Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Άκου Πάνο Καμμένε, η Έλλάδα και οι Αξίες της δεν παίζονται στην ρουλέτα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ εθνομηδενιστών



                                                                 Του Γεωργίου Δύρα                         
    Σχετικά με:  α)Τὸ Σχέδιο Νόμου περὶ «Νομικῆς ἀναγνώρισης τῆς ταυτότητας φύλου» που  προτίθεσαι να ψηφίσεις.  β)Τον εμπαιγμό που υφίσταται   το πλήρωμα της Ορθοδόξου  Εκκλησίας από την συγκυβέρνησή σας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. γ) Της αλλαγής στο μάθημα των θρησκευτικών για να αλλοτριώσετε τα Ελληνόπουλα.  Και  δ) τα όσα μνημόνια ψήφισες και συνέργησες.
   Άκου Πάνο Καμμένε, η συνεργασία σου ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ πολεμά τις αρχές αυτού του λαού  και την θρησκευτική ελευθέρια των  Ορθοδόξων Χριστιανών την οποία επικαλέστηκες και στεντορείως διατυμπάνιζες ότι θα προασπισθείς  για να κλέψεις την ψήφο του, για να απολαμβάνεις εσύ και οι Ζωράρηδες  με το επαμφοτερίζον  συνονθύλευμα του σχήματός σου, το υπουργιλίκι σου ξεπουλώντας τα πάντα  με τους  κυβερνητικούς «θηλυδρίες και κωλοφωνίους»  του ΣΥΡΙΖΑ.  
Άκου Πάνο Καμμένε, απροκάλυπτα προτάσσεις το προσωπικό –κομματικό σου συμφέρον έναντι των ιδανικών του Γένους των Ελλήνων, όμως  δεν διαλανθάνουν της προσοχής των τα  χθόνια κίνητρα της αλλοτρίωσης.
Άκου Πάνο Καμμένε,  παραπλάνησες μια φορά, αλλά όχι για πάντα, τους Έλληνες υποδυόμενος τον Χριστιανό με την   προεκλογική ψηφοθηρική επίσκεψή σου στο Άγιον Όρος και  στη μονή  Εσφιγμένου για «πνευματικές αναζητήσεις…»  και με Ελληνορθόδοξες κορώνες και θεατρινισμούς.
Άκου Πάνο Καμμένε, αυτούς ο λαός τους αποκαλεί χριστέμπορους  και θεομπαίχτες
Άκου Πάνο Καμμένε, στρινιάζεις και εναγκαλίζεσαι  τον άθεο Τσίπρα και τον συρφετό του ότι «θα πάτε μέχρι τέλους μαζί».  Ο Λαός τον Τσίπρα και το λόμπι  των σοδομιτών που συμπλέεις  …..  τους ξέρει ... Εσένα Πάνο Καμμένε η  μάσκα έπεσε και αποκαλύφθηκες,  ο λαός σε έχει θέσει σε χειρότερη μοίρα  από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και δεν ξεχνά ….και θα σε ξεράσει.
 Αν έχεις να περισώσεις κάτι, φύγε με τους Ζουράρηδες  μαζί σου.
Άκου Πάνο Καμμένε, Αν τελικά σου έχει μείνει  κάτι … κοίτα στην Ιστορία τη θέση των  εφιαλτών και την πόλη των Σοδόμων.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Γεώργιος Δύρας