Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Στρατηγός Ειδικών Δυνάμεων, Δρακωνάκης Ιωάννης: Κανείς μας δεν θα υποστείλει την Σημαία, ούτε θα κατεβάσει το Σταυρό




 Στρατηγός Ειδικών Δυνάμεων, Δρακωνάκης Ιωάννης… Με λάθος ανθρώπους τα βάλανε….Κανείς μας δεν θα υποστείλει την Σημαία, ούτε θα κατεβάσει το Σταυρό …. Μπλέξανε
Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος   vafkanast@gmail.com  
Η δυναμική και η διάδοση των νέων για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ όχι μόνο ανεβαίνει κατακόρυφα σαν τον πρασινοσκούφη στις αναρριχήσεις,, αλλά και μετράει παραπάνω μονάδες γιατί ενοχλεί το βρώμικο σύστημα, που βλέπει όχι μόνο να χάνει οπαδούς,,, αλλά ακόμα χειρότερα ότι τους κερδίζει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ με την αξία της,, ενώ οι ίδιοι τους κέρδισαν με ψέματα, υποχθόνιες κινήσεις, πλάνη και απάτη.
Τα λαμόγια που ως βαλτοί δήμιοι, άξιοι μισθού (που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς γιατί είναι όλοι βουτηγμένοι στην αμαρτία και στην απάτη)  που καταστρέφουν κάθε Ελληνική οικογένεια κάθε ελεύθερο επαγγελματία, κάθε συνταξιούχο, και το μέλλον των παιδιών μας με εγγύηση την αιώνια σκλαβιά τους,, απεχθάνεται τους πατριώτες, πόσο μάλλον αυτούς που παράγουν έργο πριν καν αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας

Και όταν εννοούμε παράγουν έργο, δεν εννοούμε ως άμεσο αποτέλεσμα σε κάτι, αλλά με κινήσεις οι οποίες σηματοδοτούν το θάρρος τους για την αποκατάσταση της εγκληματικότητας και της παρανομίας, που κινούν νόμιμα τα γρανάζια για την απόδοση δικαιοσύνης,, και ένα παράδειγμα που αρμόζει γάντι στη περίπτωση της παραγωγής έργου,, είναι και οι 2 μηνύσεις που φάγανε στα μούτρα από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,,, όπως κανείς άλλος δεν τόλμησε να κάνει.
Το να πας κόντρα στο σύστημα, δεν θέλει μόνο εξυπνάδα, διπλωματία και πτυχία,,,, θέλει καρδιά και θάρρος,,, γιατί το σίγουρο είναι πως αν πας κόντρα στο βρωμερό σύστημα,, θα σε τιμωρήσει με τον πιο αισχρό τρόπο,, εδώ όμως με τους ανθρώπους που πάνε να τα βάλουν θα βρουν αντίσταση, τέτοια που συνεχώς θα σκαρφίζονται νέες μεθόδους για να τους πετάξουν από την θέση του αντιπάλου…. Η καρέκλα είναι γλυκιά, και ο φόβος της τιμωρίας για όλα τα εγκλήματα τους, μεγάλος.
Τα αποτελέσματα της δράσης της ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, φύτρωσαν σαν αγγούρια εκεί που ενοχλούνται,,, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι απειλές, οι εκφοβισμοί, και οι βανδαλισμοί,, με το πιο πρόσφατο περιστατικό το σπάσιμο των γραφείων της ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (δείτε εδώ)  αναγράφοντας απειλητικά και υβριστικά μηνύματα και καταστροφή αντικειμένων,,, ενώ μερίμνησαν και για την παραβίαση λογαριασμών στα μέλη της διοικούσας επιτροπής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. !!!!!!!!!!!
O Στρατηγός Δρακωνάκης Ιωάννης (εα Ειδικών Δυνάμεων), από τον λογαριασμό του στο facebook, φρόντισε να απαντήσει με τον πιο σκληρό, αντρίκιο και τελεσίδικο τρόπο σε αυτά τα γεγονότα, στέλνοντας μήνυμα στους αντίχριστους ανθέλληνες και προδότες,,,, πως Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ….