Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.


Ο άθλιος ιεροεξεταστής ο οποίος σήμερα είναι ο Π.Ο.Υ και τα εγχώρια ΤΣΙΡΑΚΙΑ του( ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ)




Η έννοια μορφωμένος είναι ξεκάθαρη και περικλείει μέσα της ,την έννοια του σπουδαγμένου (ειδικευμένη γνώση), του λογίου(γενικότερα προβληματισμένου –σκεπτόμενου ανθρώπου φιλοσοφικά) , του ανθρώπου που σέβεται το διανοητικό έργο που αναπτύχτηκε στην πορεία του ανθρώπου μέσα από αγώνες και πολέμους ακόμη, και το οποίο αποτελεί την βάση για την ομαλή πορεία της κοινωνίας.

Αν και σήμερα απέχουμε κάποιους αιώνες από την εποχή της ιεράς εξέτασης , οι άνθρωποι έχουμε φτάσει σε υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο , με περισσότερες γνώσεις για παρά πολλά θέματα , Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΗ είναι εδώ.

Τον ρολό του ΠΑΠΑ εδώ έχει ο Π.Ο.Υ ,τα δε ιεροεξεταστικά συμβούλια συνιστούν πλέον οι κατά κράτος πολιτικοι, κρατικοδιαιτοι δημοσιοκαφροι, τηλεμαιντανοι επιστήμονες και κάθε μορφής νεοταξιζον μορμολύκειο.
Σε κάποια κελιά όπου κρατούνταν υπόδικοι της ιεράς εξέτασης στην ΙΤΑΛΙΑ υπάρχει γραμμένο ακόμη το εξης:’’ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ’’ .Οποία ομοιότητα με το σήμερα.

Σπουδαγμένοι γιατροί οι οποίοι θεωρούν εαυτόν μορφωμένο , μέσα σε εκατόν οχτώ μέρες (τόσο χρειάστηκε η ανάπτυξη και έγκριση εμβολίου) ξέχασαν ότι διδασκόταν και δίδασκαν μέχρι τότε (ότι ένα εμβόλιο απαιτεί μέχρι να εφαρμοστεί σε άνθρωπο μια χρονοβόρα διαδικασία που φτάνει 7-8 χρόνια), τον ορισμό του εμβολίου ( ο οποίος άλλαξε στις 21/92021 για να συμπεριλάβε τα MRNA).

ΜΟΝΟ ΕΚΑΤΟΝ ΟΧΤΩ ΜΕΡΕΣ για την δημιουργία εμβολίου ,ΑΛΛΑ 55 χρόνια για να δημοσιευτούν τα στοιχεία γύρω από την έγκριση του!!!!!!!!!

Ξέχασαν ότι όταν βάζεις σε χρήση ένα νέο φάρμακο(φαρμακοεπαγρυπηση) ,για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά οφείλεις να συμπληρώνεις κίτρινη κάρτα αν για οποιοδήποτε λόγο σε αυτόν που το έλαβε ,συμβεί κάτι. Πόσο μάλλον για σκευάσματα ΝΕΑΣ τεχνολογίας.

Αυτοί οι σπουδαγμένοι (‘’ΥΨΗΛΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ’’Βασιλακοπουλος ,Τζανακης κ.λπ.) γιατροί απομονώνουν συναδέλφους τους οι οποίοι ζητούν δημόσιο διάλογο για τους εμβολιασμούς και τα σκευάσματα. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΙ?? Η δεν είναι μήπως???

Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ και Ο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ είναι εδώ.Το νέο μότο του ιεροεξεταστή είναι:’’ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ‘’ΕΜΒΟΛΙΑ’’ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ.ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ’’.

Η Ινδία αν είχε τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ Θ Α ΘΡΗΝΟΥΣΕ 3.000.000(ΑΝΤΙ 460.000 που έχει) νεκρούς. Αυτούς τους έσωσε η ΙΝΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ την οποία γελοιοποιούν τόσο ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ όσο και οι γιατροί βουλευτές της κυβέρνησης την οποία χαρακτήρισαν στη βουλή φάρμακο αγελάδων

Το ΑΝΑΛΟΓΟ συμβαίνει με το ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 165.000.000 ΜΕ ΕΚΤΑΣΗ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΑΔΑ έχει 28.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ

Οι συνθήκες υγιεινής και η πυκνότητα πληθυσμού ουδεμία σχέση έχουν φυσικά με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΥΤΙΚΟ κόσμο.

Η έμμονη του Δυτικού ‘’επιστημονικου’’κοσμου στον εμβολιασμό , και μόνο με MRNA αν είναι δυνατόν δεν μου είναι κατανοητή

****προ ημερών ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ δήλωσε ότι έχουν εγκριθεί εννέα θεραπείες αλλά πρώτα θα πρέπει να κάνουμε τα κάποια δισεκατομμύρια εμβόλια που αγόρασε η Ε.Ε.

ΓΙΑΤΙ???????Αφού υπάρχει θεραπεία γιατί να πεθαίνει κόσμος????

****Τι είδους μορφωμένος είναι κάποιος γιατρός ο οποίος σε μια νύχτα φέρνει τούμπα ότι χτιστικά σε βάθος πάρα πολλών χρόνων γύρω από τα δικαιώματα του ανθρώπου, το αξιακο υπόβαθρο μέσα από συμβάσεις όπως της ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ , Κ.Λ.Π

****Τι είδους μορφωμένος είναι κάποιος γιατρός ο οποίος , προσυπογράφει την απόλυση 7.000 προσωπικού στο υποστελεχωμενο ΕΣΥ επιδεινώνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση

****Αποτελεί παράβαση καθήκοντος η πειθαρχικό παράπτωμα να μην συμπληρώνεις κίτρινη κάρτα??

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΙΩΠΑ?????????/

ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΚΟΜΗ.Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966