Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Διαμαρτυρίες Χριστιανών κατά ΑΝΑΞΙΩΝ δεσποτάδων Ο αγώνας δυναμώνει . Τρέμουν οι Δεσποτάδες την αντίδραση του Λαού και τις καταλύψεις των δεσποτικών μεγάρων τους (Βίντεο) Αυτά που δεν σας έδειξαν τα κανάλια της διαφθοράς



ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΑ

Μέχρι και έξω από το Επισκοπείο της Πάτρας έφθασαν οι πολίτες που δεν θέλουν να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο, καθώς η οργή αυξάνεται.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά των συγκεκριμένων εμβολίων για τον κορωνοϊό και της κυβέρνησης και στράφηκαν κατά του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, αφού τον καλούσαν να βγει στο μπαλκόνι και φώναζαν πως δεν είναι άξιος όπως οι παλαιότεροι, Παλαιών Πατρών Γερμανός και άλλοι Ιεράρχες.

Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος έχει χαρακτηρίσει το εμβόλιο ως «δώρο Θεού προς την επιστήμη».

Οι διαδηλωτές έμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα ενώ ένας πολίτηςσήκωσε πλακάτ και το έβαλε μπροστά από την πόρτα του Επισκοπείου.

Στο σημείο δεν υπήρξε παρουσία της αστυνομίας, καθώς η κυβέρνηση δρούσε στρατηγικά και δεν ήθελε να πάρει έκταση το θέμα, ενώ τελικά ο Μητροπολίτης προτίμησε να μην βγει στο μπαλκόνι, αντιλαμβανόμενος πως θα μπορούσαν να προκληθούν επεισόδια.

Όλα αυτά που εφαρμόζονται προκαλούν χάος και οργή.

Από την μία ο παραλογισμός των κρατικών «ειδικών» και η άκαμπτη, στα όρια της απανθρωπιάς, στάση κυβερνώντων, από την άλλη η κοινωνία που «βράζει».

Στην μέση υπάρχουν οι πραγματικοί επιστήμονες που λένε την αλήθεια αλλά δεν εισακούονται από την Πολιτεία.

Δείτε εικόνες, τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν τους συγκεντρωμένους ως «φανατικούς»:

       

 (Πελοπόννησος Πατρών 15.7.2021, σ. 4)

       

 _

 ================================

==========================

 Κων. Μάγνης, «Ακάθιστος Ύμνος, σε μέρες που οι όρθιοι απαγορεύτηκαν».

 [Αναφορικά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην πλ. Γεωργίου Πατρών, την 14.7.21]

 (Πελοπόννησος Πατρών 15.7.2021, σ. 4)

Επειδή στην Πάτρα υπάρχει και σοβαρή δημοσιογραφία που σέβεται τους αναγνώστες της…

Η συντριπτική πλειοψηφία είναι οι λεγόμενοι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Δεν φορούν διακριτικά που παραπέμπουν σε κάποιον χώρο, δεν κραδαίνουν πανό, ούτε κουβαλάνε σηματάκια. Και δεν είναι σίγουρα εξωγήινοι. Θα μπορούσαν να είναι στο καφέ της προτίμησής μας. Και μάλλον είναι: Κάποιες δεκάδες πίνουν ένα καφεδάκι πριν τη συγκέντρωση των 7. Γύρω στις 7.15 θα σηκωθούν και τότε το σώμα της συγκέντρωσης θα διογκωθεί ακόμα περισσότερο.

Ηλικίες; Ένας μεγάλος όγκος είναι κάπου ανάμεσα στα 20 και τα 30. Είναι και μερικοί νεότεροι. Θα μετρήσουμε και μερικούς 40-50, αλλά όχι μεγαλύτερους. Κοινός τους τόπος είναι προφανώς οι αντιεμβολιαστικές γειτονιές του διαδικτύου. Αλλά μάλλον δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Μετέχουν στη συγκέντρωση παρέες-παρέες, των 3-4 το πολύ πολιτών. Το ύφος τους δεν έχει σχέση με τις βλοσυρές, πυρετώδεις ημέρες της Αγάνακτησης του 2011. Θα λέγαμε ότι βλέπουμε χαλαρούς, συνειδητοποιημένους και αρκετούς χαρούμενους ανθρώπους. Πολλές γυναίκες και νεαρές κυρίες. Δεν φωνάζουν, δεν λένε εξυπνάδες, δεν αφορίζουν, δεν αλληλοχειροκροτούνται, ένας εξομολογείτε την ελπίδα του -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ότι ένα σύνθημά του που κώτσαρε σε ένα κοντάρι «θα γίνει βάιραλ» [πόσο πολύ θα το ήθελε, πάντως], είναι χαλαροί και μάλλον δεν συζητούν για το θέμα της βραδιάς. Δεν δείχνουν φανατισμένοι, δείχνουν πεποίθηση δικαίου. Δεν αποφεύγουν τον φακό, ούτε οι δύο κληρικοί που μετέχουν στη συγκέντρωση. Πήρε το μάτι μας και μια μοναχή. Αν υποπτεύεται κανείς ισχυρό ρεύμα του «παραεκκλησιαστικού» πηγαδιού, δεν είναι ευκρινές κάτι τέτοιο. Δεν βλέπουμε τίποτα συντριπτικά ντυσίματα, αλλά ρούχα μιας θερμής καθημερινότητας. Αργότερα, όμως, θα βγουν οι ταυτότητες: Ελλάς-Ελλάς- ή ταν- ή επί τας, φώναζαν έξω από την Αρχιεπισκοπή, κακοποίησαν τον Ακάθιστο Ύμνο, έψαλαν και τον Εθνικό, οι μισοί με το κινητό στο χέρι, απαθανατίζοντας την αποδοκιμασία του Χρυσοστόμου.

Ως επί το πλείστον, αφουγκράζεσαι πυκνή φλέβα εθνοαμυντορικού, υπερπατριωτικού στοιχείου, κοινότητα πολιτών που έχουν την άποψη πως είτε τα μνημόνια είτε τα εμβόλια είναι προϊόντα ισχυρών που τα προωθούν μέσω υποτακτικών και όλη αυτή η συμπαιγνία υπονομεύει την εθνική μας ταυτότητα. Κάποιοι πιστεύουν ότι υπονομεύει και τη βιολογική, ή έστω έτσι έχουν διαβάσει. Μάσκα δεν πρέπει να φορούσε κανένας. ΜΕ δεδομένο ότι πρόκειται για ανεμβολίαστους, όχι το ασφαλέστερο μέρος να βρεθεί κανείς, αν και κρατούσαν σχετικά τις αποστάσεις. Τελικό συμπέρασμα: Μια εκδοχή μετάλλαξης πνευματικού τύπου. Δεν έχει βρεθεί εμβόλιο.

 

«Έβγα έξω»!

 Σχόλια 

Συνοδικός


Ο Ιεροπλαστογραφος των αποφασεων της Συνοδου επι Χριστοδουλου.

Του Γκιο σακη διορισθεντος διευθυντου του ραδιοφωνικου σταθμου με μισθο 1500 ευρω

Και γραμματεως νομοκανονικων απο τον Χριστοδουλο.

Ξαφνου Ξεσπασε το σκανδαλο Γκιο σακη

 και επρεπε να αλλοιωθουν.... τα πρακτικα του διορισμου.

Τοκανε ο Σκηφτας, τοτε αρχιμάγειρας  της Συνοδου

Και ως ανταμοιβη εγινε  Δεσπότης ......
=============================================