Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Αυτό που εκείνοι θεωρούν "τέλος" για την Μακεδονία, θα είναι μόνο μια νέα αρχή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο  Εκείνοι οι ανόητοι που σταύρωσαν τον Χριστό και που αφού τον ξεφορτώθηκαν, αλληλοσυγχαίρονταν γιατί πίστεψαν ότι με τον θάνατο του τέλειωσε το πρόβλημα τους, πλανήθηκαν οικτρά. Αντίθετα τότε ήταν που ξεκίνησε το μεγάλο τους πρόβλημα. Δεν κατάλαβαν ότι το τέλος, όταν περιέχει την τελειότητα μιας πνευματικής αλήθειας μετατρέπεται στο αντίθετο του. Σε μια νέα αρχή.

Το ίδιο θα συμβεί και με αυτούς που ετοιμάζουν την προδοσία και το θάψιμο της Μακεδονίας. Μέσα στην εφήμερη ασημαντότητα τους, μετριούνται και ξαναμετριούνται εναγωνίως ώστε να γίνουν 151. Πιστεύουν, ότι όταν θα γίνει η επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών στην βουλή, την ίδια στιγμή όλα θα έχουν τελειώσει. Πλανώνται πλάνην οικτρά όμως.
Αυτό που εκείνοι θεωρούν "τέλος" για την Μακεδονία, θα είναι μόνο μια νέα αρχή. Μια αρχή πατριωτική, δυναμική, καθαρτική, ιστορικά και αληθινά δίκαια. Όταν θα νομίζουν ότι μπήκε τέλος στη Μακεδονία, τότε θα αρχίσουν όλα. Το μεγάλο πανηγύρι! Διότι οι παράνομοι νόμοι, που δεν αγγίζουν την ψυχή του λαού, όπως έχει δείξει η ιστορία πλειστάκις, δεν γίνονται αποδεκτοί και μοιραία καταργούνται. Θέλω να δω με ποιον τρόπο θα εφαρμόσουν τα άρθρα της συμφωνίας που αφορούν την απαγόρευση συγκεντρώσεων ή άλλων εκδηλώσεων για τη Μακεδονία. Θα χρησιμοποιήσουν βία; Θα συλλαμβάνουν τις χιλιάδες των πατριωτών "παραβατών"; Μα τότε απλώς θα επισπεύσουν την αιματηρή πτώση τους. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η συμφωνία να έχει καλό τέλος για εκείνους που την υποστηρίζουν, παρά μόνο μια οδυνηρή αρχή.
Η νέα αρχή θα τους καταδικάσει για το τέλος της έσχατης προδοσίας....

Γ.Γ.Γ.
πηγή