Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Διαμαρτυρία στο ΓΣΠ κατά του Πάπα


 
  philenews   

Ομάδα πολιτών που αντιδρούν με την παρουσία του Πάπα στην Κύπρο, πραγματοποίησε το πρωί εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Στάδιο ΓΣΠ, όπου ο Ποντίφικας πραγματοποιίησε Θεία Λειτουργία.

Κρατούσαν ελληνικές σημαίες και πανό με συνθήματα, όπως "PAPA EST PERSONA NON GRATA". Φώναξαν συνθήματα, όπως "Έξω ο Πάπας από την Κύπρο" και "Η Κύπρος είναι ορθόδοξη".

.

.

.

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές της Δημοκρατίας και η Αστυνομία, μετά από πληροφορίες των προηγούμενων ημερών για τη συγκεριμένη διαμαρτυρία. Λήφθηκαν μέτρα ώστε με την παρουσία των διαδηλωτών να μην προκληθούν προβλήματα κατά τη λειτουργία.

.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: LIVE / 2η μέρα της ιστορικής επίσκεψης του Πάπα στην Κύπρο

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, η διαμαρτυρία έγινε "ενάντια στην επίσκεψη του αιρεσιάρχη Πάπα στην Κύπρο", "Η πονηρή και καιροσκοπική περιοδεία του Πάπα, έχει σκοπό να προωθήσει τα παγκόσμια καταστροφικά σχέδια της αντίχριστης Νέας Τάξης Πραγμάτων, τόσο στα εκκλησιαστικά όσο και στα πολιτικά πράγματα και στη μαρτυρική Κύπρο μας. Οφείλουμε όλοι μας, ως ορθόδοξοι Χριστιανοί να διαδηλώσουμε την αντίθεση και τη δυσαρέσκειά μας, ενάντια στην παρουσία του εκπροσώπου και προαγωγού της ΠΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ."

.

.