Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

«Βαρεμένοι αντιεμβολιαστές» και «σοβαροί μασκοφόροι».

 


Ο  Σωτήριος Τζούμας σε σημερινό άρθρο υποστήριξης προς τον οικουμενιστή Νεαπόλεως Βαρνάβα, γνωστό για την συμ«προσευχή» στον Μωάμεθ! (Θεέ μου τι άλλο θα δούμε) σε μουσουλμανικό νεκροταφείο, και γνωστός επίσης για την αδιαφορία και την αδυναμία του (ή μήπως κάτι χειρότερο) να προστατεύσει το Σύμβολο της Πίστεως μέσα στην ίδια του την Εκκλησία, αποκάλεσε τους πιστούς που διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην κρατική προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου που προωθούσε ο Μητροπολίτης εντός του Ναού, «βαρεμένους αντιεμβολιαστές»!

Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζει ο Τζούμας αλλά στους Ναούς εισέρχονται ΠΙΣΤΟΙ. Δεν εισέρχονται εμβολιαστές/αντιεμβολιαστές, αριστεροί/δεξιοί, μαύροι/άσπροι, μασκοφόροι/μη μασκοφόροι, παναθηναϊκάκηδες/ολυμπιακάκηδες, φουρτουνάκηδες/βρωντάκηδες. Έτσι τουλάχιστον ήταν μέχρι πρόσφατα, μέχρι που η διοικούσα Εκκλησία συνθηκολόγησε με τον Καίσαρα και καταντήσαμε να ζούμε ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.

Επειδή όμως συνθηκολόγησαν οι δεσποτάδες, δεν σημαίνει ότι συνθηκολόγησε και ο λαός. Οι πιστοί που διαμαρτυρήθηκαν μέσα στους Ναούς διαμαρτυρήθηκαν διότι η προπαγάνδα προσέκρουε στην Πίστη τουςέθιγε την Ορθόδοξη Πίστη τους. Δεν διαμαρτυρήθηκαν επειδή έχουν ενταχθεί συνειδητά σε κάποια αντιεμβολιαστική ιδεολογία!

ΖΕΙ η Πίστη. Δεν πέθανε η Πίστη. Μην κάνετε πως δεν την βλέπετε για να μετατρέψετε την Εκκλησία σε γήπεδο. Η Ορθόδοξη Πίστη ενώνει. Όλα τα άλλα διχάζουν. Ακούτε εσείς οι αγαπούληδες;

Οι άνθρωποι πήγανε στην Εκκλησία για να λειτουργηθούνε, δεν πήγανε να παρακολουθήσουνε το ΣΚΑΪ ! Παραμένουνε πιστοί κύριε Τζούμα, και όχι αυτό που θέλετε εσείς να είναι. Όχι αυτό που συμφέρει την διχαστική πολιτική ορθότητα. Έξω επιτέλους από την Εκκλησία τα διχαστικά σλόγκαν του Μητσοτάκη και της επικοινωνιακής του προπαγάνδας.

Μία διχαστική πολιτική ορθότητα μάλιστα η οποία έρχεται μετά εκ νέου και καλεί σε μία ανίερη «ενότητα». Μία σαθρή «ενότητα» με τους δικούς της όρους, πάνω σε αυτές ακριβώς τις διχαστικές βάσεις και τα νεόφερτα διλήμματα που δημιούργησε ο Καίσαρας (για να είναι αυτός τώρα κεφαλή), και όχι πάνω στην Ορθόδοξη Πίστη. Ας το προσέξουν αυτό κάποιοι Γεροντάδες εκεί στο Άγιον Όρος που μας τα μπερδεύουν τώρα τελευταία πιπιλίζοντας ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ την λέξη «ΕΝΟΤΗΤΑ».

Δεν μας ενώνουν τα ψευτο-διλήμματα του Καίσαρα και του κάθε μασόνου. 

Η Κεφαλή μας ενώνει, ο Ζωοδότης Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. 

Και ούτε θα υποβαθμίσουμε την ιερότητα των Ναών, ούτε θα βλασφημήσουμε το Άγιο Πνεύμα για να ικανοποιήσουμε κάποιον γελοίο δείκτη μιας πολιτικά ορθής «σοβαρότητας» που μας θέλει μασκαρεμένους.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ