Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Όλα τα λουλούδια του Βαρθολομαίου- Ελπιδοφόρου, Άρχοντες δισεκατομμυριούχοι, οφικιάλιοι, μασόνοι, θεραπαινίδες πολυτελείς, μεταμφιεσμένοι κληρικοί, ο πρέσβης των ΛΟΑΤΚΙ και μαφιόζοι σε εντεταλμένη υπηρεσία κατά Πούτιν, βράβευσαν την Γιούλια Ναβάλναγια, χήρα του Αλέξανδρου Ναβάλνι....

Παρούσα ήταν και η Ελισάβετ Προδρόμου του Κολυμπαρίου, η τοποτηρήτρια των ΗΠΑ 

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:
Έλληνες billionaires από όλο τον κόσμο προσγειώθηκαν στην Αθήνα –  η μεγάλη δεξίωση (pics) 
O Father Alex Karloutsos και η Π. Ξανθή

                  

Η Πρώτη Διεθνής Διάσκεψη των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου
250 κραταιοί επιχειρηματίες και επιφανείς προσωπικότητες από όλο τον κόσμο -η παγκόσμια ελίτ, όπως θα λέγαμε- έφτασαν στην Αθήνα συμμετέχοντας στο 4ο συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ο billionaire Τζον Κατσιματίδης, ο πρώην Υπουργός των ΗΠΑ επί Τραμπ Μάικ Πομπέο, ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, ήταν μερικοί από τους συμμετέχοντες
Το βαρύ πυροβολικό του ελληνισμού από όλο τον κόσμο, οι ισχυροί «πρέσβεις» Ορθοδοξίας κατέφθασαν και έμειναν για περίπου μια εβδομάδα στη χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχουν στο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας.
Πρόκειται για billionaires επιχειρηματίες, leaders στον τομέα τους, «ηγέτες» της εκκλησίας και προσωπικότητες της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας που ήρθαν στην Ελλάδα για να αναπτύξουν δράση και πρωτοβουλία. 
 Την ώρα που η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με αυξανόμενο κύμα θρησκευτικών διώξεων, καταπίεσης και βίας, η Πρώτη Διεθνής Διάσκεψη των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου παρέχει τη βάση για συντονισμένη, ουσιαστική και δυναμική δράση σε όλο τον κόσμο για την υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι μια ομάδα προσωπικοτήτων απ’ όλους τους κοινωνικούς χώρους, που εργάζεται αδιάκοπα για την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας για όλους και τη διασφάλιση του μέλλοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου – του ιστορικού πνευματικού κέντρου των 300 και πλέον εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστιανών του κόσμου.

Lear jet, πολυτελείς ή αλεξίσφαιρες λιμουζίνες οδήγησαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους από το Ελ. Βενιζέλος στη Στοά του Αττάλου, την Παλαιά Βουλή, το Μουσείο της Ακρόπολης και το περιστύλιο του Ζαππείου. Ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν ο πρώην Υπουργός εξωτερικών και ισχυρός άνδρα του Τραμπ, Μάικλ Πομπέο, μέχρι ανθρώπους που ορίζουν το μέλλον στις διεθνείς business σαν τον Τζον Κατσιματίδη που έφυγε από την Νίσυρο για να κατακτήσει με τις επιχειρήσεις του θέση στη λίστα Forbes.

Ένα βραβείο με ιδιαίτερη σημασία

Στα πλαίσια του συνεδρίου η ομήγυρη με την σύμφωνη γνώμη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, ανακοίνωσε ότι θα απονείμει το φετινό βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αθηναγόρας» στη Γιούλια Ναβάλναγια, τη χήρα του Αλέξανδρου Ναβάλνι, «μαρτυρικού ήρωα» η οποία έχει πλέον αναλάβει ηγετικό ρόλο της ρωσικής αντιπολίτευσης κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Δυναμική παρουσία στο Συνέδριο είχε ένας άνθρωπος της εκκλησίας με τεράστιο έργο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού σαν τον father Alex Καρλούτσο, ο οποίος διατηρεί φιλία με τον πλανητάρχη Μπάιντεν και τιμάται για όσα έχει προσφέρει στον Ελληνισμό της Αμερικής. Σημαντική παρουσία ήταν και αυτή του Dr. Αντώνιου Λυμπεράκη, διακεκριμένου γιατρού και Εθνικού Διοικητή των Αρχόντων Αμερικής αλλά και του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη.

Ευδιάθετοι ήταν ο Μπιλ Ανθόλις Διευθύνων σύμβουλος του Miller Center στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια-Πρώην Διευθυντής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στον Λευκό Οίκο, ο John Manos Πρόεδρος Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος με έδρα το Σικάγο που διαχειρίζεται εμπορικά ακίνητα και αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης, ο Boris Gurov μεγαλοεπιχειρηματίας στο εισαγωγικό και εξαγωγικό κλάδο με την σύζυγό του Yioulianna και τα δύο τους παιδιά, οι David και Beth Wittig επενδυτές για πολλά χρόνια στην Wall Street στον τομέα του Investment banking, ο διεθνούς φήμης πολιτικός μηχανικός Emmanuel Velivasakis, o Πρώην Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Τheodore Bozonelis, ο NicK Kass Executive Director Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Ομίλου Alexandrion, με ένα από τα μεγαλύτερα αποστακτήρια στη ΝΑ Ευρώπη και θυγατρικές εταιρείες σε τρεις ηπείρους.


Συμμετείχε ακόμη ο Μιχάλης Καρλούτσος, αντιπρόεδρος της Hard Rock International που ηγείται από την πλευρά του Αμερικανικού Ομίλου της επένδυσης του 1.5 δισ. στο Ελληνικό, ο λομπίστας Mike Manatos και ο Πρόεδρος του Ελληνομερικανού Ινστιτούτου Nick Larigakis. Πατριαρχικός εκπρόσωπος ήταν ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.
Η δεξίωση για το closing ceremony δόθηκε την περασμένη Τετάρτη με συντελεστές και καλεσμένους να δίνουν το «παρών» στον χώρο του Περιστυλίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Καλοστημένες ροτόντες στα εθνικά χρώματα του μπλε και του λευκού συνέθεταν το πανηγυρικό φινάλε μια επιτυχημένης διοργάνωσης.


Την βραδιά απόλαυσαν εξάλλου ο γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς με τη σύζυγό του Ελίνα Σμπώκου, ο επιχειρηματίας Γεράσιμος Φωκάς, η Ελληνοαμερικανίδα σεφ Μαρία Λόη, τα αδέλφια Μπορνόζη, η διαφημίστρια Δέσποινα Πορτοκάλη, η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου και άλλοι.

Στην δεξίωση του αποχαιρετισμού προσκεκλημένοι ήταν Έλληνες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Όπως ο Βασίλης Αποστολόπουλος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ο δικηγόρος Πέτρος Μαχάς (που τα τελευταία χρόνια έχει ως μόνιμο τόπο κατοικίας του το Μονακό) καθώς και οι δικηγόροι Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σάκης Κεχαγιόγλου.


Τζον Κατσιματίδης και Μάικ Πομπέο




Νίκος Βερνίκος και Γεράσιμος Φωκάς

Ο Father Alex Karloutsos με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Άντζελα Καραγεώργου, Ντίνος Θεοδωρόπουλος, James Rockas



Μεταξύ των ομιλητών ο Θανάσης Μαρτίνος



James Rockas, Theodore Bozonelis, Anthony J. Limberakis, Mike Pompeo, John Catsimatidis, Margo Catsimatidis, Susan Pompeo

Dr Gregory Papadeas με τη σύζυγό του Stelee και τον γιο τους George και ο Πρέσβης των ΗΠΑ George Tsunis.

George Pantelidis, George Anderson και Demetrios Halakos

Στέργιος Πλησιώτης, Μαρία Λαλαδάκη, Father Alex Karloutsos

Ο Boris Gurov Jr. με την Xanthi Lazarakis


O Father Alex Karloutsos και η Π. Ξανθή

Ο Πρόεδρος των Αρχόντων Αμερικής Dr. Anthony J. Limberakis

Τζον Κατσιματίδης και Μαρία Λεμονιά

Ο Boris Gurov και ο Mike Manatos

Margo Catsimatidis (δεξιά)

Μάικ Πομπέο και Τζον Κατσιματίδης




Η δημοτικότητα του κ. Κατσιματίδη, ο οποίος έφτασε στην πατρίδα μας με το δικό του αεροπλάνο, είναι τέτοια ώστε να διεκδικήσει κατά το παρελθόν ακόμη και τη Δημαρχία της Νέας Υόρκης.

Ο Nick Kass, ο Χρήστος Αναστασιάδης και η σύζυγος του

Lou Katsos, Markos Marinakis, John & Margo Catsimatidis, Ellis Henican, Αναστασία Ζαννή

Boris και Youlianna Gurov, Nick Kass
O Dr Peter Michalos και η μνηστή του


Ο Πατριαρχικός εκπρόσωπος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ στο Δείπνο με το Σάκη Κεχαγιόγλου

Ο Φεδερίκος Λαζαρίδης και η σύζυγος του

Leah Cats και George Orfanakos

Meropi και Michael Neamonitakis

Μιχάλης Καρλούτσος








Ο Alikhan Faysal με το Μιλτιάδη Ζαχαριάδη

Gus Pablecas, Alex Pritsos, Nick Kass, Nawaf Salameh, Mike Pompeo, Anthony J. Limberakis, Theodore Bozonelis, John Catsimatidis

H Χριστίνα Βαγενά με την Αντιγόνη Παπαγγελοπούλου-Κομνιανού











Θανάσης Μαρτίνος, Helen Bozonelis, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Maria Limperakis



ΠΗΓΗ:https://www.newmoney.gr/lemon-social-eye/ellines-billionaires-apo-olo-ton-kosmo-prosgiothikan-stin-athina-apoklistika-i-megali-dexiosi-pics-vid/