Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Γενναίος Αρχιμανδρίτης τα λέγει ευθέως και επωνύμως! «ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ προωθούν σκανδαλωδώς τα εμβόλια γιατί έπεσε γερό πακέτο...»

Ο καιρός του σιγάν παρήλθε.

 

Σοκαριστικά όσα λέγονται αν ισχύουν: «Στο βάθος αχνοφαίνονται και τα φιλέτα της Βουλιαγμένης, τα οποία

θέλουν την άδεια της κυβέρνησης για να πάρουν ώθηση»... 

Ο Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μίσσος, στέκεται κόντρα στο ρεύμα που έχει παρασύρει την Εκκλησία, και αρθρώνει λόγο αντιδράσης, κάνοντας τρομερές αποκαλύψεις ακόμα και για χρήματα σε κάποιους για να προωθήσουν τα εμβόλια ή ακόμα και για «φιλέτα» στην Βουλιαγμένη που χρειάζονται «ώθηση»:

«Οι κατά τόπους επίσκοποι προωθούν τον εμβολιασμό σκανδαλωδώς, σαν να είναι βιολόγοι και γιατροί κλπ, ενώ πληθαίνουν και οι φωνές ότι έπεσε γερό πακέτο σε κάποιους για την εμβολιαστική καμπάνια. Κάπου στο βάθος αχνοφαίνονται και τα φιλέτα της Βουλιαγμένης, τα οποία θέλουν την άδεια της κυβέρνησης για να πάρουν ώθηση», τονίζει χαρακτηριστικά.
Διαβάστε το άρθρο του Αρχιμανδρίτη σε θρησκευτικό μέσο ενημέρωσης:

Ο καιρός του σιγάν παρήλθε. – Λίγες μέρες έμειναν για να εισέλθουμε στον Αύγουστο που θα κορυφωθούν “τα μπάνια του λαού” και μετά τον Σεπτέμβριο και μετά θα αρχίσουν τα νταούλια να βαρούν και μεις να χορεύουμε στον ρυθμό των ισχυρών της ημέρας.
Ο Ελληνικός λαός με την χριστιανορθόδοξη ζωή νιώθει προδομένος. Οι κατά τόπους επίσκοποι προωθούν τον εμβολιασμό σκανδαλωδώς, σαν να είναι βιολόγοι και γιατροί κλπ, ενώ πληθαίνουν και οι φωνές ότι έπεσε γερό πακέτο σε κάποιους για την εμβολιαστική καμπάνια. Κάπου στο βάθος αχνοφαίνονται και τα φιλέτα της Βουλιαγμένης, τα οποία θέλουν την άδεια της κυβέρνησης για να πάρουν ώθηση. Όλα αυτά βέβαια είναι κοινά μυστικά τα οποία δυστυχώς κανένας εκπρόσωπος τύπου δεν τολμά να διαψεύσει.

Ο λαός μας νιώθει απογοήτευση και επιδεικνύει την απαξίωσή του προς τους κυβερνώντες αλλά και προς τους ιεράρχες τους οποίους θεωρεί πιόνια. Κανένα όραμα και καμία αισιοδοξία δεν δείχνει να φαντάζει στον ζοφερό ορίζοντα.

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης μας σχετικά με τον εμβολιασμό γεννούν συνεχώς κύματα αντιδρώντων και διαμαρτυρομένων πολιτών που αγανακτισμένοι διοργανώνουν αντιεμβολιαστικές πορείες για να τρανώσουν την φωνή τους.

Η προβοκάτσια των ΜΜΕ πέφτει στο κενό, αφού όσο κι αν προσπαθούν να σπιλώσουν τις ειρηνικές αυτές διαδηλώσεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύουν το αντίθετο.

Μια ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων ανθρώπων, κύριοι δεν μπορεί να αρκεστεί η να στιγματιστεί, επειδή στο πλήθος μέσα παρευρέθηκαν και απειροελάχιστοι συνάνθρωποί μας με Σταυρούς και την Βίβλο ανά χείρας.

Γιατί δεν ασχολούνται όλοι αυτοί οι υπέρ προστάτες της ανθρωπότητας και με τον καρκίνο που θερίζει τον κόσμο και τόσες άλλες ασθένειες ; Συγκρίνετε τις θνησιμότητες κύριοι.

Όταν ακούω και 9 εκατομμύρια γνώμες Ελλήνων, για κάθε θέμα έχουν άποψη όλοι χωρίς να είναι καταρτισμένοι, εκεί τρελαίνομαι. Γιατί δεν το έκανες το εμβόλιο ; Γιατί κάνω υπακοή στον πνευματικό μου….. ακούτε απάντηση. Μήπως σου λέει και πότε θα φας ή πότε θα αφοδεύσεις ; Άλλοι, γιατί δεν θέλω, ενώ κάνει τόσες άλλες καταχρήσεις.

Όσοι εμβολιαστήκαμε, ακούσαμε τους επιστήμονες και τους οικογενειακούς προσωπικούς γιατρούς μας, που ποτέ δεν ήθελαν το κακό μας. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν όλοι και ας επικρατήσει η λογική.

Και μέσα σ’ όλη την τύρβη, έχουμε και τον Δικτάτορα παρανοϊκό και αλαζονικό Ερντογάν να επισκέπτεται τα κατεχόμενα της Κύπρου, για να τονώσει τους Τούρκους, ενώ οι δικοί μας οι καρπαζοεισπράκτορες λένε πάντα και σε όλα ΝΑΙ γιατί είναι πολιτισμένοι και απόφοιτοι του Χάρβαρντ.

Πιστεύω προσωπικά ότι η χώρα μας έπιασε πάτο. Πολιτική ζωή κατευθυνόμενη, εκκλησία με ένοχη σιωπή και πολίτες που ζουν με την ανασφάλεια του μέλλοντος είναι το σκηνικό της Ελλάδας. Όσο οι υγιείς φωνές φιμώνονται είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ο Θεός να βάλει πραγματικά το χέρι του γιατί θα ξυπνήσουμε καμιά μέρα και θα κλαίμε γοερά για την μεγάλη αποστασία μας.

Ζη Κύριος ο θεός και ζη αιωνίως!

Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, 
Αθανάσιος Μισσός