Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου για εμβόλια mRNA: «Είναι δρόμος χωρίς επιστροφή – Δεν είναι αναστρέψιμες οι βλάβες»






«Ξαναζούμε το δράμα του ναζιστικού ολοκληρωτισμού»

Οι πολίτες Δυτικής Μακεδονίας, έκαναν συγκέντρωση το μεσημέρι της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης με κεντρικό ομιλητή τον π. Στυλιανό Καρπαθίου.


Στη συγκέντρωση που ξεκίνησε με το Πάτερ ημών, συμμετείχαν και υγειονομικοί της περιοχής που είναι σε αναστολή.

Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου είπε μεταξύ άλλων:

 
 

«Το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει επιστροφή, δεν μπορείς να διορθώσεις

 τις ζημιές στον εγκέφαλο, τον καρδιακό ιστό.


«Αδέρφια μου Μακεδόνες, έρχομαι για δεύτερη φορά στην Κοζάνη ως στρατιώτης να υπηρετήσω την ελευθερία της πατρίδας, γιατί κάποιοι θέλησαν να υπονομεύσουν την ελευθερία αλλά δεν θα τα καταφέρουν γιατί δεν θα τους το επιτρέψουμε».

Σύμφωνα με το prlogos.gr, βασιζόμενος στα δεδομένα ενός επιστήμονα συμπλήρωσε:

«Πριν κάνετε το εμβόλιο στο παιδί σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα γενετικά δεδομένα για αυτό το εμβόλιο. Ένα γονίδιο θα μπει στα κύτταρα, το σώμα θα παράγει τοξικές πρωτεΐνες, που προκαλούν βλάβη στα όργανα και προσβάλουν το αναπαραγωγικό σύστημα και μπορεί να πυροδοτήσει αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα».

«Το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει επιστροφή, δεν μπορείς να διορθώσεις τις ζημιές στον εγκέφαλο, τον καρδιακό ιστό.

Αυτή η τεχνολογία δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς .

Τα παιδιά δεν αποτελούν κίνδυνο αντίθετα με αυτά που μας έλεγαν οι κύριο αυτοί . Η ανοσία τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην σωτηρία τα οικογένειας».

Ο ίδιος μίλησε για ένα βιολογικό υπερόπλο στα χέρια δυναστών, ότι σπάρθηκε ο φόβος του κορωνοϊού με στόχο να καταπατηθούν αξίες, να καταρρεύσουν ιδανικά, όπως είπε.

«Η διχόνοια χωρίζει οικογένειες, καταστρέφει φιλίες, ήρθε για να αποδυναμώσει το ηρωικό στοιχείο τα φυλής μας και το μαρτυρικό ήθος της πίστεώς μας με πανούργες πρακτικές που έστησαν πάνω στην ψυχολογία των μαζών και όχι στην αξία του προσώπου».

«Επαναβιώνουμε το δράμα του ναζιστικού ολοκληρωτισμού» συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Βρισκόμαστε σε αυτή την ιστορική στιγμή για να γίνουμε παράδειγμα, ζητούμε να κυριαρχήσει η λογική και η σωφροσύνη, έχουμε βέβαιη την πληροφορία της συνείδησής μας ότι η ελευθερία βγήκε από των Ελλήνων τα κόκαλα τα ιερά και δεν την διαπραγματευόμαστε.

Μακεδόνες δεν μπορώ να καταλήξω παρά μόνο με τον παιάνα της ζωής: Χριστός Ανέστη»
 




 


ΠΗΓΗ
«Πᾶνος» 
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ: Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου για εμβόλια mRNA: «Είναι δρόμος χωρίς επιστροφή – Δεν είναι αναστρέψιμες οι βλάβες» (ethnegersis.blogspot.com)