Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Θύελλα για τον ενδοτισμό του Βερέμη!


Έχασε την ψυχραιμία του ο αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και βρίζει τώρα θεούς και δαίμονες

Έχασε την ψυχραιμία του ο αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και βρίζει τώρα θεούς και δαίμονες
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ Στους συνέσμους:

Βρίζει… θεούς και δαίμονες ο αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Βερέμης, χάνοντας την ψυχραιμία του έπειτα από την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη που έκανε η «δημοκρατία» το Σάββατο. Η εφημερίδα μας «χάλασε» το αφήγημα που προσπαθεί εντέχνως να χτίσει το τελευταίο διάστημα το γνωστό εθνομηδενιστικό ινστιτούτο, υποστηρίζοντας (ακόμα και με επίσημες ανακοινώσεις) ότι το έχουμε παρεξηγήσει… Ειδικά τώρα, που μέλη του βρίσκονται εντός του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ πολλά φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης προπαγανδίζουν απροκάλυπτα υπέρ των θέσεών του.

Η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» με τις αδιανόητες δηλώσεις Βερέμη περί κατάληψης του Καστελόριζου από τους Τούρκους ξεσκέπασε τους πραγματικούς σκοπούς του ΕΛΙΑΜΕΠ. Από τη μια, ζητούν διάλογο και υποχωρήσεις και, από την άλλη, θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να μας επιτεθεί η Τουρκία! Άρα, απαιτούν συνεννόηση με τον εν αναμονή εισβολέα!


Ο κ. Βερέμης στις δηλώσεις του θεώρησε δεδομένο ότι το νησί θα χαθεί και όσοι Έλληνες γλιτώσουν θα οδηγηθούν σε τουρκικά στρατόπεδα συγκέντρωσης! Τέτοιο… εθνικό φρόνημα, που ούτε καν του περνά από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να υπερασπιστεί τα εδάφη της…

Ο κ. Βερέμης, έπειτα από την αποκάλυψη της εφημερίδας μας, οργίστηκε τόσο, που εξετράπη. Σε δημοσιογράφους που τον καλούσαν ζητώντας του εξηγήσεις έβριζε με χυδαίο τρόπο τόσο τη «δημοκρατία» όσο και τον εκδότη και τους δημοσιογράφους της.

Με εκφράσεις χαμαιτυπείου, πρωτοφανείς για καθηγητή πανεπιστημίου που παριστάνει τον… σοβαρό και τον νηφάλιο, προσπαθούσε ανεπιτυχώς να αμυνθεί. Ενας από αυτούς που του τηλεφώνησαν ήταν και ο γνωστός δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος, παρουσιαστής της εκπομπής «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» στη Βεργίνα Τηλεόραση. Ο κ. Βερέμης, αφού έβρισε τη «δημοκρατία», τελικά έβρισε και τον ίδιο τον κ. Καλόγηρο με απρεπέστατες εκφράσεις, χωρίς όμως να διαψεύσει ούτε λέξη από το δημοσίευμα.

Σήμερα το βράδυ, στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου, θα μεταδοθεί ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα των ύβρεων του κ. Βερέμη για να αντιληφθεί και ο ελληνικός λαός το ποιόν αυτών που παριστάνουν τους τιμητές και τους «σοφούς». Μην το χάσετε!

Την ίδια ώρα, άλλο ένα εξέχον στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ, ο καθηγητής Παναγιώτης Ιωακειμίδης (μόνιμος αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα»), δήλωσε ότι η προσπάθεια της Ελλάδας να αποκλείσει την Τουρκία από την ανατολική Ευρώπη απειλεί τη σταθερότητα της περιοχής! Οπως ήταν φυσικό, αυτή η δήλωση έγινε μεγάλο θέμα στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», η οποία αποθέωσε τον κ. καθηγητή… Και εις ανώτερα…

Θύελλα για τον ενδοτισμό του Βερέμη! | δημοκρατία (dimokratianews.gr)
ΒΕΡΕΜΗΣ ΕΛΙΑΜΕΠ ΒΕΡΓΙΝΑ TV
ΒΕΡΕΝΗΣ ΕΛΙΑΜΕΠ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - YouTube