Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Εγκληματική συμπεριφορά, του αρχηγού της ΕΛΑΣ… “έριχναν χημικά από κτίρια”

“Ρε ξεφ..... Ανδρικόπουλε της Αστυνομίας, αχυράνθρωπε του Τσίπρα, δεν ντρέπεσαι καθόλου να ρίχνεις χημικά σε γέρους ανθρώπους και παιδιά; Τόσο πολύ σε γλύκανε η εξουσία ανόητε μπουρτζόβλαχε;”


“Ρε ξεφ... Ανδρικόπουλε της Αστυνομίας, αχυράνθρωπε του Τσίπρα, δεν ντρέπεσαι καθόλου να ρίχνεις χημικά σε γέρους ανθρώπους και παιδιά; Τόσο πολύ σε γλύκανε η εξουσία ανόητε μπουρτζόβλαχε;” Δεν το συνηθίζουμε, όμως αυτός είναι ο τρόπος που μας μεταφέρθηκε πριν από λίγο η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, με τους συγκεντρωμένους να κατηγορούν ευθέως την Αστυνομία ότι χρησιμοποίησε προβοκατόρικες μεθόδους για να βρει πρόσχημα να χτυπήσει τους συγκεντρωμένους με χημικά, με σκοπό να διαλύσει τη συγκέντρωση, με συγκεκριμένες καταγγελίες να υποστηρίζουν ότι χημικά έπεσαν και από το ρετιρέ κτιρίων! Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, από το κτίριο του Public και από άλλο ένα ακόμα, στο Σύνταγμα που θυμίζει πεδίο μάχης.

Μεγάλοι άνθρωποι έπεσαν στον δρόμο από τα χημικά χωρίς να μπορούν να κάνουν οτιδήποτε. Στην Αθήνα ο έλεγχος έχει χαθεί, καθώς κάηκαν αυτοκίνητα, ενώ πριν λίγο, ομάδα ατόμων σταμάτησαν μοτοσικλετιστή, τον μαχαίρωσε στον μηρό και έκαψαν τη μηχανή του, επειδή κρατούσε ελληνική σημαία, όπως μας μετέφεραν. Απίστευτα πράγματα. Η δε αστυνομία έχει για μια ακόμα φορά εμπλακεί σε… μια επιχείρηση υποτίμησης του μεγέθους του συλλαλητηρίου μιλώντας για 100.000 συγκεντρωμένους, ενώ ο αριθμός αυτό φαίνεται πως έχει έρθει στην πρωτεύουσα μόνο από την επαρχία!



Υπάρχουν δεκάδες περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ πίσω από την εξέδρα είναι μια γυναίκα, αυτή τη στιγμή, που είναι αρκετά σοβαρά σύμφωνα με τους ανθρώπους μας που βρίσκονται επιτόπου. Επί δύο ώρες ρίχνουν δακρυγόνα με πρόσχημα μερικά κ@λόπαιδα, όπως μας μεταφέρουν οι περισσότερες πηγές. Η αναλγησία της ηγεσίας της αστυνομίας είναι πρωτοφανής, καθώς στην περιοχή κινούνται μικρά παιδιά, γέροι με μπαστούνια και κάθε λογής πολίτες που δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις.

Είναι απορίας άξιον το πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι ορισμένοι (για κάποιους στις αρχές ασφαλείας δεν μας εκπλήσσει καθόλου) να προσπαθούν να διαψεύσουν τον κόσμο για κάτι που βλέπει με τα μάτια του. Η ουσία είναι ότι με την επίθεση στους διαδηλωτές με τα χημικά, επί της ουσίας προσπαθούν να αποτρέψουν νέες συγκεντρώσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η διατεταγμένη υπηρεσία (υποκειμενική μας άποψη), δηλαδή να επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς παρατράγουδα. Κοινώς, φοβούνται την πίεση που ασκούν τέτοιες εκδηλώσεις στους βουλευτές…

Ωστόσο, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να βλέπεις τη δήθεν Αριστερά στην κυβέρνηση, να μετέρχεται των ιδίων μεθόδων που καταδίκαζε τόσα χρόνια και μόνο τώρα να μην τολμούν να δουν αυτό που έβλεπαν πάντα: Την προβοκάτσια! Η φασιστική νοοτροπία φαίνεται είναι γερά ριζωμένη στα θολοκουλτουριάρικα μυαλά ορισμένων, οι οποίοι παριστάνουν τους προοδευτικούς και τους δημοκράτες. Γλυκιά η εξουσία συντρόφια…


Όσον αφορά την κατηγορία ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πίσω από τα επεισόδια, η λαοπρόβλητη κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει για ποιον λόγο δεν έχει προχωρήσει τη δίκη της! Διότι σκοπίμως φαίνεται πως δεν την προχωρούν, για να τη χρησιμοποιήσουν προεκλογικά μήπως κόψει ψήφους από τον αντίπαλό τους την προεκλογική περίοδο! Ο πολιτικός αμοραλισμός σε νέα υψηλά… Αλλά για να συμβεί αυτό, η “μπάλα” δυστυχώς παίρνει και τη Δικαιοσύνη.

Μάλλον θα πρέπει να μην αντιδράσουμε ξανά αρνητικά στη συζήτηση του πεζοδρομίου κυκλωμάτων στον ιερότερο των θεσμών μιας οργανωμένης και ευνομούμενης πολιτείας… Επιτέλους, η πλειοψηφία που είναι πεντακάθαρη δεν μπορεί να βγει μπροστά να μιλήσει για να ξεβρομίζει ο τόπος; Έως πότε θα το ανεχόμαστε αυτό; Έως πότε θα ανεχόμαστε τον βόθρο της μεταπολίτευσης να λερώνει τη χώρα;

 https://www.defence-point.gr/news/egklimatiki-symperifora-toy-archigoy-tis-elas-quot-erichnan-chimika-apo-ktiria-quot