Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Όπου τους βρίσκουν θα τους χλευάζουν! Προσγειώνονται απότομα στην πραγματικότητα οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ


Προσγειώνονται απότομα στην πραγματικότητα οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούσαν ότι η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών θα ξεχνιόταν πολύ γρήγορα και οι συνέπειές της στην κάλπη θα ήταν ασήμαντες. Σιγά σιγά καταλαβαίνουν ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους προθύμους που υπέγραψαν την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. Ο κόσμος, όπου τους βρίσκει, τους αποδοκιμάζει! Θα περάσουν δύσκολες στιγμές στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ειδικά από τη Λάρισα και πάνω. Θα κυκλοφορούν μόνο υπό τον κλοιό των ΜΑΤ και οι πάντες αντιλαμβάνονται ποιο μήνυμα θα στείλουν τέτοιες εικόνες στην κοινή γνώμη.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι όλα εδώ πληρώνονται... Μπορεί κοινοβουλευτικά να βρέθηκαν σχετικά εύκολα οι πρόθυμοι, στην κοινωνία όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτό που έγινε δεν «χωνεύεται» εύκολα.  
Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δεν συγχωρεί κυρίως το γεγονός ότι δεν ρωτήθηκε. Οτι υποτιμήθηκε η βούλησή της. Οτι αποφάσισαν για αυτήν, χωρίς αυτήν! Οπως είχε σημειώσει εγκαίρως η «δημοκρατία», η απάντηση θα δοθεί στην κάλπη. Και θα είναι σκληρή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο πρωθυπουργός υποτίμησαν τις επιπτώσεις της ενδοτικής στάσης τους στο μεγάλο εθνικό θέμα της Μακεδονίας. Επηρεασμένοι από τον στενό περίγυρό τους, πίστεψαν ότι οι αντιστάσεις της κοινωνίας και οι εθνικές ευαισθησίες είχαν εκλείψει. Πόσο λάθος έκαναν... Τώρα, με έκπληξη αντιλαμβάνονται ότι η ψήφος που έδωσαν στις «Πρέσπες» θα τους κυνηγά μια ζωή. Μόλις τώρα άρχισαν να γεύονται τις συνέπειες των πράξεών τους - και να είστε βέβαιοι ότι θα ζήσουμε ακόμα πολλά επεισόδια.
Σαστισμένοι από αυτά που συμβαίνουν, οι συριζαίοι ψάχνουν τρόπο να αντιμετωπίσουν το κύμα της συνεχιζόμενης αποδοκιμασίας εναντίον τους. Η αντίδρασή τους, αναμενόμενη, αν και αστεία: για αυτούς, όλοι είναι φασίστες! Οσοι τους αποδοκιμάζουν είναι χρυσαυγίτες! Αυτό λένε και νομίζουν ότι «καθάρισαν». Αμ, δε! Αυτό το παραμύθι δεν έχει πλέον δράκο και το έχουν καταλάβει άπαντες.
Με τέτοιες πανικόβλητες αντιδράσεις και με αυτά τα σαθρά επιχειρήματα, το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους. Για να αμυνθούν, εξαπολύουν ύβρεις και «ρετσινιές», και τελικά απομονώνονται περισσότερο.
Τρανταχτό παράδειγμα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη (που είναι και δημοσιογράφος, τρομάρα του, και θα έπρεπε να πιάνει τον σφυγμό της κοινωνίας...), ο οποίος αποκάλεσε «φασισταριά» όσους αποδοκίμασαν τον Τζανακόπουλο στην Πιερία και έτρεχε εκ των υστέρων να ανασκευάσει τις χοντράδες που εκστόμισε.
Η αλήθεια είναι μία - και είναι διαχρονική: η Ιστορία τιμωρεί. Ηρθε η ώρα να το αντιληφθούν και στον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνοι τους προκάλεσαν τη δημόσια χλεύη και την πολιτική αποδοκιμασία, με την αλαζονεία και τις εθνομηδενιστικές εμμονές τους.
πηγή