Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

H Ελλάδα της παρακμής και της κλεπτοκρατίας

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Φ. 186  http://www.agonas.org

Του Στυλιανού Λαγουρού

ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ και άλυτο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι εσχατολογικό. Πραγματικότητα που δεν υποπτεύεται καν, ούτε δύναται να το προσεγγίσει η παραφροσύνη των εμπλεκομένων ενόχων πολιτικών και συνενόχων πολιτών, ου μην αλλά και οι αδέσποτοι δεσποτάδες...

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, που βιώνει το Έθνος των Ελλήνων σήμερα, συμπυκνώνεται στο γραφικό «τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος». Οι Έλληνες αμαρτήσαμε και αμαρτάνουμε χωρίς να μετανοούμε. Με αυτοκαταστροφική μανία τροχιοδρομούμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπροστά στην γκρεμισμένη γέφυρα του βαράθρου, που είναι γκρεμός και ρέμα (πίσω και μπρός).

ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ εκπληκτική της επικαιρότητας από ευφυή δημοσιογράφο: «Το πολιτικό σύστημα ομοιάζει με γαβάθα γεμάτη από σάπιο κιμά, όπου κυκλοφορούν και σέρνονται σκουλήκια βδελυρά, πράσινα, κόκκινα, γαλάζια και πρασινοκίτρινα. Ένα αηδιαστικό θέαμα που βρωμίζει με την δυσωδία του το ανθρώπινο περιβάλλον...»!!

ΑΞΕΧΑΣΤΗ έχει μείνει, την δεκαετία του ’80, η «εξωσπιτωμένη» πρώην συμβία του Ανδρέα και πρόεδρος του αμερικάνικου «φεμινιστικού κινήματος Ελλάδος» με χιλιάδες ανόητες Ελληνίδες να παρελαύνουν στην Πανεπιστημίου ουρλιάζοντας ότι «τους ανήκουν οι... κοιλιές τους».

ΒΛΑΚΩΔΕΣ θέαμα τότε προοιμιακό, του τί θα επακολουθούσε στο κατόπιν με στόχο συντονισμένων νομοθετημάτων του ΠΑΣΟΚ, να εκπορνευθεί η Ελληνίδα και να διαλυθεί η παραδοσιακή οικογένεια της ελληνικής κοινωνίας. Και το κατόρθωσαν.

ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ κάτι παρόμοιο επιχειρήθηκε και στη Μόσχα. Κάποιες «προοδευτικές» κουκουλοφορούσες φεμινίστριες, εισέβαλαν στον καθεδρικό Ναό του Σωτήρος στη Μόσχα με το συγκρότημα Pussy Riot (στα ελληνικά μεταφράζεται «διαδήλωση γεννητικών οργάνων») (!!) καθύβρισαν τον Πούτιν και τη Ρωσική Εκκλησία προσβάλλοντας το θρησκευτικό αίσθημα των Ρώσων.

ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ότι στην ομόδοξη Ρωσία οι ασεβείς «φεμινίστριες» δικάσθηκαν για χουλιγκανισμό και τρεις εξ αυτών «έφαγαν» δυό χρόνια φυλακή, ενώ εδώ η «Μάργκαρετ» και οι συναγωνίστριες χειροκροτούμενες παραμένουν... και καθοδηγούν έκτοτε επιτυχώς, τον εξολοθρευτή των Ελλήνων υιόν της...

ΑΥΤΟ το παλαιόν λόγιον συμπυκνωμένης λαϊκής σοφίας «το πάθημα μάθημα», δεν έχει εφαρμογή στις χαλεπές και αμετανόητες ημέρες μας. Πολιτικοί, διανοούμενοι, παπάδες γονείς και όσες άλλες κοινωνικές ομάδες, συνεχίζουν απτόητοι να επαναλαμβάνουν λάθη και παθήματα χωρίς καμιά διάθεση να φρονηματισθούν ή εν πάση περιπτώσει να προβληματισθούν για όσα ολέθρια ταλανίζουν την κοινωνία μας.


ΣΑΝ «κομμένη κεφαλή» φωνασκούσε στη ΝΕΤ το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου (ανήμερα της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού) η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. κα Κανέλλη. Η χαρισματική του λόγου φωνακλού, ούρλιαζε ξαναμμένη με αφορμή ένα γκάλοπ που ήθελε τα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» να... ανεβαίνουν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ έκπληξη της Δικαιοσύνης (συνήθως μας απογοητεύει) η γενναία εγκύκλιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Τέντε, που υποχρεώνει τις αρμόδιες αρχές να «προχωρούν στη σύλληψη βουλευτών όταν τελούν αυτόφωρα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος».

ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΙΕΣ εναντίον του Λαού των πολιτικών, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου και όλων των άλλων «μνημονιακών» σαπρόφυτων εκβλαστημάτων της πολιτικής, δεν υπάγονται άραγε στο «αυτόφωρο αδίκημα» διαλύοντας εν ψυχρώ ένα Έθνος και αφαιρώντας με δεσμευτικές συμβάσεις το δικαίωμα να επιβιώσουμε;

ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες δημοσιογράφοι και διανοούμενοι σε άρθρα τους, ομιλίες και ιστοσελίδες, προσπαθούν να τονώσουν το πεσμένο ηθικό των Ελλήνων συμπατριωτών μας από την κατάθλιψη και την ηττοπάθεια, επιστρατεύοντας πολλά ευχολογικά επιχειρήματα...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κακό αλλά θα ήταν αποτελεσματικότερο να επιστρατεύσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να εξολοθρευτούν, να εξαφανιστούν από προσώπου της πολιτικής ζωής, οι πολιτικοί προδότες και οι χρυσοθήρες νταβατζήδες. Όλα αυτά τα ασπόνδυλα τρωκτικά που με επιμονή θράσους εξακολουθούν παρά την εξοντωτική οικονομική κρίση, να υπονομεύουν κάθε προσπάθεια για εξυγίανση και κάθαρση του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που εξακολουθούν να έχουν στα χέρια τους θέσεις κλειδιά, στην διακυβέρνηση της κατεστραμμένης χώρας. Όσο αυτοί παραμένουν αμετακίνητοι υπονομευτές και διαρρήκτες ληστές (νόμιμοι) του δημοσίου κορβανά, η κατάθλιψη, η ηττοπάθεια και οι μακάβριες αυτοκτονίες θα μας αποδεκατίζουν...

ΘΕΕ ΜΟΥ, ποιό είδος «ανθρώπου» αντιπροσωπεύουν οι «Έλληνες» πολιτικοί; Ο αιμοβόρος Σόιμπλε τους έφτυσε διεθνώς αλλά αυτοί νομίζουν ότι «ψιχαλίζει». Καταφέρνουν να δείχνουν τόσο σοβαροί όσο χίλιοι καραγκιόζηδες και άλλα τόσα κολλητήρια για συντροφιά...

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί δεν μπορούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα και γι’ αυτό στείλαμε τοποτηρητές», είπε ο τοκογλύφος νεοναζί, τραπεζίτης της Γερμανίας...(!!) Καλά μας κάνουν, με τέτοιους άσχετους και ανίκανους γίναμε οι διεθνείς μασκαράδες. Και οι ντόπιοι χαχόλοι... εξακολουθούν να τους ψηφίζουν (!!)

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ στρατευμένοι προδότες της πατρίδας από διαφορετικά μετερίζια και αλλότριους σκοπούς η κάθε μια ομάδα, τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση...

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ τους και οι αμαρτωλοί σχεδιασμοί παραμένουν στο απυρόβλητο. Όπου στοχοποιούνται κατορθώνουν να ξεγλιστρούν, γιατί η νομή της εξουσίας, κοντά σαράντα χρόνια, και το φαύλο νομοθετικό έργο, τους έχει εξασφαλίσει εκτός από μαύρη οικονομική ισχύ και ισόβια ατιμωρησία... «νομικά» καταχωρημένη και «νόμιμα» αδιαπέραστη....

ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ γινόμαστε έκπληκτοι αναγνώστες ποικιλώνυμων σκανδάλων, οικονομικών, πολιτικών, κομματικών και θεσμικών, χωρίς ποτέ κάποιος από αυτούς όλους, που καταγράφονται ως «ήρωες», να πηγαίνει φυλακή.

ΤΟ ΑΘΛΙΟ αυτό θέατρο παίζεται πίσω από την πλάτη μας στο παρασκήνιο και κάθε φορά φαντάζει καινούργιο σενάριο, με νέα... στοιχεία για να ζαλίζει το συγχυσμένο πόπολο. Μ’ αυτόν τον «ευφυή» τρόπο οι άθλιες αυτές παραστάσεις επιτυγχάνουν να διαιωνίζεται το «σύστημα της φαυλότητας και της διαφθοράς, χωρίς ντροπή και αισχύνη»(!)

ΟΛΑ ΓΙΝΑΝ βούρκος και μέσα στο σαπισμένο νερό τα σαπρόφυτα της πολιτικής και οι «νταβατζήδες» της αρπαχτής θησαυρίζουν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το ένα σκέλος της προδοσίας. Το άλλο είναι χειρότερο, γιατί υπονομεύει το Έθνος ως οντότητα και ιστορική ύπαρξη: Το καρκίνωμα του μεταναστευτικού ισλαμισμού. Η Παιδεία ως αποτελεσματικό εργαλείο εθνομηδενισμού. Το εκρηκτικό και μη αναστρέψιμο δημογραφικό ως φορέας γενοκτονίας και αφανιστικής γηράνσεως του λαού. Το σκοπιανό ως λεηλασία της Ιστορίας (ακόμη και ο Οθωμανός Ερντογάν διεκδικεί την ιστορία της Ολυμπίας και των ολυμπιακών στην... Τουρκία, εσχάτως δε και τον Όμηρο βαφτίζοντάς τον Τούρκο). Το Θρακικό ως συρρίκνωση εδαφικής ακεραιότητας κ.λπ., κ.λπ. στοιχειοθετούν μια εικόνα εθνικής καταστροφής, την οποία είναι αδύνατον να διαχειρισθεί το υπάρχον σάπιο πολιτικό της μεταπολιτεύσεως σύστημα.

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ερώτημα: Υπάρχουν εθνικές εφεδρείες αδιάφθορων για να ανακόψουν τη βουτιά στην αποχαοποίηση του χάους;

Η ΕΠΙΜΟΝΗ των τροϊκανών να αποδυναμώσουν το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων με εγκληματικές περικοπές των κονδυλίων εξοπλιστικών προγραμμάτων και η επιδίωξη «να ρίξουν το βιοτικό επίπεδο και το ηθικό των στελεχών που υπερασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας» είναι ύποπτη και άκρως επικίνδυνη.

«ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ την εχθρότητα των Τούρκων εναντίον μας» και την στάση των χιλιάδων φανατικών ισλαμιστών που κατέκλυσαν την Ελλάδα και βρίσκονται εδώ δήθεν ως «οικονομικοί» μετανάστες, δεν μπορούμε να δεχθούμε εκπτώσεις στους τομείς Αμύνης και Ασφαλείας. Οι τροϊκανοί είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αποσταθεροποίησης της χώρας, γι’ αυτό και η άθλια επιμονή τους στην απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ και οι «ευχαριστίες» προ ημερών σε συνέδριο του Υπουργού Υγείας, να ευχαριστεί την Τρόικα για τη... βοήθεια που προσφέρουν οι δάνειες δυνάμεις μόνον ως παραφροσύνη και έσχατος ραγιαδισμός ακούστηκε. Με τέτοιους Υπουργούς Σαμαρά τί τους θέλεις τους εχθρούς...;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Η χρήση της «κουκούλας» σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας χαρακτηρίζεται πλέον ως «ιδιώνυμο αδίκημα». Θα τηρηθεί;

ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ των καναλιών, ανθέλληνες και προδότες από κούνια τους, μας ρίχνουν στο κεφάλι τα τούρκικα σήριαλ λες και γίναμε επαρχία της Άγκυρας. Καμιά συνετή δύναμη δεν είναι ικανή να σταματήσει τις τουρκομανείς ελληνομωαμεθανικές ύαινες να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και την εθνική μας συνείδηση; Κλείστε τις τηλεοράσεις τουλάχιστον και διαμαρτυρηθείτε στους ανεγκέφαλους εθνομηδενιστές... Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει, όταν οι γενοκτόνοι μας απειλούν με ό,τι μέσον εχθρικό διαθέτουν.

ΚΑΛΟ!! «Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός όταν ένας Τούρκος αξιωματούχος έρχεται στη Θράκη, είπε ο κ. Αβραμόπουλος. Και στην Κωνσταντινούπολη πάνε Έλληνες αξιωματούχοι χωρίς να προκαλείται θόρυβος...» Ένσταση: «Οι Τούρκοι που έρχονται στη Θράκη επιθεωρούν πληθυσμούς, οι Έλληνες που πάνε στην Πόλη το μόνο που μπορούν να βρουν, να επιθεωρήσουν, είναι τα νεκροταφεία των ομογενών μας...» κ. Αβραμόπουλε. (Εφ. «Δημοκρατία» 21.9.12).

ΑΛΛΑ ΚΑΙ κάτι άλλο. Εκμεταλλευόμενοι οι Τούρκοι το κενό που δημιουργείται από τα λουκέτα που βάζει το Ελληνικό Δημόσιο σε αστυνομικά τμήματα οργανώνουν οι ίδιοι αστυνομία. Προ ήμερών άνδρες της «τουρκικής πολιτοφυλακής GORELI» εμφανίστηκαν έξω από τάγμα Εθνοφυλακής στο χωριό Εχίνος διαπράττοντας το αδίκημα αντιποίησης αρχής χωρίς κανείς από το αθηναϊκό κράτος να... ενοχλείται (!!) Και νάταν μόνο αυτό;

Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΑΝΤΕΝΑ στην πρωινή ενημέρωση 23.6.12 (όταν η Ελλάδα καταρρέει) είχε ολόκληρο... ρεπορτάζ για την ιχθυοθεραπεία. «Πώς εκατοντάδες ψαράκια φροντίζουν το πεντικιούρ σας και κάνουν μασάζ στα πόδια σας». Να πώς αποβλακώνουν τις γυναίκες... μόμολα τα βλακώδη κανάλια.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ... εσκεμμένη περυσινή «ανικανότητα» της κας Μπίντελμπεργκ κατά κόσμον Διαμαντοπούλου, αποδιάλυσης της σχολικής κοινότητας με «φωτοτυπίες» σχολικών βιβλίων, φέτος... διαπιστώθηκαν λάθη στα βιβλία του Δημοτικού που βγάζουν μάτι και αναγκάζουν την τελευταία στιγμή να τα διορθώνουν... Ανίκανοι συγγραφείς, τυχάρπαστοι κομματικοί σκιτζήδες, αναλαμβάνουν να γράψουν εγχειρίδια, για να βγάλουν τα μάτια των παιδιών μας και να απεθνοποιήσουν με κάθε μέσον και παραχάραξη της ιστορίας και της γλώσσας τον μακραίωνο πολιτισμό μας. Αποδοκιμάστε τους όπου τους συναντήσετε.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ και αυτό. Μετά τις έκφυλες παρελάσεις της σεξουαλικής βαρβαρότητας των γκέι στις πόλεις Αθηνών και Θεσσαλονίκης με τις ευλογίες των υπερφίαλων και πολλά δεινά επισωρευσάντων εις τους κατοίκους των Δήμων, κ.κ. Καμίνη και Μπουτάρη, άλλο ένα αποκρουστικό γεγονός έλαβε χώρα στη Σκιάθο, του «Αγίου των Γραμμάτων» Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, το πρώτο διεθνές συνέδριο των γκέι...!! (Ιούλιος 2012).

ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ οι κάτοικοι, απόγονοι του «Χριστού στο Κάστρο», αφού μ’ αυτήν την απρόβλεπτη... ευκαιρία είχαν «τουριστική επισκεψιμότητα» 158% σε πληρότητα στους μπεζαχτάδες τους. Χρήμα ανήθικον, κατάρα και οψώνιον αμαρτίας θανάτου...

ΧΡ. ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ