Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 Έλληνες ενωμένοι αγωνιστείτε την Ελλάδα μας μη λησμονείτε!

       Προωθήστε


ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ  ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ  ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω τους σημερινούς βολεμένους τυραννίσκους των Ελλήνων, τα τρωκτικά που λυμαίνονται   τον εναπομείναντα πλούτο της Ελλάδος.  Δεν ψηφίζω προδότες.

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω ποτέ όσους συναίνεσαν στην συμφωνία των Πρεσπών, έδωσαν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, όσους ταπεινώνουν την Ελλάδα, την ιστορία της και τον Πολιτισμό της. Και τώρα επιχειρούν να ξεπουλήσουν το Αιγαίο.

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω κόμματα που έχουν μέλη τους Μασόνους, ή μέλη των  στοών Μπίλντεμπεργκ, Ναΐτες, Ρόταρυ, Λάϊονς, Διεθνιστές, αφορισμένους και Σοδομιστές. Επίσης, δεν  Ψηφίζω  ποτέ Μαρξιστές -Ναζιστές - Κομμουνιστές Σοδομιστές-Αναρχικούς, γιατί συναινώ στις προδοσίες τους.

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω  κόμματα  που παίρνουν εντολές από την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π)

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω όσους πολεμούν την Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού και επιβάλλουν πολιτικά παιχνίδια στην προσκυνημένη Ιεραρχία, όπως η αναγνώριση των σχισματικών της Ουκρανίας.

 ΟΧΙ Δεν ψηφίζω όσους συμφώνησαν να κλείσουν τις Εκκλησίες για δύο  χρόνια με αφορμή τον κορωνοϊό.

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω όσους συμφώνησαν με την υποχρεωτικότητα επιβολής των μέτρων εγκλεισμού,  των θανάσιμων Εμβολίων και έθεσαν εκδικητικά  σε αναστολή εργασίας αφήνοντας άμισθους για  δύο χρόνια  7500 χιλιάδες οικογένειες υγειονομικών με πρόφαση τον κορωνοϊό. Και επέβαλλαν πρόστιμα στους μη εμβολιασμένους τα οποία ακόμα ισχύουν και κανείς των ακόμα και σήμερα δεν τα καταργεί.

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω όσους προωθούν τον εκφυλισμό, τον Σοδομισμό, τις εκτρώσεις και διέλυσαν την παιδεία.

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω όσους αφοπλίζουν την χώρα μας και στέλνουν όπλα στην Ουκρανία για να σκοτώνονται αδελφοί Λαοί και υποστηρίζουν τον Ναζιστή Ζελένσκι, στον οποίο  επέτρεψαν μαζί με Ναζί  εκτελεστές της Ελληνικής Μειονότητας των Χριστιανών στην Ουκρανία, να ομιλήσουν στη βουλή των Ελλήνων.

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω αυτούς που κατήργησαν το οκτάωρο, τις αργίες, τα εργασιακά δικαιώματα, επέβαλαν μνημόνια, βαρείς φόρους και οικονομική εξαθλίωση στους Έλληνες και υποθήκευσαν την Χώρα.

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω αυτούς που εκχώρησαν την Εθνική μας κυριαρχία, που δεν προστατεύουν τα σύνορα της χώρας και την εποικίζουν την με λαθροεποικιστές εφαρμόζοντας χθόνια σχέδια αντικατάστασης του πληθυσμού.

ΟΧΙ Δεν ψηφίζω με γνώμονα το "το μη χείρον βέλτιστον"

               Ο Χ Ι   ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ :                Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ και ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της Ν.Τ.Π.

                      Τι θα ψηφίσω;

ΝΑΙ  ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΝΑΙ  Ψηφίζω αυτόν που σέβεται την Ιστορία μας, τον Πολιτισμό μας, τον Έλληνα πολίτη που ποτίζει με τον ιδρώτα του την Ελλάδα, την οποία παραλάβαμε από τους  πρόγονους μας που την υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν για την Ελευθερία της. 

ΝΑΙ στις πολιτικές παρατάξεις  που αγαπούν, ενώνουν και σέβονται  την πατρίδα μας και τα Ιδανικά μας! 

ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ 

 ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Έλληνες ενωμένοι αγωνιστείτε την Ελλάδα μας μη λησμονείτε! 

                                             

   Καθηγητής Γεώργιος Κ. Παπαϊωάννου