Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Τι συμβαίνει τελικά με τον ΙΣΚΕ ( Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος) ;


Ω!  Ιερατείο προσκυνημένο...που προδίδεις τους ταπεινούς Πιστούς Ιερείς..... και το μικρό ποίμνιο


Ένα θλιβερό νέο κυκλοφόρησε στα ψιλά των εφημερίδων που μας λύπησε βαθύτατα. Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος πρωταγωνίστησε σε μια κυβερνητική φαρσοκωμωδία.Το συνδικαλιστικό όργανο των κληρικών της Ορθόδοξης Εκκλησίας αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεσοβέζικο γλυκανάλατο μόρφωμα.Από τη μια ίσως και να θεωρηθεί δικαίως αντίβαρο απέναντι στην ανεξέλεγκτη δεσποτοκρατία, η οποία μοιάζει να καταπνίγει την Εκκλησία όσον αφορά στο διοικητικό σκέλος.

Από την άλλη ουδέποτε στη συνείδησή του πιστού λαού ο παπάς, το τιμημένο ράσο, δεν ξέπεσε στο να θεωρείται επαγγελματικός κλάδος και μάλιστα εκείνος των “καλοβολεμένων” ή και “όχι και τόσο χρήσιμων”, που κάθε φορά που συζητιέται ο χωρισμός Εκκλησίας κράτους “παίζει στο τραπέζι” η μισθοδοσία του. Πάντα στη συνείδηση του πιστού λαού θεωρείται στήριγμα και σπλάχνο του.Βιώνουμε τα τελευταία χρόνια καταστάσεις που με δυσκολία θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, δίχως να τον περάσουν για τρελό. Αναφερόμαστε φυσικά σε θέματα ΠΙΣΤΕΩΣ.

Γιατί είναι θέμα ΠΙΣΤΕΩΣ η σιωπή του ΙΣΚΕ για την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου.

Γιατί είναι θέμα ΠΙΣΤΕΩΣ το Ουκρανικό.

Γιατί είναι θέμα ΠΙΣΤΕΩΣ η ίδρυση τμήματος Ισλαμικών σπουδών στο ΑΠΘ

Γιατί είναι θέμα ΠΙΣΤΕΩΣ η θεωρία των φύλων, η ομοφυλοφιλία και η σεξουαλική αγωγή ακόμα και από το νηπιαγωγείο!!!

Γιατί είναι θέμα ΠΙΣΤΕΩΣ οι άκαρποι διαθρησκειακοί διάλογοι.

Γιατί είναι θέμα ΠΙΣΤΕΩΣ οι συμπροσευχές με αιρετικούς.

Γιατί είναι θέμα ΠΙΣΤΕΩΣ και Πατρίδος η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Γιατί είναι θέμα ΠΙΣΤΕΩΣ οι κλειστές Εκκλησίες, οι βλάσφημοι νεωτερισμοί με τα κουταλάκια μίας χρήσεως, η μετάθεση της ώρας της Αναστάσεως, η μασκοφορία και τα αντισηπτικά στην Εκκλησία..

Γιατί είναι βλασφημία, άρα θέμα ΠΙΣΤΕΩΣ η οποιαδήποτε ιατρική χρήση εκτρωμένων εμβρύων…

Η λίστα με τα θέματα ΠΙΣΤΕΩΣ τα οποία επιβλήθηκαν από το μασονοκίνητο σύστημα της Νέας Εποχής στην Εκκλησία και από τους Οικουμενιστές Αρχιερείς και Ιερείς είναι ατελείωτη.

Ο ΙΣΚΕ που είναι;

Δεν ντρέπεστε τον Θεό;