Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Η Λάρισα δεν εκπροσωπήθηκε στην επαίσχυντη διάσκεψη της Οξφόρδης για την ομοφυλοφιλία. Το θράσος του Sotis... και ο επίτιμος πρόεδρός τους.

Αποθρασύνθηκαν οι «φ…ούστηδες»=(αυτοί που φορούν φούστες)…

  Η Λάρισα δεν εκπροσωπήθηκε στην επαίσχυντη διάσκεψη της Οξφόρδης για την ομοφυλοφιλία  Το θράσος του Soti... και ο επίτιμος πρόεδρό τους.

          Είναι οδυνηρό να ασχολείσαι με ανωμάλους, αρσενοκοίτας, αλλά, όταν θέλουν να μπούν στην Εκκλησία και να κάνουν συνάντηση  (στην επαίσχυντη διάσκεψη της Οξφόρδης για την ομοφυλοφιλία), με σκοπό «να βοηθήσει την Εκκλησία να μάθει πώς να ανταποκριθεί στις ποιμαντικές ανάγκες του 21ου αιώνα» ΕΔΩ!!! δεν μπορείς να σωπάσεις.

 Οι φ…ούστηδες του εξωτερικού θα βοηθήσουν την Εκκλησία!!!!. Λυπήθηκα που είδα, μεταξύ των άλλων, πως παραβρέθηκε και ιερωμένος του μητρ.Μεσογαίας!!!
“Ανθρωποι από τέσσερις Ελληνικές Μητροπόλεις «τίμησαν» με την παρουσία τους τους αιρετικούς και τους ομοφυλόφιλους ακτιβιστές για τα «δικαιώματα» των ΛΟΑΤΚΙ.
Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με τον π. Δημήτριο Μπαθρέλο.
Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού με τους Δρς Παντελή Καλαϊτζίδη και Νικόλαο Ασπρούλη, διευθυντή και αναπληρωτή διευθυντή αντίστοιχα της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου.
Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον πρόσφατα χειροτονηθέντα π. Ισίδωρο Κάτσο.
Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας με τον (ποιόν άλλον;) π. Βασίλειο Θερμό.”

  Η Λάρισα δεν εκπροσωπήθηκε, αν και ο δεσπότης μαθήτευσε κοντά στον Χριστόδουλο, που την φ…ουστιά τη θεωρούσε ένα μικρό…κουσούρι και γι αυτό φέρεται με πολύ τακτ στους φ…ούστ...  της μητροπόλεως…

  Εδώ που τα λέμε, υπήρξε μια αναστάτωση στους κόλπους της μητροπόλεως, πέραν του ατακτούλη αρχιμανδρίτη που χώρισε το ζευγάρι και ηγουμενεύει σε μοναστήρι της περιοχής, ΕΔΩ  (https://agonasax.blogspot.com/2019/08/blog-post_58.html). 
   Είχαμε και «ατύχημα»-ράπισμα στον επίτιμο πρόεδρό τους και σεβάσμιο…!!!
  Τα οψώνια της αμαρτίας... τα νυχτοπερπατήματα,  το κάμπριο κίτρινο αυτοκίνητο…η κατρακύλα…
  Ο ταλαίπωρος τρελλάθηκε και κλείσθηκε σε ψυχιατρική κλινική.
Λένε πως αφορμή υπήρξε η θορυβώδης, συνεχής διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του, του τελευταίου επιβήτορα, ο οποίος απαιτούσε τα «δεδουλευμένα»!!!
   Κάποιοι άλλοι λένε πως την ζημιά την έκανε η εγκεφαλοπάθεια (συφιλιδική ή του Aids;) και κάποιοι «φίλοι» του τρέχουν για εξετάσεις…
  Δεν είχε το θράσος του Sotis που πήγε στα δικαστήρια και επικαιροποιήθηκαν πλήθος παροιμιών, όπως «λαγός την φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του…», «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»… Sotis.
 φίρμα που «κοσμεί» το εκκλησιαστικό στερέωμα της Λάρισας.
   Ο κοντούλης αρχιμανδρίτης με τα κοντοκουρεμένα γένεια και την μακρυά αλογοουρά, που η άκρη του πανωκαλύμαυχου χτυπά στις φτέρνες, είχε μια δικαστική περιπέτεια.
   ’Εκανε μήνυση σε ένα νεαρό και τον κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, γιατί τον  έκλεψε. Στην απολογία του ο νεαρός αποκάλυψε πως το έκανε, αφού ο Sotis αρνήθηκε να του πληρώσει τα συμφωνηθέντα για τις σεξουαλικές υπηρεσίες που του προσέφερε σε ξενοδοχείο του Βόλου.!!!
Σκανδαλισμός-ξεφτίλα…. https://www.youtube.com/watch?v=Q_k_5fVz6Zk
  Με παρέμβαση της «κλίκας», τιμωρήθηκε με στέρηση μισθού 2 μηνών και τώρα λειτουργεί σε χωριό της Λάρισας.
Πάντως μετάνιωσε ειλικρινά και ορκίσθηκε να μην ξαναπάει.σεξουαλικό σύντροφο στα δικαστήρια!!!!
                 Λαρισαίος

 =======================

   Σχόλια

 - Εντύπωση προξενεί  ο νέος  δεσπότης γιατί δεν λαμβάνει τα κανονικά μέτρα για τις περιπτώσεις. Γιατί δεν καθαρίζει το περιβάλλον που παρέλαβε απο τον Ιγνάτιο;;

- Κάθε τι έξω από την Ορθοδοξία βρωμάει απίστευτα..προσωπικά δεν μπορώ ούτε να ακούω ούτε να τα διαβάζω..
"αισχρόν εστί και λέγειν..."
Η ομοφυλοφιλία είναι η πιο μισητή σαρκική αμαρτία από τον Θεό, και ομομάζεται παρά φύση αμαρτία...όπως έλεγε και ο θεσπέσιος π. Αθανάσιος Μυτιληναίος.

  -Η Νεκρά θάλασσα στήν περιοχή τών Σοδόμων. Παραμένει έρημη καί νεκρή μέχρι σήμερα, σάν προτύπωση τής αιώνιας τιμωρίας γιά τα αφύσικα αμαρτήματα τών ανθρώπων...

   Εκ τών πραγμάτων οι αρχαίες προφητείες αναφερόμενες στά σημεία τής συντελείας τού κόσμου καί ότι θά έλθει εποχή πού "οί κληρικοί θα γίνουν ασεβέστεροι όλων...",
Κι΄ ενώ θα κατατρώγουν τίς σάρκες τους μιαίνοντας "ο ένας τον άλλον..." καί "η μία ( λεσβία), τής άλλης...", εν τούτοις θα νομίζουν ότι επιτελούν καί θεϊκή αποστολή ευρισκόμενοι έτσι σε πλήρη δαιμονική παραφροσύνη καί σύγχιση...
«Φάσκοντες ( νομίζοντες ) είναι σοφοί, εμωράνθησαν...Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ό Θεός έν ταίς επιθυμίαις τών καρδιών αυτών είς ακαθαρσίαν τού ατιμάζεσθαι τά σώματα αυτών ( μεταξύ τους...), αι τε γαρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν ( παρά φύσει μέσα στον γάμο, ή και εκτός γάμου, ή ως λεσβίες… ), ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξευκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι ( αρσενικοί με αρσενικούς – ομοφυλόφυλοι… ) την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες» σημειώνει ή Αγία Γραφή, στήν πρός Ρωμαίους επιστολή Αποστ. Παύλου Α΄ 22 -27 

      Σχετικό

Ροζ σκάνδαλο στην Λάρισα: Ο ληστής ήταν ο εραστής του ιερέα! 

 Το Επισκοπικό δικαστήριο της Μητρόπολης Λάρισας τον παραπέμπει στο ΣυνοδικόΟ ιερέας τον κατήγγειλε για ληστεία και εκείνος αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι είχε σχέση μαζί του 

Ένοχος από το Επισκοπικό Δικαστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας, κρίθηκε ιερέας που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε σε ιερό ναό χωριού που βρίσκεται μεταξύ Λάρισας και Βόλου.

Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχόλησε την Ιερά Μητρόπολη για αρκετούς μήνες, ενώ ο ίδιος τέθηκε σε αργία από τα τέλη του περασμένου έτους.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει το γεγονός πως ο εν λόγω ιερέας σχετίζεται με μια υπόθεση ληστείας που εκδικάστηκε από δικαστήριο της Λάρισας και στο οποίο από κατήγορος μετατράπηκε σε… κατηγορούμενο. Συγκεκριμένα  ο άνθρωπος που κατήγγειλε ο ιερέας για ληστεία, αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι ήταν εραστής του!


Ο ιερέας αρχικά ανακρίθηκε από τις αρμόδιες εκκλησιαστικές ανακριτικές αρχές και τα ευρήματα της διαδικασίας κρίθηκαν ικανά για να παραπεμφθεί σε δίκη στο αντίστοιχο δικαστήριο. Σε πρώτη φάση αυτό ήταν το Επισκοπικό Δικαστήριο της Ιεράς Μητρόπολης, όπου κρίθηκε ένοχος για τριών ειδών πράξεις. Η μια αφορούσε σε θέματα ηθικής φύσεως, η δεύτερη σε αντικανονικά παραπτώματα και η τρίτη σε κινήσεις διαχειριστικής ατασθαλίας που έχουν άμεση σχέση με τη διοίκηση της ενορίας στην οποία λειτουργούσε.

Με αυτήν την απόφαση ο ιερέας παραπέμπεται πλέον στο Συνοδικό Δικαστήριο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, που είναι το ανώτερο δικαστήριο, λόγω της σοβαρότητας των πράξεών του.

Ο ιερέας είναι σε αργία από τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από την εκδίκαση μιας υπόθεσης με… ροζ απόχρωση. Επρόκειτο για υπόθεση ληστείας που εκδικαζόταν στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων με θύμα τον συγκεκριμένο ιερέα από τη Λάρισα και κατηγορούμενους δύο νεαρούς από τον Βόλο. Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν πως καταδικάστηκε ο ένας εκ των δύο σε φυλάκιση, όμως το περιεχόμενο των απολογιών ήταν αυτό που προκάλεσε έκπληξη, τόσο στην έδρα όσο και στο ακροατήριο.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος τόσο ενώπιον της ανακρίτριας όσο και στην αίθουσα του δικαστηρίου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ντρέπεται που το λέει αλλά διατηρούσε σχέση επί πληρωμής με τον ιερέα. Περιέγραψε πώς τον γνώρισε και σε ποια ξενοδοχεία πήγαιναν, ενώ κατέθεσε μεταξύ άλλων πως ο ιερέας πήγαινε στον Βόλο χωρίς ράσα γιατί στη Λάρισα δεν μπορούσε να το κάνει αυτό γιατί θα τον αναγνώριζαν. Υποστήριζε πως τον εφοδίαζε με δώρα, κινητά τηλέφωνα και playstation ως μορφή ανταλλαγής της «σχέσης» που πρόσφερε ο νεαρός τα τελευταία χρόνια. Για τη βραδιά της ληστείας υποστήριξε πως δεν έγιναν έτσι όλα αυτά για τα οποία κατηγορούνταν, ενώ τόνισε πως ο συγκατηγορούμενός του δεν είχε καμία σχέση.

Ο 24χρονος Βολιώτης είχε κριθεί ένοχος για την πράξη της ληστείας και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών με τριετή αναστολή ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος αθωώθηκε.
31/07/2017

Πηγή: www.eleftheria.gr
https://www.lifo.gr/now/world/154693

Δείτε βίντεο: Ροζ σκάνδαλο στην Λάρισα: Ο ληστής ήταν ο εραστής του ιερέα!

https://www.youtube.com/watch?v=Q_k_5fVz6Zk