Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Καραϊσκάκης Γεώργιος: Ώρέ ‘Έλληνεεεεεεεες με την Αλεκτρυόνα θα τιμήσετε τη Θυσία και τους Αγώνες μας για την Λευτεριά σας ;;; Και σεις μεγαλοπαπάδες προσκυνημένοι, στην ποδιά της Σαλώμης και της εξουσίας γιατί δεν σέβεστε τα γένια σας μωρέ;;;

SOS! SOS! SOS! Να διαβασθεί απ' όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ προωθήστετο
Δεν βρέθηκε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ  ΜΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ;

Τα κέρινα ομοιώματα, τα ζόμπι της μεταπολίτευσης, ασχολούνται μόνο με το πώς θα μοιράσουν τις τελευταίες σάρκες από το ψοφίμι της οικονομίας


Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στριφογύριζε όλη τη νύχτα στο μυαλό μου. 
Ήρθε μετά τα μεσάνυχτα μαζί με τον Παπαφλέσσα, τον Καραϊσκάκη και τον Ανδρούτσο. Είδα ξαφνικά το γέρο από πάνω μου. 
Αυτό το πράγμα θα μας γιορτάσει μου είπε;
 Αυτή ανέλαβε την επέτειο των 200 ετών από την παλιγγενεσία; 
Δεν βρήκατε κάποιον Έλληνα, κάποιον καθηγητή, κάποιον διανοούμενο που να πιστεύει στην Ελλάδα και να είναι πιο κοντά στο λαό; 
Ήταν ανάγκη να βρείτε μια φτιασιδωμένη κυρία, που είναι αμφίβολο αν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πώς υψώθηκε η σημαία στην Αγία Λαύρα;
Οι ήρωες του 1821 είναι ανάστατοι. Όσοι αγωνίστηκαν και πέθαναν για την πατρίδα. Δεν περίμενα μου είπε ο Καραϊσκάκης να βρείτε πάλι τους προύχοντες της ολιγαρχίας για να γιορτάσετε τις μάχες που δώσαμε για την ανεξαρτησία τούτης της ιερής γης. Όλοι μαζί ήρθαν στον ύπνο μου.
Κάποια στιγμή ο Θεόδωρος άρχισε να γελάει δυνατά. Όλα τα έχω υπομείνει μου είπε, ακόμη και το εδώλιο, ακόμη και τη φυλακή. Προύχοντες, αχάριστους, βούλιμους, διαπλεκόμενους και προδότες.

 Δεν περίμενα να βρείτε τον Τερτσέτη στην εποχή σας για να συντονίσει τον εορτασμό των 200 ετών από την Ανεξαρτησία. Αλλά να βάλετε και την πλέον ιδανική εκπρόσωπο της πλουτοκρατίας και του όπου φυσάει ο άνεμος δεν το περίμενα. Νισάφι πια! Είστε άξιοι της μοίρας σας.


Η Ελλάδα των Εφιαλτών του μνημονίου συγκεντρώθηκε χθες στην αίθουσα Γερουσίας στη βουλή για να δώσει διακομματική έγκριση στην κα Γιάννα Αγγελοπούλου. Αυτός ο τόπος δεν αλλάζει. Δεν μπορεί να αλλάξει σελίδα. Είναι καταραμένος και διαλύεται από τους ίδιους ανθρώπους που μας οδήγησαν στο μνημόνιο, στην αποσταθεροποίηση, στην ηθική αδυναμία και στον προθάλαμο αλλαγής της Λωζάνης.

Γελάνε οι ήρωες του 21. 
Γελάνε και κλαίνε μαζί όσοι έδωσαν τη ζωή τους για αυτή την πατρίδα. Όσοι ανιδιοτελώς έζησαν και έδωσαν το αίμα, ότι είχαν και δεν είχαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

Όσοι είπαν ΟΧΙ σε δυνάμεις κατοχής. Σε Τούρκους, Γερμανούς κατακτητές, φασίστες και ναζί.


Ουδείς περίμενε ότι το ελληνικό έθνος θα επιλέξει μια γηραιά κυρία που εκφράζει τη σάπια ολιγαρχία του τόπου, τη διαπλοκή και την πικρή εικόνα της αλόγιστης σπατάλης στους Ολυμπιακούς του 2004, για να γιορτάσει η Ελλάδα τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 21. 

 Η αίθουσα της γερουσίας του κοινοβουλίου έμοιαζε χθες με αίθουσα του μουσείου της Madame Tussauds. Οι περισσότεροι ήταν κέρινα ομοιώματα, χλωμές μορφές και γκραβούρες μιας εποχής καταστροφικής και παρακμιακής για την πατρίδα.
Όλα τα ΝΑΙ του μνημονίου, όλες οι απευθείας αναθέσεις στους Μπομπολαίους, στους Λαμπρακαίους και στους Βαγγελοδημήτρηδες ήταν ΕΚΕΙ.

Όλα τα ζόμπι που έφεραν το μνημόνιο, που εγκατέστησαν τη γερμανική κατοχή, το ΔΝΤ στην Ελλάδα και επέτρεψαν στην Τουρκία του Ερντογάν να βάλει και τα δύο πόδια στο Αιγαίο. Όλα αυτά τα κέρινα ομοιώματα ήταν εκεί. Πιο πονηρός και δόλιος από όλους, ο άνθρωπος που παρουσίασε η Γιάννα στο ίδρυμα Κλίντον και στους Open Society. Ο Τσίπρας δεν πήγε και έστειλε στη θέση του την Όλγα Γεροβασίλη.

Στις πρώτες καρέκλες ο κίτρινος αρχιερέας της διαπλοκής, ο Σημίτης, ο Πικραμμένος, όλα τα κολλητάρια των Γερμανών. 
Ο αδελφός του αρχηγού της μυστικής υπηρεσίας των Γερμανών και ο γιος ενός από τους πλέον κολλητούς των Ναζί. 
Ο διανεμητής του κατοχικού τύπου. Αυτή δεν είναι προετοιμασία για εορτασμό των 200 ετών από την παλιγγενεσία. 

Ήταν πραγματικό μνημόσυνο στη χώρα που δολοφόνησαν.

Σε μια πτωχευμένη χώρα κάλεσαν μια πολυσυζητημένη κυρία της διεθνούς υψηλής κοινωνίας, ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο που κατηγορήθηκε για σπατάλες στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό με τη σειρά του κατηγόρησε τους πολιτικούς, να χειριστεί ξανά στα μάτια ενός χρεοκοπημένου λαού τη φιέστα των 200 ετών. 

Πραγματικά μας απογοήτευσε ο Μητσοτάκης με αυτή την επιλογή του και έδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν μπορεί να είναι λαϊκός ηγέτης αλλά μόνο εκπρόσωπος της υπερ-πλουτοκρατίας του τόπου.

Η πτωχευμένη Ελλάδα αντίκρισε πάλι μια μάζωξη όλων εκείνων που έφαγαν με χρυσά κουτάλια από τους Ολυμπιακούς, όλων εκείνων που κατηγορήθηκαν για τα C4I, όλων εκείνων που έδωσαν ένα σπρώξιμο για να μπει η πατρίδα ακόμα πιο βαθιά στην παγίδα του μνημονίου.
 Η εμφάνιση της κυρίας Αγγελοπούλου συζητείται και σχολιάζεται ποικιλότροπα σήμερα στο διαδίκτυο.
 Πραγματικό ζόμπι, εμφανίστηκε εκεί μπροστά στους πολιτικούς, ενώ βουίζει ολόκληρο το διαδίκτυο και ο τύπος στην Ελλάδα για τους Open Society και όλους τους εθνομηδενιστές και Σορίτες που διάλεξε για να γιορτάσει την ανεξαρτησία μιας χώρας, την οποία πολλοί από αυτούς μισούν!

Όπως σημειώνει μερίδα του Τύπου σήμερα, η κα Αγγελοπούλου προκάλεσε με την εμφάνισή της ανατριχίλα στο πανελλήνιο.

Ο Μητσοτάκης χθες στην ομιλία του και μετά την επάνοδό του από το Πεκίνο μίλησε κινέζικα και προκάλεσε μειδιάματα. 
Αλλά δεν ήταν ο μόνος.
 Ήταν πραγματικά οξύμωρο, αντιφατικό και τραγελαφικό να βλέπεις αυτούς που μας οδήγησαν στον οικονομικό αφανισμό, στην ισοπέδωση της οικονομίας, στη μετανάστευση όλων των νέων και τώρα μας οδηγούν στην αλλαγή πληθυσμού, να μιλάνε για πατριωτισμό, για επανάσταση του 21 και για εθνική κυριαρχία. Ακούστηκαν και μεγάλες αρλούμπες, όπως η επαναγνωριμία με το συλλογικό μας εαυτό και η ανέγερση πεπτοκότος έθνους.

Ο πρωθυπουργός μου θύμισε λίγο Τσίπρα, χωρίς να χρησιμοποιήσει τα γνωστά επιχειρήματα περί αποδράσεως. 
Αλλά και η Γιάννα Αγγελοπούλου, το έβγαλε το Δασκαλάκη, δεν παίζει πια πουθενά! 
Το Αγγελοπούλου χρησιμοποιείται πλέον erga omnes.
Ειλικρινά όταν άκουσα ότι οι ορίζοντες χτυπούν τις πόρτες μας και είδα τη Γιάννα, σκέφτηκα σκηνές από το ντεντ γουόκινγκ, το λετζεντ και από το συνέντευξη με ένα βρυκόλακα.

Η χώρα διαλύεται. Αποσυντίθεται. 
Ο ίδιος θίασος, οι ίδιοι δράστες, οι ίδιοι υπεύθυνοι που την έφεραν ως εδώ, κρατάνε σταθερά το τιμόνι με κατεύθυνση τα χειρότερα βράχια. Τη μεγαλύτερη ρουφήχτρα.
Ενώ Γαλλία και Γερμανία παίρνουν αυστηρότερα μέτρα για τους μετανάστες, ενώ ο Ερντογάν απειλεί να στείλει εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ευρώπη, δηλαδή σε εμάς, εδώ τα κέρινα ομοιώματα, τα ζόμπι της μεταπολίτευσης, ασχολούνται μόνο πως θα μοιράσουν τις τελευταίες σάρκες από το ψοφίμι της οικονομίας. Είναι οι μοιραίοι, όπως θα τους περιγράψει αργότερα ο ιστορικός του μέλλοντος. Είναι οι άβουλοι. Είναι αυτοί που τρέφονται από το αίμα των πολλών και ζουν από τη λάμψη των διασήμων που μοιράζονται μεταξύ τους.


Όλοι μαζί έχουν επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος για μια τελευταία παράσταση. 
Η κα Αγγελοπούλου θα συντονίσει την επέτειο των 200 ετών μαζί με εθνομηδενιστές και με ύμνους για την πολυπολιτισμικότητα.

Να σημειώσουμε ότι απόντες από την εκδήλωση ήταν οι Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας. Μην ξεχάσουν να παίξουν και το ντοκιμαντέρ για το πόσο καλά ζούσαμε επί Τουρκοκρατίας και με πόση ικανοποίηση δίναμε τις κόρες μας στους Τούρκους.

Πιο γελοία κατάσταση δεν θα μπορούσε να βρει ο Μητσοτάκης.

Γ. Τράγκας