Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Οταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι μοίραζαν ψόφους και ΑΦΙΣΕΣ "κρεμάστε τους δοσίλογους του ΔΝΤ" ήταν αριστερά. Σήμερα που βλέπουν τις φάτσες τους σε αφίσες, είναι ...φασισμός

Τον καιρό που ο ΣΥΡΙΖΑ μάζευε ψηφαλάκια για να ανέβει από το 3% στο 36% με βασική ρητορική του, τους "ψόφους" και τις "κρεμάλες", που μοίραζαν οι "αγανακτισμένοι" του στους "μερκελιστές" και τους "μνημονιακούς", οι ελληνικές πόλεις είχαν γεμίσει με αφίσες των βουλευτών που.... "ψήφισαν το μνημόνιο και υποδούλωσαν τη χώρα στο ΔΝΤ".Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απολάμβαναν το θέαμα και πολλοί απ΄αυτούς συμμετείχαν σε προπηλακισμούς "μνημονιακών" αντιπάλων τους, σε "γιούχες", σε "πεσίματα" και άλλες "αυθόρμητες" αντιδράσεις κατά "προδοτών". Μάλιστα, ονειρεύονταν και μιλούσαν για θανατική ποινή, για "εσχάτη προδοσία". 

Σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι που υποδαύλιζαν την "αντιμνημονιακή εξέγερση¨, αφού πρώτα ξεπούλησαν τα πάντα στους "τοκογλύφους", αφού υπέγραψαν δύο μνημόνια που έδεσαν χειροπόδαρα τη χώρα για 99 χρόνια, αφού έκαναν μετάνοιες στη Μέρκελ, αφού έγιναν μνημονιακότεροι των μνημονιακών, ενοχλούνται που βλέπουν μερικές αφίσες (το 1% της ποσότητας που οι ίδιοι είχαν διοχετεύσει στην πιάτσα τότε), με το πρόσωπό τους, δίπλα από το "προδότης", για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών.