Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Βίκτωρ Όρμπαν: «Ματαιοπονούν όσοι θέλουν να βάλουμε την ομοφυλοφιλία στα σχολεία»

Ἐξυφαίνεται Σχέδιο σοδομιστών για να διαστρέψουν την παιδεία. 

Ο ηγέτης της Ουγγαρίας  Βίκτωρ Ορμπάν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ! Δεν είναι ασπόνδυλο μαλάκιο όπως ομάδες  Τσίπρα και  Μητσοτάκη.

Μια συγκλονιστική φωτογραφία.

Ο Πρόεδρος της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν φέρεται να προσεύχεται με τον Νικ Βούιτζιτς, έναν από τους μεγαλύτερους ιεροκήρυκες του Ευαγγελίου στην Ουγγαρία. 
Δείτε τη φωτογραφία.

 

Ο Βίκτωρ Ορμπάν τόνισε ότι οι προσπάθειες της ΕΕ να αναγκάσει την Ουγγαρία να εγκαταλείψει τον νέο νόμο που απαγορεύει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία θα είναι μάταιες. Η κυβέρνησή του δεν θα επιτρέψει στους ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές να εισέλθουν στα σχολεία, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο που τέθηκε σε ισχύ, απαγορεύεται στα σχολεία να χρησιμοποιείται υλικό που θεωρείται ότι προωθεί την ομοφυλοφιλία και την αλλαγή φύλου. Επίσης, ο νόμος απαγορεύει να δείχνουν σε άτομα κάτω των 18 ετών πορνογραφικό περιεχόμενο. Προτείνει επίσης τη δημιουργία μιας λίστας ομάδων που επιτρέπεται να πραγματοποιούν σεξουαλικές εκπαιδευτικές συνεδρίες στα σχολεία.


«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλουν να αφήσουμε τους ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές και τις οργανώσεις μέσα στα νηπιαγωγεία και τα σχολεία. Η Ουγγαρία δεν το θέλει αυτό», δήλωσε ο Ορμπάν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Το ζήτημα, όπως είπε, είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας. «Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών δεν έχουν καμία δουλειά εδώ, ανεξάρτητα από το τι κάνουν, δεν θα αφήσουμε τους ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές ανάμεσα στα παιδιά μας».
Ο νόμος, που συνδυάζει λανθασμένα την παιδεραστία με ζητήματα που αφορούν στην ΛΟΑΤΚΙ + κοινότητα, προκάλεσε κύμα διαμαρτυριών στην Ουγγαρία. Ομάδες για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κάλεσαν το κόμμα Fidesz του Ορμπάν να αποσύρει το νομοσχέδιο.