Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Μήνυση κατα Μητσοτάκη & Χαρδαλια..για Εκβιασμούς με τα εμβόλια ρατσιστικό διαχωρισμό πολιτών κ.α (VIDEO)

Μήνυση κατέθεσε ο Δικηγόρος Λάρισας κ.Γ. Μπαρτζώκης   ΚΑΤΑ του Κυριάκου Μητσοτάκη & Νικολάου Χαρδαλιά για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ για ΕΚΒΙΑΣΗ με τα ΕΜΒΟΛΙΑ και για ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ..ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ,ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ σχετικά με την στημένη Πανδημια Μέτρα περιορισμού “προνόμια” και Υπ.Εμβολιασμό.

Ο Δικηγόρος κ. Γιώργος Μπαρτζώκης κατέθεσε την μήνυση για λογαριασμό  Ελληνο-Αμερικάνικου Συνδέσμου..oπως αναφέρει σε συνέντευξη του στον Λάμπρο Πάσχο.(Δειτε την παρακάτω στο Video)

Γ.ΜΠΑΡΤΩΚΗΣ (Δικηγόρος) : Σε ενα παράδειγμα στη μηνυση αναφέρεται οτι 20χρονη εκβιάστηκε απο τον Πρωθυπουργό και τον Νικο Χαρδαλιά (Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας)  να κάνει το εμβόλιο για να μπορεί να ταξιδέψει και παρουσίασε παρενέργειες..Στο θέμα των μετακινήσεων δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός και απαγορευση μετακινήσεων και υποχρεωτικότητα σε εμβολιασμούς.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει όταν μάλιστα το εμβόλιο είναι σε πειραματικό σταδιο.Εδω συζητούν να το αλλάξουν γιατι δεν πιάνει και ειναι αμφιβόλου ποιότητας και θα πρέπει ο πολίτης να μπορεί να επιλέξει αν θα το κανει.Το Σύνταγμα με βάση το αρθρο 5 προσδιορίζει την ελεύθερη άσκηση προσωπικότητας .Δυστυχως πάμε σε εποχές Σπιναλόγκας .Θελουν την απομόνωση των υγιών γιατι πιστευουν οτι μπορει να κολλήσουν οταν οι ιδιοιι λένε οτι το εμβόλιο δεν ειναι αποτελεσματικό.

Υπάρχει Νόμος απο το 2005 που απαγορεύει τις διακρίσεις στη παροχή Υπηρεσιών απο τα καταστήματα και τις Υπηρεσίες που προσφέρονται. Επομένως πως διαχωρίζει η Κυβέρνηση τους εμβολιασμένους απο τους μη εμβολιασμένους στην είσοδο τους σε καταστήματα τέτοιου ειδους. Μιλάμε για ενα ρατσιστικό παραλήρημα της Κυβέρνησης η οποία διαχωρίζει σε δυο κατηγορίες τους πολίτες.

https://amazonios.net/minysi-kata-mitsotaki-amp-chardalia-gia-ekviasmoys-me-ta-emvolia-ratsistiko-diachorismo-politon-k-a-video/