Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Οργή και αγανάκτηση: Στους δρόμους χιλιάδες διαδηλωτές στις ευρωπαϊκές πόλεις για τα μέτρα COVID (βίντεο)




Από αισθήματα αγανάκτησης και κόπωσης κατακλύζονται οι δρόμοι μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων -πλην της Αθήνας όπου απαγορεύτηκαν οι διαδηλώσεις- λόγω των συνεχώς μέτρων COVID που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής στην Ελλάδα.

Πολίτες διαδήλωσαν κατά των ειδικών μέτρων σε Αυστρία και Ολλανδία, ενώ η Γηραιά Ήπειρος έχει να αντιμετωπίσει και νέα μετάλλαξη την «Όμικρον» η οποία έχει τα χαρακτηριστικά ενός κοινού κρυολογήματος. Παρ΄όλα αυτά οι υστερικές αντιδράσεις από τις κυβερνήσεις συνεχίζονται.

Κανένας δεν έχει, μέχρι στιγμής, καταλήξει από την Omicron, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όμως ο βαθμός μεταδοτικότητας είναι τριπλάσιος σε σχέση με άλλες μεταλλάξεις, όπως αυτή ενός κρυολογήματος.

Οι ηγέτες ξένων χωρών προσπαθούν να ωθήσουν με τη «βία» μεγαλύτερο πληθυσμό στον εμβολιασμό. Στην Αυστρία, όπου έχει επιβληθεί lockdown μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου για τους ανεμβολίαστους, όσοι σπάνε τα μέτρα θα έρχονται αντιμέτωποι με πρόστιμο 500 ευρώ.

Πηγή
«Πᾶνος» 
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ: Οργή και αγανάκτηση: Στους δρόμους χιλιάδες διαδηλωτές στις ευρωπαϊκές πόλεις για τα μέτρα COVID (βίντεο) (ethnegersis.blogspot.com)