Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Τυφλέ υποτακτικέ του Βαρθολομαίου κ. Ιωάννη Τασσιά, θα σε κυνηγάνε και τα σκυλιά του Λαγκαδά μαζί με τον συρφετό του φίλου σου Ιγνατίου Λάππα της Λάρισας, κάτω τα χέρια σου από τον γενναίο π. Φώτιο Βεζύνια. Ξέχνα την μετάθεσή σου στο θρόνο της Θεσσαλονίκης που εποφθαλμιάς

Ντροπή! Ο μητροπολίτης Λαγκαδά Ιω. Τασσιάς, με δεσποτοκρατία εκδικείται τον γενναίο  π. Φώτιο Βεζύνια

Παρανομίες του Δεσπότη κ. Ιω. Τασσιά, που κατακουρέλιασε το Ευαγγέλιο, όλους τους Ι. Κανόνες και κάθε έννοια δικαιοσύνης!

θαυμάστε δεσποτικό εκτόπισμα και λειτουργική αισθητική!!!
    "Π.Π.": Οἱ διωγμοὶ σκληραίνουν. Οἱ Οἰκουμενιστὲς τρίζουν τὰ δόντια τους!
    Γιὰ ν’ ἀρέσει στὸ ἀφεντικό του ὁ κ. Τασσιᾶς καὶ γιὰ νὰ μὴ χάσει τὴν μετάθεσή του στὴν μητρ. Θεσσαλονίκης ποὺ ὀρέγεται,  «πέταξε» ἄνευ δίκης τὸν π. Φώτιο ἀπὸ Ναὸ καὶ σπίτι στὸ δρόμο(!), σύμφωνα μὲ τὴ παρακάτω δημοσίευση!
   Αὐτοὶ εἶναι οἱ Οἰκουμενιστὲς Ποιμένες τῆς Πίστεως καὶ τῆς Ἀγάπης τοῦ Ναζωραίου, ὅπως τὸ ἀποδεικνύουν ...στὴν πράξη!


    Προχθές, Κυριακή της Ορθοδοξίας, προστέθηκε στους ιερείς της Θεσσαλονίκης που διέκοψαν το μνημόσυνο του μητροπολίτου κ. Ανθίμου, π. Νικόλαο Μανώλη και π.Θεόδωρο Ζήση, και έτερος παραδοσιακός και αγωνιστής ιερέας ο π. Φώτιος Βεζύνιας της μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης.     Και ενώ γνωρίζουμε ήδη τη δίωξη που ασκήθηκε κατά του π. Νικολάου από την μητρόπολη Θεσσαλονίκης και περιμένουμε να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι με τον π.Θεόδωρο Ζήση (την υπόθεση του οποίου καλύπτουμε με ειδικό ρεπορτάζ), πληροφορηθήκαμε πως ο μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης Τασιάς, ενήργησε άμεσα διώκοντας τον πατέρα Φώτιο. Λάβαμε το εξής μήνυμα από φίλη αναγνώστρια του ιστολογίου μας που επιβεβαιώνει το δικό μας ρεπορτάζ:

        “Kαλημέρα σας,
      Ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Κυριακή της Ορθοδοξίας και ο πατήρ Φώτιος Βεζυνιάς, ιερέας στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Ασκό Λαγκαδά, διέκοψε το μνημόσυνο του Επισκόπου του, κυρίου Τασιά.

    Εχθές ο μητροπολίτης Λαγκαδά έφτασε στον Ασκό και ζήτησε από τον πατήρ Φώτιο να παραδώσει τα κλειδιά της εκκλησίας και του σπιτιού που του είχε παραχωρηθεί, καθώς και να σταματήσει να εξομολογεί και να κοινωνεί. Ο μητροπολίτης έχει ήδη βάλει άλλον ιερέα στο ναό για την τέλεση λειτουργιών!!

Φιλικούς χαιρετισμούς, Σ. Π.”

Ως Ιστολόγιο δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση σε όλους τους διωκόμενους ιερείς για θέματα διακοπής μνημοσύνου και ιδιαίτερα στον από εχθές διωκόμενο π.Φώτιο. Όσο για τους διώκτες θεομάχους δεσποτάδες… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

 http://synaksiorthodoxon.blogspot.gr/2017/03/blog-post_10.html


   Οἱ διωγμοὶ στὴν Ἐκκλησία ἀπὸ τοὺς αἱρετικοὺς ἀρχίζουν νὰ σκληραίνουν. Οἱ πιστοὶ πρέπει νὰ συμπαρασταθοῦμε στοὺς διωκόμενους καὶ νὰ ἀπομακρυνθοῦμε ἀπὸ τοὺς ψευδεπισκόπους καὶ τοὺς κοινωνοῦντας μὲ αὐτούς.