Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΘΑΥΜΑΣΙΑ Έκθεση Φωτογραφίας 1821 του ΗΛΙΑ ΠΕΡΓΑΝΤΗ βίντεο

 4 χρόνια δουλειάς, χιλιάδες φωτογραφίες, χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλη την Ελλάδα, εκατοντάδες ανθρώπων που φωτογραφήθηκαν που δεν τους γνώριζα και πλέον είναι όλοι φίλοι... Όλα αυτά σε ένα βίντεο με μερικές από αυτές τις φωτογραφικές στιγμές, ως φόρο τιμής προς την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Και συνεχίζουμε!

Έκθεση Φωτογραφίας 1821 ΗΛΙΑ ΠΕΡΓΑΝΤΗ

https://www.youtube.com/watch?v=upBFyyXoVio&t=300s

ΣΧΟΛΙΑ


ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ

Ειναι ολες αριστουργηματικές... Θα τους ονόμαζα ζωντανούς πινακες αγαπητε μου Ηλια. Θερμα συγχαρητηρια. Ειναι ενα εξαιρετικο αφιερωμα στην Εθνικη μας επετειο. 

Σε ευχαριστουμε γιατι εχουμε πλεον συγχρονο υλικο να δειξουμε στα μικρα παιδια μας, ωστε να μαθουν για τους προγονους τους.. Για τους ανθρωπους που μας ελευθερωσαν...

  Ολα σου τα εργα ειναι καταπληκτικα και μοναδικα και αξιζουν να τα απολαυσουν τις ημερες αυτες τις ιστορικές ολα τα ελληνοπουλα αλλα και ολοι οι Ελληνες.


======================

Ειρηνικός Αντιδραστήρας  Κύριε Περγαντή, λένε πως τα μάτια φανερώνουν την ψυχή ενός ανθρώπου κι εμεις μέσα από τη ματιά σας βλέπουμε την ψυχή σας να μοχθεί άγια, σεβαστικά και σιωπηλά για την άρση της λήθης.. ζωντανεύοντας την Αλήθεια αυτού του τόπου που κάποτε έγραφε ιστορία με το αίμα ανθρώπων γιατί στις φλέβες τους κυλούσε το Αίμα του Χριστού. Κάποτε η Ελλάδα βίωσε το μαρτύριο του αίματος, σήμερα ζει αυτό της συνειδήσεως. Δεν ξεχνάμε. Ευχαριστούμε για αυτό το ταξίδι αστραπή στα ένδοξα χρόνια του πόνου που γέννησαν την Ελπίδα της Ελευθερίας.  

=========================================

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνατε! Το μέλλον του έθνους μας καθορίζεται από την μνημόνευση των προηγουμένων γενεών και την συνέχιση στο βίωμα της Ορθοδόξου πίστεως και πατροπαράδοτης παράδοσης. 

Τέτοιες προσπάθειες που αναδεικνύουν την Πίστη και Παράδοση μας θα πρέπει να στηρίζονται ώστε να διδάσκουν και τις νέες γενεές.