Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Την ημέρα της εισβολής του Αττίλα στή Κύπρο και που ο σουλτάνος είναι στα κατεχόμενα, η χούντα της Κύπρου συνέλαβε τον διακεκριμένο ιατρό και επιστήμονα καθηγητή Ελπιδηφόρο Σωτηριάδη



Την ημέρα της εισβολής του Αττίλα στή Κύπρο και  που ο σουλτάνος είναι στα κατεχόμενα, η χούντα της Κύπρου συνέλαβε τον  διακεκριμένο ιατρό και επιστήμονα καθηγητή Ελπιδηφόρο Σωτηριάδη

Κύπρος _Σε πανικό το πολιτικό σύστημα της Κύπρου .Συνέλαβαν τον επιδημιολόγο Σωτηριάδη φορτώνοντας τον όλον το ποινικό κώδικα !

Έτσι κάνουν τα φασιστικά συστήματα με ένδυμα δημοκρατίας προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τις ελεύθερες φωνές !Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος 
Ο γνωστός επιδημιολόγος της Κύπρου και από τους μεγαλύτερους πανευρωπαϊκά  Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης , είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη Κύπρο μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης κορονοπαράνειας  και τυραννικής φυλάκισης των Κυπρίων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.
 
Ήταν από τους πρώτους αν και ειδικός για τους κορονοιούς  που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανάρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδημώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων καλό-μπουκομένων καναλιών . 
Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
 
Η τελευταία παρέμβαση του στην μεγαλειώδει συγκέντρωση της Κυριακής ,μας έκανε να ανατριχιάσουμε από τον ρωμαίικο λόγο και το άρωμα ελευθερίας που έβγαζε  .
 
Φαίνεται όμως, πως το καλά δικτυωμένο ,μασονικό , και ανελεύθερο  πολιτικό σύστημα θορυβήθηκε .
Διότι κατάλαβαν τη  δύναμη των λόγων του, που ως ειδικός επιστήμονας και μοναδικός στην Κύπρο, έχει μεγάλη και καταλυτική επίδραση στους ελεύθερους ανθρώπους .
 Θυμίζουμε ότι  όλο αυτό το διάστημα της ταλαιπωρίας του κοβιτ έχει βοηθήσει με πρωτοβάθμια νοσηλεία εκατοντάδες ανθρώπους αφιλοκερδώς  να θεραπευτούν  παραμένοντας στο σπίτι τους και γλυτώνοντας τα πρωτοκολα του θανάτου στα  δημοσία νοσοκομεία .

Για πρώτη φορά  στην Κύπρο την Κυριακή πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλες τις φυλές, ηλικίες, πολιτικές παρατάξεις και ομάδες ,ενώθηκαν ψυχικά για να συντελεστεί το μέγα πάθος-πλήθος. Κάθε ένας και κάθε μία από τους συμμετέχοντες έβαλε το δικό του λιθαράκι στην ιστορική πλέον συγκέντρωση. 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κραύγαζαν οι διαδηλωτές. Με πείσμα, με πίστη, με δύναμη, ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο απέναντι στο φόβο και στο βόλεμα. Αυτή η δύναμη κυρίως, που όταν ενεργήσει συλλογικά, πολλαπλασιάζεται τρομερά, γεμίζει τις ψυχές όλων, εμπνέει για το ακατόρθωτο, αρκεί να το τολμήσουν.
 
Μετά το τέλος της εκδήλωσης έγιναν τα γνωστά  επεισόδια σε τηλεοπτικό σταθμό !Φυσικά και δεν συμφωνούμε με την βια μάλιστα ο ίδιος ο Σωτηριάδης το βράδυ της Κυριακής έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook :
 Εκφράζω ειλικρινή λύπη, απογοήτευση και αποτροπιασμό για τα επικίνδυνα έκτροπα που έγιναν από άγνωστους απόψε στο κανάλι Sigma. Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο κάθε πράξη βίας, καταστροφής περιουσίας και τρομοκράτησης από οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όσους δέχτηκαν αυτή την επίθεση.
 
{Από την άλλη βλέπετε η συσσωρευμένη εδώ και δυο χρόνια προπαγάνδα των βοθροκάναλων και ο φόβος που έσπειραν για να φέρουν τα εμβόλια  έφερε την βια ,έτσι πιστεύουμε και οι ηθικοί αυτουργοί να αναζητηθούν ανάμεσα στους ειδικούς και στους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για την λήψη των φασιστικών μέτρων .}

 Τι σκέφτηκε λοιπόν το γελοίο πολιτικό σύστημα;
Ποιος άλλος θα φταίει άραγε γι αυτό, μα ο Σωτηριάδης ,εξαλου είχε από καιρό στοχοποιηθει απλά περίμεναν την ευκαιρία...

Έτσι, συνέλαβαν μεταξύ άλλων  τον  "εγκληματία" Σωτηριάδη και όπως χαιρέκακα λέγανε σήμερα αργυρώνητα βοθροκάναλα με χειροπέδες τον οδήγησαν στα κρατητήρια .
Τον κρατούν λοιπόν φυλακισμένο,  οι πληροφορίες μας λένε για οκταήμερη κράτηση,  αφού του φόρτωσαν και ολόκληρο το ποινικό κώδικα .
 
 εμπρησμός 
κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών 
οχλαγωγία

πρόκληση βλάβης σε περιουσία από οχλαγωγούς
κακόβουλη βλάβη και ζημιά σε περιουσία
διέγερση προς διάπραξη ποινικού αδικήματος
παράνομη συνάθροιση
συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος
συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος
επίθεση εναντίον αστυνομικών
αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη
παρεμπόδιση στην άσκηση καθηκόντων
δημόσια εξύβριση

Ποίος αλήθεια  πιστεύει  ότι τον συνέλαβαν για την συμμετοχή στα επεισοδιακά έκτροπα στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» (που δεν συμμετείχε) , και όχι ότι ουσιαστικά συνελήφθη για τη διαφορετική άποψη που έχει και την εκφράζει για το εμβολιαστικό πρόγραμμα και για τη διαχείριση της επιδημίας ;
Μόνο ντροπή αισθανόμαστε για την ταλαιπωρία του ομολογητή Ελπιδοφόρου . Προσευχή αδέλφια  να τον στηρίζει ο Χριστός .

Απολαύστε το λόγο του τα πρώτα 10  λεπτά της μεγαλειώδης συγκέντρωσης  έξω από το Προεδρικό .

 
Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 19-6-2021έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, διαμαρτυρόμενοι για τα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνονται εν μέσω της "πανδημίας" του κορωνοϊού και στην Κύπρο μας, τα κίνητρα που δίνονται σε μπολιασμένους και τον περιορισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πλειοψηφία των πολιτών που επιλέγουν να μην μπολιαστούν με τα πειραματικά τους διαβόλια . Κύριος ομιλητής ο ρωμιος και μεγαλύτερος λοιμοξιολόγος επιδημιολόγος της Κύπρου Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης.

«Ανήθικη και απάνθρωπη η υποχρεωτικότητα» - Κόλαφος ο επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης

Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ _ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ - Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ, ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ


Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ _ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ - Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ, ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣΚύπρος,

ΒΙΝΤΕΟ : https://www.facebook.com/elspa.spael.3/videos/164731928560366/?t=40
Ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης έλαβε πτυχίο Ιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιδημιολογία και Διδακτορικό τίτλο στην Περιβαλλοντική Υγεία με εξειδίκευση στην Επαγγελματική Υγεία από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Η.Π.Α. απέκτησε επίσης την ειδικότητα της Προληπτικής Ιατρικής μετά από κλινική άσκηση σε νοσοκομεία της Βοστώνης. 

Επιπλέον, εκπαιδεύτηκε στην ιατρική και επιδημιολογική έρευνα των καρδιαγγειακών νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, ενώ ολοκλήρωσε κλινική εξειδίκευση στην Ιατρική της Εργασίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, ο Δρ. Σωτηριάδης εργάστηκε ως συντονιστής επιτήρησης της Δημόσιας Υγείας και Ταξιδιωτικής Ιατρικής στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ελλάδας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Από το 2005 μέχρι και το 2018 εργάστηκε στην Κύπρο ως Ιατρός Εργασίας–Eπιδημιολόγος και ως επιστημονικός συνεργάτης σε διάφορους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανικού Ιατρικού Κέντρου, του Αρεταίειου Νοσοκομείου, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, καθώς και άλλων οργανισμών. Παράλληλα, συμμετείχε ενεργά στην κλινική και επιδημιολογική έρευνα και έχει δεκάδες επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά σε θέματα επαγγελματικής υγείας, επιδημιολογίας και δημόσιας υγείας.
Σε ό,τι αφορά στην διδακτική εμπειρία του, έχει διδάξει Επαγγελματική Υγεία στη Νοσηλευτική Σχολή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Πανεπιστημίου Frederick, Επιδημιολογία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δημόσια Υγεία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Διοίκηση Μονάδων Υγείας" του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς και Περιβαλλοντική Επιδημιολογία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 Από το 2019 είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Κολλεγίου Ιατρικής και Επιστημών Υγείας του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ από το ερχόμενο καλοκαίρι αναλαμβάνει καθήκοντα ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου μετά την πρόσφατη εκλογή του.

Υποκλινόμαστε !


ΠΗΓΗ

 Αγαπητοί αδελφοί, παρακαλώ να κάνετε θερμή προσευχή για τον εκλεκτό ιατρό και επιστήμονα Ελπιδηφόρο Σωτηριάδη ο οποίος συνελήφθη και βρίσκεται στα κρατητήρια γιατί συκοφαντήθηκε πως δήθεν συμμετέσχε στις πράξεις βανδαλισμού από ορισμένους διαδηλωτές ψες στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα πρόσφατα παράνομα κυβερνητικά μέτρα.

Ενώ ο Ελπιδηφόρος μετά την ωραία του χθεσινή ομιλία πήγε στο σπίτι του. Ασφαλώς έχει στοχοποιηθεί από κυβερνητικούς παράγοντες και όχι μόνο γιατί με το κύρος των λόγων και στοιχείων που παρουσιάζει απομυθοποιεί τα παραμύθια τους… Ευχόμαστε η Χάρη του Θεού βοηθός στον σύγχρονο αυτό ομολογητή της Αλήθειας. Ι. Φ.Μ.