Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Το ερώτημα που παραμένει είναι γιατί ο Λιγνάδης θεώρησε κατάλληλη την εποχή να αναρριχηθεί στην κορυφή και πως βρήκε πόρτες ανοιχτές ακόμα και στο προεδρικό μέγαρο.

https://ntaskaspress.gr/lignadis-seksoualiki-parenoxlisi-ert-kammenos-markoulakis/

 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

.......Το ερώτημα που παραμένει είναι γιατί ο Λιγνάδης θεώρησε κατάλληλη την εποχή να αναρριχηθεί στην κορυφή και πως βρήκε πόρτες ανοιχτές ακόμα και στο προεδρικό μέγαρο.

Θα περίμενε κανείς ότι εκεί θα υπήρχε μια “γάτα” να δώσει σχετικές πληροφορίες στην πρώην δικαστίνα που διορίστηκε (εξελέγη κομματικά ντεεε…)κατευθείαν απο το Ανωτατο δικαστήριο ως πρόεδρος. Αντί της “γάτας” που θα περιμέναμε η προεδρίνα έχει πραγματική γάτα και την ..απαίδευτη έμπνευση να επιδείξει τα φιλοζωϊκά της αισθήματα με τον τρόπο που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Θυμίζουμε ότι το πρόβλημα των εκ-βιασμών γυναικών και ανηλίκων απο εξουσιαστές είναι τόσο σοβαρό όσο δείχνει η εμπλοκή τεραστίων ονομάτων διεθνώς. Εως τον πρίγκηπα της Αγγλίας,έως τον θάνατο εκείνου του Επστάϊν,τον οποίον ίσως έφαγαν οι φιλίες και τα μυστικά για τους ηγέτες ,με τους οποίους έκανε παρέα ακόμα και δημόσια…Ο γυιός του Γούντι Αλλεν,ο  Ρόναν πήρε μεν το Πούλιτζερ δημοσιογραφίας, γιατί ξεκίνησε τις αποκαλύψεις αυτές,αλλά μέχρι τότε τα ΜΜΕ και οι πολιτικές ηγεσίες τον έθαβαν με κάθε τρόπο…

Αυτή η προσπάθεια “θαψίματος” βρίσκεται σε εξέλιξη ήδη και δεν θεωρούμε τυχαία και αφελή τη στάση του ζωγράφου Τσόκλη (φωτογραφια κάτω με την προεδρίνα),του οποίου η θυγατέρα έκανε ρεπορτάζ-ταξίδια σε όλο τον κόσμο και με κρατικά έξοδα και εκπομπές στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων  έλαβε και μαθήματα …μασάζ σε μια αφρικανική χώρα μπροστά στις κάμερες…

O γνωστός ηθοποιός Αλεξ.Μπουρδούμης με δημόσια παρέμβασή του κατήγγειλε τη συγκάλυψη αναφερόμενος στις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες αυτών των εγκλημάτων ΚΑΙ ατην Ελλάδα.Δήλωσε:

«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες. Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη»

Ασχετο με τις αδιάφορες και άχρηστες εκπομπές της Μ.Τσόκλη:Αν μπει εισαγγελέας στην ΕΡΤ θα έχει δουλειά για …20 χρόνια!Και για τεράστια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ σκάνδαλα και για εκ-βιασμούς!..

 https://ntaskaspress.gr/lignadis-seksoualiki-parenoxlisi-ert-kammenos-markoulakis/

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ