Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΝ ΚΥΠΡΟΥ Φοβερές αποκαλύψεις του εκλεκτού αγωνιστού μητροπολίτου Κιτίου κ. Ανθίμου

"ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ Ο ΟΥ ΜΗ ΦΑΝΕΡΟΝ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ"
  Το ιστολόγιο: ΟΜΟΛΟΓΙΑ τολμα. https://apotixisi.blogspot.com/2019/02/blog-post_77.html 
Φοβερές αποκαλύψεις  του εκλεκτού αγωνιστού μητροπολίτου Κιτίου κ. Ανθίμου 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΝ
Ο μητροπολιτης Κιτιου κ. Ανθιμος ο και συγγραφευς της αυθεντικης βιογραφιας του Μακαριου.

Ποιος ηταν πραγματικα ο Μακαριος; 
Ποια ειναι η αληθεια για τον Μακαριον;
Αναφερομεθα στον τεως αρχιεπισκοπο Κυπρου και ασφαλως εννοουμε τον Μακαριο Μουσκο.
Ο Μακαριος στρογγυλοκαθησε στην καρεκλα του αρχιεπισκοπου Κυπρου και αρνουνταν να παραιτηθη οταν του το ζητησαν οι αρχιερεις της Κυπρου. 
Κληθηκε τρεις φορες απο την Ιερα συνοδο της Εκκλησιας της Κυπρου να υποβαλη την παραιτησιν του. Ομως εκεινος εκωφευσε και αρνηθηκε πεισματικα να το πραξη. Μετα ταυτα συνηλθε η Ιερα Συνοδος και καθηρεσε τον Μακαριον. Και ο διαβοητος Κομμουνιστης Αρχιεπισκοπος, κολυμπωντας μεσα στα πλουτη του καλεσε εξ Αραβιας τον πατριαρχην Αλεξανδρειας και καποιους ευτελεις επισκοπους επισκοπιδια και αφου τους γεμισε απο δωρα και αργυριον και χρυσιον, απητησε απο αυτους να καθαιρεσουν τους ηρωες μητροπολιτες της Κυπρου, Παφου Γενναδιον, Κυρηνειας Κυπριανον και Κιτιου Ανθιμον.
Ο αρχιμανδριτης Επιφανιος Θεοδωροπουλος περιεγραψε γλαφυροτατα την τοτε ολη καταστασι της Εκκλησιας της Κυπρου και κατα πασαν πιθανοτητα να δημοσιευσουμε την Κανονολογικην Μελετην του που αφησε εποχην.
Ο μητροπολιτης Κιτιου Ανθιμος, συνεξοριστος του Μακαριου στις Σεϋχελλες, κατεγραψε σε βιβλιο και σκιαγραφησε, οχι τον ψευτικο αλλα τον πραγματικο Μακαριο.
Απο αυτο το βιβλιο που αποδεικνυει πολλα για τον διαβοητον Μακαριον μεταφερουμε στην ΟΜΟΛΟΓΙΑ μερικες απο τις σελιδες του.
Μην περιμενετε απο κανενα να σας δωση στοιχεια για τον Μακαριον, ή και καποιο αλλο ιστολογιο. Αυτο το τολμα μονο η ΟΜΟΛΟΓΙΑ. https://apotixisi.blogspot.com/2019/02/blog-post_78.html
===================================
 Οι τρεις Κανονικοι μητροπολιται της Κυπρου που καθηρεσαν τον Μακαριο και εν συνεχεια ο πανισχυρος χρυσολατρης Μακαριος παρανομως "καθηρεσε" τους τρεις και τοποθετησε στη θεσι τους νεους "επισκοπους" αμφισβητουμενης Κανονικοτητας. 
 Ετσι δημιουργηθηκε η "εκκλησια της Κυπρου" απο ενα μπασταρδεμενο σωμα αμφιβολου Κανονικοτητος και Νομιμοτητας. 
 ===============================

Τολμησαμε και δημοσιευσαμε ενα σημαντικοτατο κειμενο του μητροπολιτου Κιτιου Ανθιμου του συνεξοριστου του Μακαριου και εγγυτερον παντος αλλου γνωστη της πολιτειας, του χαρακτηρος, της νοοτροπιας και ολης της ζωης του Μακαριου. Καποιοι Κυπριοι ενοχληθηκαν και αντεδρασαν. Εμεις ομως που αγαπουμε την Αληθεια και μονο την Αληθεια δημοσιοποιησαμε αυτα που εγραψε ο ως ανω μητροπολιτης που αποδεικνυονται οτι αποτελουν την φρικτην πραγματικοτητα. Ο ηρωικος αυτος επισκοπος, ο Κιτιου Ανθιμος, τα εγραψε αυτα το 1974 οταν ζουσε ο πανισχυρος Μακαριος και δεν εκρυψε τιποτα. Τελικα τι ηταν ο Μακαριος Μουσκος; Ενας Εωσφοριστης που σηκωνε τα πιατα και τα ποτηρια στον αερα; Που υπνωτισε τον διακονον Ευελθονα; Που εδινε ιδιαιτερη σημασια στον αριθμο 13 και αλλα πολλα που κατεγραψε στο βιβλιο του και τα πληροφορηθηκε ο αμοιρος λαος;
Δυστυχως τετοιοι δεισιδαιμονες ή μαλλον τετοιοι δαιμονικοι ανθρωποι σαν τον Μακαριον Μουσκον διοικουν τους λαους και τα εθνη.
Αλλοιμονον εις τον ανθρωπον, εαν δεν υπηρχε ο Παντοδυναμος Θεος, ο οποιος συντηρει, παρακολουθει και βλεπει σε μια στιγμη τον Συμπαντα Κοσμον και εχει παντοτε τον τελευταιον λογον.  
Δοξα τη Δυναμει Σου Κυριε Δοξα Σοι.
Ο ανεπαναληπτος αρχιμανδριτης Επιφανιος Θεοδωροπουλος συμμετειχε ενεργα στην εκκλησιαστικη καταστασι της Κυπρου και επαιξε σπουδαιον ρολον στην εξελιξι των πραγματων.
Σκοπευουμε στα πραγματα της Κυπρου να δωσουμε καποια συνεχεια μεσα απο τα κειμενα του σοφωτατου και μοναδικου μας πατρος Επιφανιου.
Εκει θα φανη σε ολο της το μεγαλειο η φρικοτοτατη πραγματικοτητα και ο απαραδεκτος ρολος του Μακαριου στα πολιτικα αλλα και στα εκκλησιαστικα ζητηματα της Κυπρου.
H ΑΛΗΘΕΙΑ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ.
μητροπολιτου Κιτιου Ανθιμου.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  1
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 2
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 3




 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 4 
https://www.scribd.com/document/399128364/%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A320190207-17013935#from_embed

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 5 
https://www.scribd.com/document/399239223/%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A320190209-10413270#from_embed