Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Οι Οικουμενιστές ιεράρχες μας είναι έτοιμοι να πέσουν γονυπετείς και να προσκυνήσουν τον πάπα, ακόμη να φιλήσουν και τα ....



Αρχιεπισκοπή Αθηνών και πάσης Ελλάδος
Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος
Οδ. Αγίας Φιλοθέης 21, Τ.Κ 105 56 Αθήναι

22 Δεκέμβριου 2021

Μακαριότατε, Xαίρετε εν Κυρίω.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Φαρμακίδης, γεννηθείς εν Κωνσταντινούπολη, το 1942, κάτοικος Τορόντο, Καναδά.

Σας γράφω με μεγάλη λύπη και αγανάκτηση, διότι βλέπω την Ορθοδοξία μας να παίρνει ένα πολύ επικίνδυνο κατηφορικό δρόμο προς τον Οικουμενισμό και την αίρεση δίχως επιστροφή.

Πολλά γράφονται και λέγονται καθημερινώς, σχετικά με τον Οικουμενισμό, αλλά οι αρχιερείς μας σε άλλο πλανήτη βρίσκονται. Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός εμπιστεύτηκε την Εκκλησία Του και το ποίμνιό Του στους αρχιερείς μας, αλλά ένα μέρος από αυτούς εισάγουν αιρέσεις στην Εκκλησία Του, και οι υπόλοιποι αδιαφορούν. Αυτοί είναι κόλακες, και δεν είναι άξιοι σεβασμού.

Θα αναφερθώ σε δύο ιεράρχες μας που γνωρίζω, και δυστυχώς και με μεγάλη λύπη πάλι λέγω ότι και οι δυο είναι συμπατριώτες μου, γεννηθήκαμε στην ιδία γη, στη Τουρκία. Τον καιρό που ζουσα στην Κωνσταντινούπολη, η ελπίδα μας από τον Τουρκικό ζυγό ήταν το Πατριαρχείο μας, σήμερα δυστυχώς βλέπω το Πατριαρχείο μας να κατευθύνεται προς την αίρεση του Οικουμενισμού, παπισμού κτλ.

Βλέπουμε σε φωτογραφία τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να παρευρίσκεται με τον παπά σε Ρωμαιοκαθολικό ναό, δίνοντας θεία κοινωνία. Επί την ευκαιρία αυτής της φωτογραφίας, θέλω να σας κάνω την εξής ερώτησιν. Σύντομα έρχεται ο καινούργιος χρόνος η Μεγάλη Τεσσαρακοστή και η εορτή της Ορθοδοξίας, 13 Μαρτίου, τι θα εορτάσουμε, για ποια αίρεση θα ομιλήσετε στον λαόν, την αίρεση του Παπά και του Βαρθολομαίου, θα πείτε ψέματα στον λαόν. Κακήν κακώς, νοθεύεται η πίστις μας.

Από την άλλη πλευρά σχετικά με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, τα μέσα επικοινωνίας γράφουν και γράφουν καθημερινώς, για τα οποία ο Αρχιεπίσκοπος λέγει και εκτελεί, αυτά που διαβάζουμε είναι εξωφρενικά, είναι να τραβά κανείς τα μαλλιά του.

Εγώ δεν θα κατηγορήσω τον Αρχιεπίσκοπο, αλλά σας στέλνω έντυπα του τύπου να κρίνετε εσείς. Ένα δημοσίευμα που συνοδεύει την επιστολή μου γράφει ότι ο Αρχιεπίσκοπος έχει τελέσει Θεία Λειτουργία σε ναό Πεντηκοστιανών. Στο Ιντερνέτ μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα του οικουμενισμού και τη σχέση του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής.

Ένα άλλο δημοσίευμα που επίσης συνοδεύει την επιστολή μου γράφει ότι ο πάπας έχει εγκαινιάσει πάρκο στη Αργεντινή, και έχει βάλει ναούς πολλών θρησκειών, Μωαμεθανοί, μασόνοι ακόμη και ειδωλολατρικό ναό στο ίδιο πάρκο. Φαντασθείτε ότι ακόμη και Ρωμαιοκαθολικοί από τα πέρατα του κόσμου διαμαρτυρηθήκαν για την πράξη του πάπα. Λένε οι Ρωμαιοκαθολικοί, ότι ο πάπας έβαλε το είδωλο Pachmama στον κήπο του Βατικανού, αλλά όπως φαίνεται επίσης και στην φωτογραφία ότι ο πάπας δίνει το είδωλο Pachmama σε ειδωλολάτρες (προφανώς).

Αναρωτιέμαι και λέγω πως είναι δυνατόν, οι Οικουμενιστές ιεράρχες μας να έχουν τόσο μεγάλο ζήλο και φανατισμό προς την ένωση με τους παπικούς, ο πάπας ούτε Χριστιανός μπορεί να ονομαστεί. Έχει μπλέξει με Μωαμεθανούς, με ειδωλολάτρες, Ινδουιστές, και ότι άλλη βρωμιά υπάρχει στην γη, (δείτε την φωτογραφεία) κάποια ημέρα, αυτά όλα θα εισηγηθούν και στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας, μη γένοιτο.

Οι Οικουμενιστές ιεράρχες μας είναι έτοιμοι να πέσουν γονυπετείς και να προσκυνήσουν τον πάπα, ακόμη να φιλήσουν και τα πισινά του.

Αυτά τα ρεζιλίκια που βλέπουμε στον Χριστιανισμό, σε κανένα άλλο θρήσκευμα δεν υπάρχουν, ούτε οι ειδωλολάτρες δεν έχουν τέτοια αίσχη. Λέγω, στους οικουμενιστές, δεν φοβάστε τους ανθρώπους αλλά ούτε και τον Θεόν φοβάστε.

Δυστυχώς ο Ορθόδοξος λαός ουδέποτε ερωτήθηκε εάν θέλει να λάβει μέρος στην βρώμα του οικουμενισμού, είμαι σιγουρότατος ότι ουδείς Ορθόδοξος από τον λαόν, θα δεχθεί να λάβει μέρος σε αυτό το δαιμονισμένο φανατισμό του οικουμενισμού.

Εγώ ο μηδαμινός, εγώ ο τιποτένιος εγώ ο αμαρτωλός, εγώ ο αγγράμματος, εγώ σας λέγω, αρκετά με την κοροΐδα του οικουμενισμού, και σας ζητώ να λάβετε πρωτοβουλία και να πράξετε τα εξής.

α) Να συγκληθεί ιερά σύνοδος, και να καταδικάσει τον οικουμενισμό, και αυτούς που τον προωθούν, να εξαλειφθεί τελείως αυτό το καρκίνωμα από το Σώμα της Εκκλησίας του Χριστού

β) Να αποσυρθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, αυτή η οργάνωση είναι αιρετική, η Ορθόδοξος Εκκλησία δεν έχει καμία δουλειά με τους αιρετικούς. Ο σκοπός της υπάρξεως του Π.Σ.Ε δεν είναι άλλος παρά ο συγκερασμός πολιτισμών θρησκειών και λαών.

γ) Έχω επιβεβαίωση ότι απαγορεύετε στους ορθοδόξους ιερείς να ομιλούν κατά του οικουμενισμού, ορισμένοι ιερείς που τολμήσαν να ομιλήσουν κατά του οικουμενισμού, τους πέταξαν έξω από την Εκκλησία. Να επιτρέψετε στους ορθοδόξους ιερείς, να κηρύττουν κατά του οικουμενισμού. Να ενημερώσετε τον Ορθόδοξον λαόν, τι κομπίνες κρύβονται πίσω από τα παρασκήνια κεκλισμένων των θυρών των διαθρησκευτικών διαλόγων με τους παπικούς.

δ) Να φορέσετε, το αγιασμένο ράσο του 90 χρόνου γέροντα πατήρ Ιωάννου, να βγείτε στον δρόμο και να φωνάξετε όσο δυνατά μπορείτε.

Πάπα, οικουμενιστές είστε αιρετικοί, να μετανοήσετε.

Ειλικρινέστατα.

Πάνος Φαρμακίδης.

Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, γραφείον Αιρέσεων.
Ακτή Θεμιστοκλεους 190, 185 39, Πειραιεύς.

Greek Orthodox Archdiocese of Toronto
86 Overlea Boulevard, Toronto, ON M4H 1C6

Greek Orthodox Archdiocese of America
8 East 79th Street. NewYork, NY 10075

Patristic Nectar Publications
Father Josiah Trenham
4700 Canon Crest drive Ste. B Riverside CA 92507
Rum Patrikligi
Dr. Sadik Ahmet Cad. No. 19 34083 Fatih
Istanbul, Turkey.