Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Η επιβεβλημένη ανάνηψις των Ελλήνων από την παρακμιακή αποσύνθεση και την μάστιγα της ευήθειας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

Η επιβεβλημένη ανάνηψις των Ελλήνων από την παρακμιακή αποσύνθεση και την μάστιγα της ευήθειας.
Οι πολιτικές εξελίξεις εις την Ελλάδα, βαίνουν ραγδαίως, όμως οι Έλληνες καθίστανται παντελώς αγκυλωμένοι σε παρωχημένες νοοτροπίες και άκαιρες αντιλήψεις ερμηνείας του πολιτικού γίγνεσθαι.
Κάθε έθνος Κράτος διαφυλάττει την ιστορική του συνέχεια καθώς και τα συμφέροντα των πολιτών του, υπέρ της ευημερίας και της προόδου, ενώ οι Έλληνες, αλλοτριωμένοι όντες, απαρτίζουν απλώς μία βοσκηματώδη μάζα, η οποία καθίσταται μυωπικά προσκολλημένη, στα απαρχαιωμένα και ιδεολογικώς αποχρωματισμένα σχήματα, αριστεράς και δεξιάς.
Η νοσηρή εμμονή προς τον ανυπόστατο αριστερισμό και των μπολσεβικισμό, ο οποίος καθίσταται φορέας του εθνομηδενιστικού ιδεολογήματος, ενώ την ίδια ώρα, ενστερνίζεται ευθαρσώς τον εθνικισμό άλλων κρατών ακόμη και παραδοσιακά εχθρικά έθνη κράτη είναι, παροιμιώδης.


Ο, επί μισό περίπου αιώνα, αριστερισμός με την συνέργεια και της Δεξιάς έχουν καλλιεργήσει, ιδίως δια της επισήμου εκπαιδεύσεως προς όλους τους τομείς, τον ανθελληνισμό από τους ίδιους τους Έλληνες, συσκοτίζοντας την αλήθεια και συγχέοντας τις έννοιες, Πατριωτισμός, εθνικισμός και Φασισμός.
Η καλλιέργεια μίσους για την Ελλάδα καθώς και αμφισβήτησης της εθνικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας, υπό ορισμένους κύκλους καθίσταται γνωστή, προτάσσοντας δήθεν την φενάκη της επιστημοσύνης τους.
Είναι πρόδηλο, κατά την γνώμη μου, ότι όποιος συστηματικά και μεθοδευμένα δηλητηριάζει την διανόηση των μαθητών-φοιτητών αλλά και εν γένει της κοινωνίας των πολιτών, με ανθελληνικές σκέψεις, άκρως υποτιμητικές για τον πολιτισμό των Ελλήνων, δια την ιστορία και την γλώσσα, εξυπηρετεί ιδιοτελείς σκοπιμότητες, τελών αναντιρρήτως, σε έμμισθη διατεταγμένη υπηρεσία, υπό των Ιθυνόντων διευθυντηρίων, τα οποία απεργάζονται ασμένως τον κατακερματισμό της Ελλάδας.
Η ως άνω σκέψη προέκυψε εκ του γεγονότος ότι, δεν καθίσταται αντικειμενικά δυνατό να εποικίζεται απροσχημάτιστα η πατρίδα μας, να καταλαμβάνεται από σωρεία ετερόκλητων εθνικοτήτων μετανάστες, τους οποίους τα συστηματικά εξωνημένα μέσα μαζικής ενημερώσεως τους βαπτίζουν, λίαν αυθαιρέτως, κατά παράβαση της οικείας νομοθεσίας και σαφούς διακρίσεως, περί πρόσφυγα και μετανάστη, οι οποίοι προωθούνται προς όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας ανεξάρτητους θύλακες, οι οποίοι θα αποτελέσουν αύριο μεθαύριο, νομοτελειακά θρυαλλίδα αποσταθεροποιήσεως της Ελλάδας, καθώς και γεωγραφικού ακρωτηριασμού, δρομολογώντας ευθέως γεωστρατηγικές εξελίξεις.
Αυτήν τη στιγμή ο αριθμός τους, (νοείται των αλλοδαπών), ανά την Ελλάδα ισοδυναμεί περίπου με τον πληθυσμό της Ελλάδας, την στιγμή την οποία, η Πατρίδα μας), εξαθλιώνεται οικονομικά επί μία δεκαετία, εξαιτίας και συνεπεία, του αδιάκοπου σφυροκοπήματος της οικονομικής μας δήθεν αφαίμαξης, με την εφαρμογή των ιδιαζόντως επαχθών οικονομικών όρων, εν συνδυασμό προς την υφιστάμενη γήρανση του Ελληνικού πληθυσμό ένεκεν ελλείψεως γεννήσεων.
Άρα λοιπόν, από την μία πλευρά έχουμε διαφόρων και πολυποίκιλων εθνοτήτων μετανάστες, ο οποίοι ακροβολίζονται συλλογικά προς όλη την Ελλάδα, υποστηρίζονται οικονομικά με επιδόματα, περίπου προς τον μισθό του μέσου ανειδίκευτου εργάτη, πλην όμως έχουν δωρεάν σίτιση, και προπληρωμένα μισθώματα καθώς και παροχές ύδατος και ηλεκτρισμού.
Η κεκαλυμμένη αυτή κατάληψη της πατρίδας μας από την οιονεί εισβολή ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα, μην όντες διατεθειμένοι να ενσωματωθούν εις την καθημαγμένη Ελλάδα, αντιλαμβάνεσθε ότι νομοτελειακά θα ζητήσουν δικαιώματα και υποχρεώσεις εντός της Ελλάδας.
Οι αρχιτέκτονες του σχεδίου αυτού το οποίο τελεί εν εξελίξει μέσω των επιλήψιμων Δούρειων ίππων του συστήματος οι οποίο οικοδομούν ανά την Ελλάδα την Κερκόπορτα της εθνικής αποδόμησής μας, ενδεχομένως, παρεκτός αν είναι βαθύτερα αίτια, πρεσβεύουν δήθεν την πολυπολιτισμική κοινωνία, η οποία συνιστά μία φενάκη.
Πουθενά εις τον κόσμο δεν υφίσταται απορρόφηση, απλώς υπάρχουν διάφορες παροικίες, όπου η κάθε μία εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εθνότητας της, άρα προϊόντος του χρόνου, οι μετανάστες αυτοί θα έχουν δικαίωμα διοικητικής εκπροσώπησης, δικαιώματα στα σχολεία, να λατρεύουν τον θεό τον οποίο θέλουν, δηλαδή, η Ελλάδα θα καταστεί και θα απορροφηθεί από τα πολυεθνικά στίφη των μεταναστών, μετασχηματιζόμενη σε ένα αμάλγαμα λαών, όπου η γλώσσα, η ιστορία, οι αγώνες των προγόνων μας δια την εθνική ανεξαρτησία θα αποτελούν ένα φολκλόρ.
Ούτως ή άλλως αυτό προπαγανδίζεται σήμερον, άρα μιλούμε δια πόλεμο με ειρηνικά μέσα, δια κατάλυση την εθνικής μας ανεξαρτησίας, δια ολοσχερή εξάλειψη της πολιτισμικής μας ταυτότητας της έννοιας της πατρίδας, καθώς οι αλλοδαποί θα εξομοιώνονται με τους Έλληνες έχοντας και περισσότερα δικαιώματα σε μία χώρα  η οποία δεν τους ανήκει.
Σήμερον, έχει ποινικοποιηθεί ο Πατριωτισμός, το έθνος και η Εκκλησία διώκεται, χάριν του προοδευτισμού και του αριστερισμού και ο κόσμος περί αλλού τυρβάζει, όντας αφιονισμένος εις το παραισθησιόγονο των μαζών, ήτοι το ποδόσφαιρο και στις τηλεοράσεις τουρκικής παραγωγής.
Η ερμηνεία του τι συμβαίνει γύρω μας, γεωστρατηγικά και πολιτικά, απαιτεί προηγουμένως αφύπνιση και ορθά αντανακλαστικά ούτως ώστε να διατηρήσεις αλώβητο τον τρόπο σκέψης και την να κινείσαι προς την σωστή κατεύθυνση, εκπληρώνοντας με αίσθημα ευθύνης επί καθημερινής βάσεως το καθήκον σου.
Η προπαγάνδα του συστήματος καθίσταται ιδιαίτερα ισχυρή και επιχειρεί να σε εξανδραποδίσει και να σε ακρωτηριάσει πνευματικά, μη δίδοντας σου, τα εχέγγυα της εξενάστασης και συνειδησιακής αφυπνίσεως διότι σε θέλει, άθυρμα, ένα υπάκουο γρανάζι το οποίο δεν ταράσσεις τα νερά και δεν υποσκάπτεις τα θεμέλια των σχεδίων τους.
Η επιχειρηματολογία δήθεν του ανθρωπισμού, της φιλαλληλίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, αποτελούν απλώς φράσεις κλισέ, από τους προβατόσχημους λυκοποιμένες, τις οποίες μετέρχονται λίαν σκοπίμως,  προκειμένου να πειθαναγκάσουν τις μάζες, διότι εις την πράξη, ενεργούν ακριβώς προς την αντίθετη κατεύθυνση αυτών των οποίων ρητορεύουν.
Οι Έλληνες είναι πολύ πίσω από άποψη πολιτικής απόψεως διότι αγνοούν θεμελιώδη  πολιτικά γεγονότα και δεν δύνανται να τα ερμηνεύσουν ορθά, διότι αφενός μεν δεν έχουν καλλιεργήσει οξυμμένη κριτική σκέψη και αφετέρου ενημερώνονται από την τηλεόραση η οποία, τους χειραγωγεί και τους διαμορφώνει υποδορίως έναν συγκεκριμένο, πλήρως ελεγχόμενο τρόπο σκέψης, τους αιχμαλωτίζει την νόηση, με αποτέλεσμα να καθίστανται εθισμένοι, προς αυτού του είδους την ενημέρωση.
Κατά συνέπεια η σκέψη τους ακρωτηριάζεται, δεν έχουν την δυνατότητα όξυνση της κριτικής σκέψης ή την δημιουργία ανασύνθεσης των γεγονότων και παραγωγής αμιγώς ιδικών τους συμπερασμάτων, με αποτέλεσμα να θυματοποιούνται και ασυνείδητα να αναπαράγουν στείρα και άκριτα την προπαγάνδα του συστήματος, νομίζοντας ότι έχουν και άποψη περί της πραγματικής ερμηνείας των γεγονότων.
Η αλήθεια είναι ότι βιώνουμε μία πλασματική πραγματικότητα και καλούμαστε να εμβαθύνουμε εις τα γεγονότα, να μελετάμε, να συζητάμε διαλεκτικά, ούτως ώστε να έχουμε την δυνατότητα αντιπαραβολής της ειδήσεως καθώς και περαιτέρω αναλύσεως αυτής καθ’ αυτήν, ούτως ώστε να δυνάμεθα να καταστούμε με αυτοπεποίθηση, εμείς κυρίαρχοι της σκέψεως μας, σφυρηλατώντας ισχυρές αντιστάσεις, υπό άλλοις λόγοις να θωρακισθούμε, δια της συγκροτημένης σκέψεως και αιχμηρής κρίσεως .
Άρα λοιπόν, απαιτείται προσωπική δουλειά του καθενός και εμβάθυνση στην Ορθόδοξη παράδοσή μας,πανθομολογουμένως εις την κιβωτό του Γένους μας, η οποία αποτελεί διαχρονικώς και εκ του μακρόθεν, η αναλλοίωτος πνευματική μας εφεδρεία.
Εν κατακλείδι, ο έλληνας πτωχοποιείται, εξαθλιώνεται, γερνάει, καθίσταται έρμαιο των προπαγανδιστών και στρέφεται κατά του ιδίου του εαυτού του, ήτοι του Ελληνισμού, άνευ λόγου και αιτίας, ως εκ τούτου, φρονώ ότι κινούμαστε πλέον σε σαθρό υπόβαθρο, διότι ο Έλληνας δεν πιστεύει σε τίποτε, δεν έχει όραμα, είναι εγκλωβισμένος στα αριστερά συνθήματα και στα παντοειδή παρά φύση κοινωνικά πρότυπα και κίβδηλα ιδεώδη, που το ίδιο το σύστημα τον ωθεί ακριβώς δια να τον αποπροσανατολίσει.
Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν. 
πηγή