Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Παραβίαση τοῦ ἀβάτου τοῦ Ἁγίου Ὅρους καὶ τῶν Ἱερῶν Μονῶν από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Τί κάνουν οί Άγιορείτες;




Τὸ νομοσχέδιο περὶ «Νομικῆς ἀναγνώρισης τῆς ταυτότητας φύλου» δημιουργεῖ οὐσιαστικὰ τὶς προϋποθέσεις γιὰ τὴν παραβίαση τοῦ ἀβάτου τοῦ Ἁγίου Ὅρους καὶ τῶν Ἱερῶν Μονῶν.

Ἐὰν π.χ. μία γυναίκα θελήσει νὰ εἰσέλθει στὸ Ἅγιον Ὅρος, μπορεῖ πολὺ εὔκολα μὲ μία ἁπλὴ – καὶ ἀργότερα ἀναστρέψιμη – «διόρθωση» φύλου νὰ παραβιάσει αὐτὸν τὸν ὑπερχιλιετὴ ἱερὸ θεσμό τοῦ ἀβάτου.


Είναι δυνατόν;Και όμως!!!!!
Διαβάστε το σχέδιο Νόμου και φρίξτε.
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να  αλλάξει την ταυτότητα του φύλου του με απλή δήλωση και να τροποποιήσει όλα τα υπόλοιπα έγγραφά του (Διαβατήρια,ταυτότητες κλπ με το παλιό του βιολογικό όνομα και φύλο).

Αυτό πλέον γίνεται,σε λίγες ημέρες ΝΟΜΟΣ του Ελληνικού Κράτους.
Θα μπορεί π.χ. εκείνος που αισθάνεται γυναίκα ή εκείνη που αισθάνεται άνδρας να αλλάζει το όνομά του/της,να διορθώνει το φύλο του/της και εάν πρόκειται για γυναίκα που δηλώνει άνδρας, θα εισέρχεται στο Άγιον΄Ορος ...."και με τον Νόμο"!!!!!!


Επίσης,θα προσέρχονται για τέλεση γάμου δύο άτομα του ιδίου βιολογικού φύλου,εκ των οποίων το ένα έκανε αλλαγή ταυτότητας φύλου και ΟΥΔΕΙΣ θα μπορεί να του το αρνηθεί.Αν το κάνει θα πάει κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος
ΌΛΑ αυτά ΚΑΙ με τον Νόμο.Θα ψηφισθεί από ΄Ελληνες Βουλευτές που ΔΗΛΩΝΟΥΝ (αισθάνονται άραγε) ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;
Και η αντίδραση της Ορθοδόξου Εκκλησίας ποία; Αρκεί η σποραδική αντίδραση Χριστιανικών σωματείων και μεμονωμένων ομάδων ή φυσικών προσώπων.
Είναι ενδιαφέρον και η θέση των βουλευτών που  "Δηλώνουν" και υπερασπίζονται τα δίκαι της Εκκλησίας μας και της Ορθοδοξίας μας
 =============================================

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ: ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ


Το βλάσφημο και αισχρό νομοθετικό τερατούργημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Αλλαγή-"διόρθωση" φύλου με μια απλή δήλωση στο δικαστήριο!




Aλλαγή φύλου με μια απλή δήλωση στο δικαστήριο! Αυτό προβλέπει το νέο νομοσχέδιο της .... προοδευτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν με βάση το φυσικό εκ γενετής φύλο κάποιος δείχνει εξωτερικά άνδρας θα μπορεί πλέον να δηλώνει "γυναίκα" ή "κάτι ενδιάμεσο" εφόσον έτσι αισθάνεται και θα έχει δικαίωμα να αλλάζει το όνομά του από αρσενικό σε θηλυκό ή ... "κάτι ενδιάμεσο (;)"! Επίσης μια εκ γενετής γυναίκα με όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά της γυναίκας, εφόσον .... αισθάνεται "άνδρας" ή "κάτι ενδιάμεσο" θα μπορεί να δηλώνει ότι είναι "άνδρας" ή "κάτι ενδιάμεσο" και να προσαρμόζει αντίστοιχα και το ονοματεπώνυμο! Όλα αυτά, έτσι απλά



Γενικότερα, οποιοσδήποτε κρίνει ότι το φύλο με το οποίο γεννήθηκε δεν τον ... εκφράζει και δεν συνάδει με το φύλο το οποίο αισθάνεται εκείνος ότι είναι μπορεί πλέον να ζητά από την Ελληνική Δικαιοσύνη απόφαση με την οποία θα .... "διορθώνεται" το φύλο του! Μόνο οι έγγαμοι δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή σύμφωνα με το νομοσχέδιοάλι καλά, αν και δίδονται και σ' αυτούς κίνητρα να χωρίσουν για να αλλάξουν φύλο!). 



Το πιο τραγικό από όλα όμως είναι ότι η αλλαγή φύλου επιτρέπεται και σε ανήλικους που έχουν κλείσει τα 17 έτη της ηλικίας τους, εφόσον βεβαίως υπάρχει και η συναίνεση των γονέων τους. Τίθεται δηλαδή ελάχιστο όριο ηλικίας τα 17 έτη, διότι οι 17άρηδες - σύμφωνα με την ... "προοδευτική" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - θεωρούνται ... ώριμοι να αποφασίσουν να αλλάξουν φύλο όπως ακριβώς θεωρούνται ώριμοι και να ψηφίζουν!



Το νομοσχέδιο αυτό είναι βέβαιο ότι θα το ψηφίσουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ και η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΚΕ. Ενδεχομένως θα το ψηφίσει και η Ένωση Κεντρώων.



Όλα αυτά δείχνουν πόσο μακρυά από τον Θεό και τον Λόγο του, Ιησού Χριστό, έχει ξεφύγει το ελληνικό (;) πολιτικό σύστημα και πόσο αντίθετα προς το θέλημά Του νομοθετούν όλοι τους. Διότι είναι ύβρις και βλασφημία απέναντι στον Θεό να θεωρεί ο άνθρωπος ότι ήταν λάθος να γεννηθεί άνδρας ή γυναίκα κι ότι αυτός μπορεί να ... διορθώσει αυτό που καθόρισε γι' αυτόν η φύση, με εντολή του Θεού Δημιουργού



Σημειώνεται ότι με το ισχύον σήμερα νομοθετικό καθεστώς, η νομική διαδικασία της "διόρθωσης"-αλλαγής φύλου προϋποθέτει παρακολούθηση από ψυχολόγο και χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου. Τώρα πλέον όλα αυτά καταργούνται και αρκεί μια απλή δήλωση στο αρμόδιο δικαστήριο. Και η όλη διαδικασία θα γίνεται με άκρα μυστικότητα.


Με το νομοσχέδιο, επιτρέπεται, επίσης, η ... νομική επαναφορά στο προηγούμενο φυσικό (εκ γενετής) φύλο με δεύτερη δήλωση διόρθωσης φύλου και με δεύτερη "επανορθωτική" δικαστική απόφασηάλι καλά, διότι έτσι δίδεται ένα περιθώριο μετάνοιας). Από κει και πέρα όμως δεν επιτρέπεται ξανά αλλαγή φύλου