Ιερού Λειψάνου εις το κεφάλι των «χειροτονουμένων»!!!
Έτσι προέκυψε μία σειρά ανυπάρκτων «επισκόπων» με αυτή την αντικανονική διαδικασία. Διάδοχοι και χειροτονίες αυτών των καταφανώς αντικανονικών «επισκόπων», εμπλέκονται τώρα στην διαδικασία του λεγομένου «Αυτοκεφάλου» της Ουκρανίας, καθώς επίσης, και στους Ουκρανούς της διασποράς. Μάλιστα, τινές δε εξ αυτών των ενδυομένων αρχιερατικά άμφια «επισκόπων», έχουν «αναγνωρισθεί» από το Φανάρι, κατά παράβασι κάθε λογικής και Ιερού Κανόνος της Εκκλησίας.
Αι δυτικαί άθλιαι δυνάμεις ανασύρουν
τας χειροτονίας του Ιερού Λειψάνου
Ανάλογη, τακτική εφαρμόζεται και τώρα από το ΝΑΤΟ, Ε.Ε. και Η.Π.Α.. Φωτοτυπικά ίδια με εκείνη που εφήρμοσαν προ 77 ετών οι Γερμανοί Ναζί. Δηλαδή, προσπαθούν να συστήσουν Αυτοκέφαλο Εκκλησία, χωρίς να έχουν Κανονικούς Επισκόπους, και κανονικώς χειροτονημένους. Επιστρατεύουν λοιπόν τυχοδιωκτικούς ρασοφόρους. Ανθρώπους καθηρημένους και αναθεματισμένους. Αυτοχειροτονήτους, χειροτονημένους από Ουνίτες Παπικούς και … διεφθαρμένους.
Πρόθυμος συνεργός τους ο κ. Βαρθολομαίος, είτε πιεζόμενος, είτε εκβιαζόμενος. Ενεργών εκουσίως η ακουσίως, ενσυνειδήτως η ασυνειδήτως λόγω ασθενείας. Καθίσταται άβουλο υποχείριο των εραστών των πολεμικών συγκρούσεων του Κοσμοκράτορος του αιώνος τούτου.
Και για να ανακεφαλαιώσουμε, τα φρικτά ταύτα συντελούνται, όχι με την βοήθεια ενός Ιερού Λειψάνου, ως το 1941, αλλά με την βοήθεια του κ. Βαρθολομαίου, και των από τότε εναπομεινάντων αντικανονικών «λειψάνων», η πρώην πρακτόρων της K.G.B..
Σκανδαλώδεις στρεβλώσεις αντισυνοδικότητος
Επιβεβαιώνεται για μια εισέτι ακόμη φορά, ότι, «Τις πιο σκανδαλώδεις «στρεβλώσεις» περί την δομή και λειτουργία του θεσμού της Συνόδου, κατέγραψε η αδέκαστος Ιστορία σε τρία κυρίως κέντρα του ιστορικού Χριστιανισμού: Την Ρώμη,την Νέα Ρώμη και την Μόσχα». (Εξ οικείων τα βέλη. Στυλιανού, Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας).
Προφανώς, ανακύπτει ήδη αλγεινό Σχίσμα. Πληγή αιμορραγού­σα. Τραύμα βαθύ και δυσθεράπευτο.
Ναζισταί εις την διάθεσιν
των καθηρημένων ψευδο-αυτοκεφάλων
Διαγράφεται δε, άμεσος κίνδυνος αιματηρού Ενδοχριστιανικού εμφυλίου, κυρίως στις περίφημες Λαύρες του Κιέβου (200 μοναχών), του Ποτσάεφ (150 μοναχών), και εις 200 Ιερές Μονές με 4.500 Μοναχούς και εις 12.000 ενορίες.
Οι καθηρημένοι και αναθεματισμένοι ρασοφόροι, με την κάλυψι της φιλοδυτικής εξουσίας, και συνεργία ναζιστών εθνικιστών, προετοιμάζονται, βιαίως και αιματηρώς να επιτεθούν εναντίον παλαιφάτων Ι. Λαυρών, Ι. Μονών, Ι. Μητροπόλεων και Ι. Ναών.
Ο Ελληνισμός θα φορτωθή το «διπλό» έγκλημα
Πέραν τούτου, το βαθύ Σχίσμα θα καταστή ανίατο, διότι θα μετατραπή σε σύγκρουσι Ελληνοφώνων και Σλαβοφώνων Εκκλησιών.
Δυστυχώς, δε τόσο το μαύρο Σχίσμα, όσο και την πιθανή φρικτή σφαγή, δεν θα χρεωθή, μόνον ο άμεσος φυσικός και ηθικός αυτουργός, ο κ. Βαρθολομαίος, αλλά, σύμπας ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.
Προφανώς θα υποστούμε ένα κύμα ανθελληνισμού από την Ανατολή, χωρίς να ευθυνώμεθα, αλλά λόγω των παραλόγων και αντικανονικών ενεργειών, του κ. Βαρθολομαίου, τον οποίο χρησιμοποιούν ως τυφλό όργανό τους οι πονηροί παίκτες της Δύσεως.
Εκμεταλλεύονται, [μία φαντασιώδη και απατηλή πραγματικότητα για «Οικουμενική Εκκλησία», στο νου του εν λόγω ρασοφόρου.
Και επίσης, μία εξίσου Φαντασιώδη αυθεντία ενός «Αυτοκράτορος» και μάλιστα «μοναδικού»….»] (πάλιν, εξ οικείων τα βέλη, Στυλιανού, Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας).
Το Εθνικόν κέντρον των Αθηνών να επέμβη
Κατά συνέπειαν, κατέστη αδήριτος ανάγκη, να παρέμβη πάραυτα το Κέντρο του Ελληνισμού, η Αθήνα, η Θρησκευτική και Πολιτειακή της Ηγεσία.
Το «Πιλατικό» «νίπτω τας χείρας μου», δεν λυτρώνει κανένα από τους δύο Υπευθύνους. Οι πέντε (5) άλλοι ορθοφρονούντες Ελληνόφωνοι Προκαθήμενοι να απομονώσουν και να κατακεραυνώσουν δημοσίως τον κ. Βαρθολομαίο.
Προσέτι, οι δέκα τρεις (13) Προκαθήμενοι υποχρεούνται από τους Ιερούς Κανόνες, να συνέλθουν Ιεροσυνοδικώς δια τον τα «τοιαύτα τολμήσαντα».
Εκεί με νηφαλιότητα, να εφαρμοσθούν άμεσα οι Ιεροί Κανόνες και ο υπαίτιος να υποστή τις δίκαιες συνέπειες.
Συναγερμός: Πνευματικός και φυσικός πόλεμος εν όψει
Ενύσταξαν οι Ποιμένες; Υπέκυψαν στους σκιώδεις «Ψευδό-Ηγετίσκους». Και … «Πόλεμος» εν όψει;
Ασφαλώς δεν είναι ακέφαλος η Ελληνορθοδοξία, ούτε η Ορθοδοξία προς την προοπτική του 2050.
Προσβλέπουμε εις κληρικούς που δονούνται από τους παλμούς των μεγάλων Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας. Προσβλέπουμε εις εκείνους που σκορπίζουν φως στις αυλές του Κυρίου. Προσβλέπουμε εις εκείνους, των οποίων ο κτύπος της καρδιάς καθίσταται λόγος και δάκρυ και σάλπισμα. Προσβλέπουμε εις εκείνους τους σοφούς αγίους Πατέρες που με παρρησία και δύναμι θα τείνουν το δείκτη της χειρός «τω… Κρατίστω»
πηγή: .http://orthodoxostypos.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85/