Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Ερώτηση προς Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία μηδέ των Ιερών Μονών εξαιρουμένων

Η σιωπή των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ.
Στις τεχνικές χειραγώγησης των μαζών υπάρχει μία που ονομάζεται «στρατηγική του αντιπερισπασμού»
Ερώτηση προς Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία
.Επειδή έφτασε ο κόμπος στο χτένι και η φωτιά μπήκε μέσα στο σπίτι μας, οφείλουμε να κάνουμε μία και μοναδική ερώτηση.
Γιατί η πλειονότητα των Ορθοδόξων Χριστιανικών Σωματείων, ως Ορθόδοξα που ονομάζονται, δεν ασχολούνται ποτέ με θέματα που θίγουν άμεσα την Ορθόδοξη Πίστη μας; Η απάντηση «έτσι γράφει το καταστατικό του Σωματείου μας» είναι αστεία και ανεπαρκής.
Στις τεχνικές χειραγώγησης των μαζών, υπάρχει μία που ονομάζεται «στρατηγική του αντιπερισπασμού». Σκοπός της στρατηγικής αυτής είναι να τραβήξει την προσοχή της μάζας από τα σημαντικά θέματα σε ήσσονος σημασίας θέματα. Στην Ελλάδα η συντριπτική πλειονότητα των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων ασχολείται μεν με σημαντικά θέματα, αλλά κάποια άλλα θέματα υψίστης σημασίας είναι εντελώς απαγορευμένα. Μάλιστα τελευταία παρατηρείται και ένας εναγκαλισμός με την εκκοσμίκευση και με νεοταξικές ιδέες.
Φτάσαμε στο σημείο, μετά την ψευδοσύνοδο της Κρήτης, να ετοιμάζονται για απόβαση οι σχισματικοί στα ιερά μας προσκυνήματα και η σιωπή των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ. Παραμονές της καθόδου των βαρβάρων και η σημερινή εικόνα έχει ως εξής: Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών έβγαλαν Δελτίο Τύπου για το πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής σε μικρά παιδιά «Φρίξος» και το «Ενορία εν Δράσει» έκανε αφιέρωμα στο ρεμπέτικο!
Αγαπητοί καλοπροαίρετοι (και μη) προβληματιστείτε. Δεν μπορεί ένας ολόκληρος λαός να έχει παραλύσει έτσι.
Η περίοδος χάριτος τελειώνει.
Φαίη.
https://tasthyras.wordpress.com/2019/11/05