Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

AHEPA HJ-26 Larissa “P.Baltis”, επισκέφθηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου.

 

Ο ΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ,  ΕΝ ΜΕΣΩ  ΜΕΛΩΝ  ΑΧΕΠΑΝΣ HJ-26 ΜΕ ΤΙΣ  ΚΌΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ   ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΡΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ  ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ  ΚΟΜΙΖΟΝΤΕΣ  ΤΡΟΦΙΜΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ...  !!!  

                                                                       ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:  π. ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ 

     Φιλανθρωπικό έργο της AHEPA στη Λάρισα

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, αντιπροσωπεία του Τμήματος AHEPA HJ-26 Larissa “P.Baltis”, επισκέφθηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Τμήματος HJ-26 Λάρισας, ο Πρόεδρος κ. Φώτιος Σουργκούνης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χρυσοβαλάντης Τέλλιος, ο Γραμματέας κ. Ευθύμιος Παπαμανώλης και τα μέλη κ.κ. Ευρυπίδης Πραντσούδης και Δημήτριος Ψύχος.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο, τόσο της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, όσο και της AHEPA. Ακολούθως παραδόθηκεως δωρεά του Τμήματος, σημαντική ποσότητα τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των συμπολιτών μας,

Η συνεχιζόμενη προσφορά της AHEPA προς το συνάνθρωπο και την πατρίδα έρχεται έτσι, να ενισχύσει  το σημαντικότατο κοινωνικό έργο που επιτελεί διαχρονικά  η εκκλησία μας στην τοπική κοινωνία, με αλληλεγγύη και αίσθημα ευθύνης.