Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Υπερβολικοί θάνατοι στην Κύπρο που συνδέονται με ενέσεις Covid — Κυβερνητικά δεδομένα

Υπερβολικοί αριθμοί θανάτων όπως αυτοί έχουν κάνει πολλούς να αποκαλούν τον εμβολιασμό κατά του Covid «θανατηφόρα ένεση».



30 Μαΐου 2024,


Ένα ερευνητικό άρθρο που περιγράφει λεπτομερώς κυβερνητικά δεδομένα από τη μεσογειακή νησιωτική χώρα της Κύπρου, έχει τεκμηριώσει τεράστιες αυξήσεις στους θανάτους ξεκινώντας από την κυκλοφορία του εμβολιασμού κατά του Covid το 2021.

«Μέσα από τη μελέτη μας καταδεικνύουμε μια σημαντική υπερβολική θνησιμότητα από όλες τις αιτίες στον πληθυσμό της Κύπρου, ιδιαίτερα κατά το 2021 και το 2022 ακόμη και μετά την εξαίρεση των θανάτων από τον COVID-19. Αυτή η αυξημένη θνησιμότητα παρατηρείται ιδιαίτερα σε σύγκριση με το πρώτο έτος πανδημίας (2020) και την προ-πανδημική περίοδο. Κατά το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο του 2021, οι συνολικοί θάνατοι αντιπροσώπευαν αύξηση +34,1% και +11,8%, αντίστοιχα, ενώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022, οι συνολικοί θάνατοι ήταν 2365, αύξηση +30,7%», αναφέρει το ερευνητικό άρθρο στο στην ενότητα «Μέθοδοι και ευρήματα».

Το ερευνητικό άρθρο ζητούσε περισσότερη έρευνα για τους θανάτους για να εντοπιστεί η ακριβής φύση και η αιτία τους.

«Τα ευρήματά μας εγείρουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τον πιθανό αντίκτυπο της εκστρατείας εμβολιασμού και άλλες αιτίες στη θνησιμότητα. Μια λεπτομερής έρευνα για την αιτία ενός τόσο σημαντικού υπερβολικού αριθμού θανάτων είναι δικαιολογημένη για να διερευνηθούν οι πιθανοί παράγοντες που οδηγούν σε αυτήν την ανησυχητική και ανεξήγητη αύξηση της θνησιμότητας του πληθυσμού», αναφέρει το ερευνητικό άρθρο στην ενότητα «Συμπέρασμα».

Οι αριθμοί θνησιμότητας που χρησιμοποίησε το ερευνητικό άρθρο προέρχονται από δεδομένα που αναφέρθηκαν από το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) από μια περίοδο επτά ετών μεταξύ 2016 και 2022, καθώς και πληροφορίες που συλλέχθηκαν από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων σε εβδομαδιαία βάση σχετικά με τις δόσεις εμβολιασμού κατά του Covid και τους σχετικούς θανάτους.

Οι ερευνητές είδαν τεράστιες αιχμές στους θανάτους στα τέλη του 2021 και στις αρχές του 2022, τις οποίες χαρακτήρισαν «πρωτοφανείς».


https://www.gavinpublishers.com/article/view/excess-mortality-in-cyprus-during-the-covid-19-epidemic

Οι ερευνητές δημιούργησαν γραφήματα που δείχνουν την αύξηση των υπερβολικών θανάτων, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αυτοί οι θάνατοι ευθυγραμμίζονται με την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του Covid.


https://www.gavinpublishers.com/article/view/excess-mortality-in-cyprus-during-the-covid-19-epidemic

Ενώ η πανδημία του ιού Covid και τα αντίστοιχα πρωτόκολλα δολοφονίας στα νοσοκομεία αύξησαν τους συνολικούς θανάτους το 2020, η τεράστια αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας ξεκίνησε μόνο όταν η θανατηφόρα ένεση άρχισε να εκτοξεύεται στα χέρια των ανθρώπων.

Η Κύπρος δεν είναι η μόνη χώρα ή περιοχή που εμφανίζει υπερβολικούς θανάτους μετά από μαζικό εμβολιασμό με την ουσία που μεταβάλλει τα γονίδια Covid. Το Νότιο Ημισφαίριο , για παράδειγμα, έχει επίσης τεκμηριωθεί ότι βιώνει παρόμοιες τάσεις.

Τα εμβόλια Covid είναι γνωστό ότι  αυξάνουν τη θνησιμότητα  μετά από επαναλαμβανόμενες δόσεις,  αυξάνουν τα ποσοστά λοίμωξης από Covid  , έχουν ως αποτέλεσμα τρελούς και χονδροειδείς  καρκίνους turbo ,  αναπαραγωγική καταστροφή ,  προκαλούν αποβολές ,  παράλυση , αυτοάνοσες διαταραχές  στον θυρεοειδή , καθώς και θανατηφόρους  πονοκεφάλους, επιληπτικές κρίσεις  και  φλεγμονή της καρδιάς.  Εκτός από μια πληθώρα σοβαρών παθήσεων που παρατηρούνται σε  μαζικές πληθυσμιακές μελέτες  και περιέχουν  εκατοντάδες φορές τα επιτρεπόμενα επίπεδα μόλυνσης του DNA  που οδηγεί σε μεταλλαξιογόνες επιδράσεις, καθώς και πιθανή μόνιμη  αλλαγή του DNA  των εμβολιασμένων και των απογόνων τους.

Στις ΗΠΑ το CDC  συνιστά  σε όλους τους Αμερικανούς να λάβουν το εμβόλιο Covid και τα μικρά παιδιά να λαμβάνουν επιπλέον, ενώ ο Καναδάς  συνιστά  άλλο ένα εμβόλιο Covid για έγκυες, ιθαγενείς, «φυλετικές» και «αξίες ισότητας».