Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία


Η Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία με την ευλογία και την υποστήριξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, σας προσκαλούν σε εκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό ΩδείοΛάρισας, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00, με ομιλητές τους:

 

κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ  

Ομότιμο Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ

και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας,

με θέμα: «ΓΛΩΣΣΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ των ΣΚΟΠΙΩΝ»

&

κα. ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ

Ομότιμη Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής

του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών,

με θέμα: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΔΗ»



--
Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία
https://www.facebook.com/groups/668074743564732/




Αγαπητά μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία,
Καλή & Ευλογημένη χρονιά σας ευχόμαστε να είναι το 2019 για εσάς και τις οικογένειές σας, καθώς επίσης και για όλους τους Έλληνες, για την Πατρίδα μας και για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας. Ειρήνη και Αγάπη σε όλη την Οικουμένη.
Με το παρόν σας ενημερώνουμε για την πρώτη εκδήλωσή μας για το 2019, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Είμαστε σίγουροι ότι η καρδιά σας χτυπά δυνατά και η αγωνία σας κορυφώνεται καθημερινά, παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Αυτοί την δουλειά τους και εμείς την δική μας δουλειά, που είναι να ενημερωνόμαστε, να μιλάμε, να αγωνιζόμαστε, να ζητάμε τα δίκαιά μας για την Πατρίδα μας, που είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Ποιον πειράζουμε & ποιον ενοχλούμε να διαδηλώνουμε με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στη Δημοκρατία και την ελευθερία του  λόγου, ότι είμαστε Έλληνες που αγαπάμε την Πατρίδα μας που είναι και η Μακεδονία μας και θέλουμε να την χαιρόμαστε ελεύθερη;
Γιατί δεν μας ρώτησαν πρώτα για αυτό που πάνε να κάνουνε;
Γιατί δεν μας ακούνε τόσους μήνες και μετά από εκατοντάδες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μας;
Γιατί μας φέρονται σαν να μην υπάρχουμε για αυτούς;

Τίποτα από όσα γίνονται και λέγονται στην Πατρίδα μας και σε όλη την Οικουμένη δεν πρέπει να μας φοβίζει και να μας απογοητεύει, γιατί η Πίστη, η Ελπίδα και η Αγάπη μας δεν στηρίζεται αποκλειστικά στα ανθρώπινα λόγια και υποσχέσεις, αλλά στον γλυκύτατο Χριστό μας και την Παναγία μας, τους οποίους παρακαλούμε να διαφυλάξουν την Πατρίδα μας από τους εχθρούς της και να μας στηρίζουν τον καθένα προσωπικά στον πνευματικό μας Αγώνα, καθώς επίσης και να χαρίζουν σε όλο τον κόσμο τα αγαθά της δικαιοσύνης Του.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου για την εκδήλωσή μας, η οποία ευελπιστούμε να σας δώσει μια ισχυρή δόση Ελπίδας και Αισιοδοξίας, ότι ο Αγώνας μας για την Μακεδονία μας, πλησιάζει στη δικαίωσή του και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον εγκαταλείψουμε τώρα καθώς βαδίζουμε προς το τέλος του.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ…