Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η σημερινή συγκέντρωσι διαμαρτυρίας στη Ναύπακτο εναντίον του μητροπολίτου κ. Ιεροθέου Βλάχου.




Αυτην την αδελφοτητα εφθονησε ο μητροπολιτης Ναυπακτου και ζητα να την διαλυση.

Παρα το οτι ηταν εργασιμη καθημερινη μερα, πολλοι Ναυπακτιοι μαζευτηκαν μπροστα στη μητροπολι με μαυρες σημαιες στα χερια και διαμαρτυρηθηκαν εναντιον του μητροπολιτου, που αγωνιζεται με νυχια και με δοντια, να διαλυση την μονη της Μεταμορφωσεως.

Οι κατοικοι της Ναυπακτου, ειναι αποφασισμενοι να αντιδρασουν με ολες τις δυναμεις τους στην αποφασι της συνοδου, που παρασυρθηκε απο τον επισκοπο κ. Ιεροθεο, για διαλυσι της Μονης.

Ειναι τοσα πολλα τα προβληματα που δημιουργει στην Ναυπακτο ο ...Ακτιστοφωτισμενος κ. Ιεροθεος, που οι κατοικοι ειναι αποφασιμενοι να τον διωξουν απο την Ναυπακτο.

Αλλωστε στα εσχατα αυτα χρονια που ζουμε, οι επισκοποι που δεν μιμουνται τους Αγιους Πατερες και δεν καταγγελουν τους Αιρεσιαρχες πατριαρχες και αρχιεπισκοπους, που πλημμυρισαν τις εκκλησιες και τα πατριαρχεια, ειναι περιττοι.

Δεν προσφερουν το μειζον ολων, δηλαδη δεν ενδιαφερονται για την περισωσι της Πιστεως των Ορθοδοξων απο τα βεβηλα χερια των Αρχιαιρεσιαρχων Βαρθολομαιου, Ζηζιουλα, Χαρκιανακη, κ.α.,για την οποια ελαβαν εντολη απο τον Κυριο να την διαφυλαξουν αλωβητη και ακεραια, αλλα και εδωσαν ορκους γι αυτην την διαφυλαξι, ενω με την αδιαφορια τους και  με την εσκεμμενη σιωπη τους, καθιστανται επιορκοι.

Δεν τους χρειαζεται λοιπον η Εκκλησια τους φλυαρους και πολυλογαδες επισκοπους που αδιαφορουν για τα Πολυτιμοτατα και για τα Ιεροτατα Ολων, που ειναι η Πιστις των Πατερων μας, η Πιστις των Ορθοδοξων.